było:o kotach p.Marty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 23, 2004 19:23

Ania z Poznania pisze: ja już zrobiłam co mogłam dla Marty i chwilowo, ale tylko chwilowo, mam nadzieję, pasuję.
Pomoc weta na miejscu jest niezbędna, mam nadzieję, że Kasi się powiedzie w negocjacjach.

Aniu kochana zrobiłaś bardzo, bardzo dużo. Nawet nie wiesz w jak odpowiednim momencie nadeszła Twoja pomoc.
Wszyscy chcemy pomóc i staramy się. Pomagacie nie tylko Marcie, ja wiem. To wszystko nie jest na siły i możliwości kilku, kilkunastu czy nawet kilkudziesięciu osób.

Magdalena

Od: Sob maja 18, 2002 12:05

Post » Wto mar 23, 2004 19:25 kot

Kasia zabiera lodówke , którą kupilismy dla Marty juz wtym tygodniu :D
moze chociaż to :(

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Wto mar 23, 2004 19:32

Pini :D :dance: :flowerkitty: A wogóle to nie mam odpowiedniej ikonki.

Magdalena

Post » Wto mar 23, 2004 19:48

Magdalena pisze:Pini :D :dance: :flowerkitty: A wogóle to nie mam odpowiedniej ikonki.

Nie, Magdaleno, dla Pinich po prostu nie ma odpowiedniej ikonki :lol: Choćbyś szukała długo :lol: Trzeba by jakąś laurkę albo co :D

Magdaleno, bardzo bym chciała pomóc, na razie mogę tylko wysłać jakieś rzeczy, niestety nie pieniądze. Podasz na PW adres?
Obrazek

Happy

Od: Śro lis 19, 2003 2:36

Post » Wto mar 23, 2004 19:49

Śledzę wątek i taka jestem szczęśliwa ze was wszystkich poznałam. Pini jesteście wspaniali zreszta nie tylko wy. Przykro mi tylko że ja nie mogę pomóc ale sama ledwo przędę (jak to sie mówi).
"NiechodziOToByCzłowiekMiałKota,TylkoByKotMiałCzłowieka"
Obrazek

RyuChanek i Betix

Od: Śro lis 05, 2003 11:48

Post » Wto mar 23, 2004 19:57

Jedziemy z Przemkiem do Marty we czwartek. Zabieramy lodówke w jedna strone a Bazyla w drugą, do Lublina.

Marta komórke miała. Kupiłam jej aby móc sie z nia kontaktowac. Oddała mi ją w ubiegłym roku. Podobno nie ma tam na wsi zasięgu.

Gdyby ktos z Was miał stare chodniki lub dywany, juz nie potrzebne, to Marcie bardzo by sie przydały takie pocięte na mniejsze kawałki 1-1,5m.
No i ten nieszczęsny rower...
Moze znalazłoby sie cos na Allegro?

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Wto mar 23, 2004 20:20

Rower jest do zabrania od zaraz, juz pisalam. Niestety jest we Wroclawiu. Pini pisala ze moze go zabrac 17 kwietnia.

Jacka

Od: Wto sty 27, 2004 20:45

Post » Wto mar 23, 2004 21:16 kot

Jacko jak duzy to jest rower? może bedzie transport do Warszawy z Wrocławia 1 kwietnia albo cos jeszcze innego kombinuje :D

pini1

Post » Wto mar 23, 2004 21:56

Zmieniałam ostatnio dywany i wykłądzinę. Mogę dać. Ale co z nimi zrobić? Pociąć w kawałki? Czy całe?
Jak dostarczyć?

Ponadto proszę o zarezerwowanie dla mnie Bazyla. To będzie mój kot zaprzyjaźniony, dobrze?
Będę sponsorować jego leczenie, o ile oczywiście nie osiągnie ono jakiś horrendalnych rozmiarów. Magdaleno, proszę o potwierdzenie adopcji .

katanga

Od: Czw sty 01, 2004 21:50

Post » Wto mar 23, 2004 22:03

Ludziska, nawet nie wiecie jak baaardzo cieszę sie, że jesteście. wysłałam Marcie małą paczuszkę z lekami.Mam nadzieję, że coś z jej zawartości sie przyda.

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Wto mar 23, 2004 22:36 Chciałabym pomóc

jestem z Lublina, często jeżdżę do kazimierza. Moglabym kupić coś i zawieźć. Na lekarstwach nie znam się zupełnie :oops: ( kocich), mogę pokupować, ale jakie?
Jedzenie dla kotów? Pieniądze tez mogę zostawić jakieś albo bezpośrednio u pani Mart albo u Kasi D., bo ona jest z Lublina. Gdybym wiedziala gdzie Kasię szukać.
Proszę o namiary na p. martę lub Kasię w Lublinie
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Śro mar 24, 2004 6:58

katanga pisze:Ponadto proszę o zarezerwowanie dla mnie Bazyla. To będzie mój kot zaprzyjaźniony, dobrze?
Będę sponsorować jego leczenie, o ile oczywiście nie osiągnie ono jakiś horrendalnych rozmiarów. Magdaleno, proszę o potwierdzenie adopcji .

Myślę, że Bazyl będzie uszczęśliwiony mając Ciebie, katango.
Czyli jest już drugi kot Marty "zaklepany".
:D

Magdalena

Post » Śro mar 24, 2004 9:23 KOT

wiadomośc dla jACKA
TRANSPORT Z wROCŁAWIA ZAŁĄTWIONY
WSZYSTKO MASZ NA GG
CZEKAM NA ROWER W KATOWICACH
:D

pini1

Post » Śro mar 24, 2004 9:53

Gacusiowa Mama pisze:Magdaleno!
Kciuki za akcję :ok: !
Nawet jeżeli jest konkurencyjna ;)
strasznie dużo jest kociej bidy na świecie....
dobrze, że są osoby takie jak p. Marta lub p. Hanka, że robią co mogą - a my wspólnym wysiłkiem jesteśmy w stanie zrobić dużo...

Gacusiowa Mamo, dziękuję :) . Jak policzyłam to już 4 takie akcje na forum. Trochę mi się spiętrzyło różnych spraw, ale mam nadzieję, że w ciągu tygodnia, dwu się z nimi uporam i ruszam na "łowy" ludzi. Trzeba sięgnąć po rezerwy spoza forum, bo choćbyśmy się wszyscy tu zwijali jak w ukropie to jak utrzymamy sto kilkadziesiąt kotów? Przecież większość "obłożona" swoimi od jednego do ...nastu.
Myślę jak pomóc Marcie a w głowie mi dudni: a pani Danusia? a pani Irena?
Nie wiem skąd np. Pini, Ryśka i inni biorą siły i optymizm, ja się boję, że to mnie przerasta i nic nie zrobię.
Ale Wy się trzymajcie- śledzę Waszą akcję i myślę o Was ciepło...

Magdalena

Post » Śro mar 24, 2004 11:23

umówiłam się z Kasią D. dzisiaj wieczorem - przekażę jej jakieś pieniązki na lekarstwa :roll:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

[poprzednia][następna]