Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klauduska pisze:a czemu Wicek wrócił z adopcji?
klauduska pisze:foty wstawione
skoro Krówek i Syjamek mają zaklepany domek, to czemu ich fot + info nie dostałam? wstawię też do albumu, ale napiszę, że są zarezerwowani, to weź proszę mi też ich wyślij.
renatab pisze:Szalony Kot pisze:Renatko, a to kto to..?
bo ładne foto...
To czarny Maniek
jopop pisze:czy to jest TEN Krówek, co go pod tlenem widziałam????
renatab pisze:jopop pisze:czy to jest TEN Krówek, co go pod tlenem widziałam????
Tak Asiu.Już 2 razy wybierał sie za TM, raz nawet tam był i Maciek czajka zawrócił go z powrotem.![]()
Taki mały cud,bo Maciek to cudotwórca
jopop pisze:renatab pisze:jopop pisze:czy to jest TEN Krówek, co go pod tlenem widziałam????
Tak Asiu.Już 2 razy wybierał sie za TM, raz nawet tam był i Maciek czajka zawrócił go z powrotem.![]()
Taki mały cud,bo Maciek to cudotwórca
no urósł straszliwie!
renatab pisze:Tak dzisiaj witała nas Miśka![]()
Przyjechał catering![]()
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Piękna,Syjamowata kicia,błękitne oczka.Cuuudna![]()
Kurdupel,którego chciałam złapać na DT.Nie udało się.Na jesieni widziałam go ostatni raz i pojawił się teraz.Przeżył te straszne mrozy.Mały pingwinek.
Jedno z miejsc do karmienia.Kryty taras u moich znajomych.Przynajmniej ptaki nie wyjadają ,no i koty mają kanapę do dyspozycji.W kanapie,w skrzyni włożone są koce,wiec jest super miejscówka do spania![]()
To na mojej działce.Ostreczowaliśmy stół,na podłogę położyliśmy styropian.W takim karmniku mozna wyłożyć mnóstwo karmy.
Więcej fotek nie udało się zrobić.Baterie w aparacie odmawiają posłuszeństwa przy tych temperaturach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 700 gości