Fundacja Pod Jednym Dachem - gdzie te kocie Domy?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 22, 2011 15:02 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

Moje cudowne domki - Jacka i Róży oraz Lamy - regularnie dają znać, co u moich pieszczoszków :) :1luvu: . Na szczęście wszystko jest w najlepszym porządku. Róża udaje nieśmiałka ;). Jack panoszy się i dokazuje, a Lama... to po prostu mały kociak :) na szczęście wszyscy dobrze się czują. Czekam na wieści od Lamy z wynikami kontrolnej morfologii, która miała być wykonana w granicach dwóch tygodni od przeprowadzki.

A ostatnio dostałam filmik od Jacka i Róży :1luvu:

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Śro lis 23, 2011 19:04 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

A ja miałam dzisiaj miły telefon w sprawie Mojito :kotek: .

Zobaczymy, co z tego będzie, ale to praktycznie pierwszy ( :!: ) telefon w jego sprawie, który warto rozważyć.

Prosimy o kciuki :ok:
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Sob lis 26, 2011 11:29 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

Rumcajs właśnie pojechał do nowego domu! :piwa:
Nie jest jeszcze do końca oswojony, poza tym pewnie będzie bardzo wystraszony kolejnym nowym miejscem, więc bardzo prosimy o kciuki za aklimatyzację, żeby się dogadał z nową Panią i nową kocią koleżanką! :)

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Nie lis 27, 2011 9:05 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

Bardzo, bardzo się cieszę. ;D
I bardzo, bardzo podobała mi się aukcja - będzie takich więcej ?? :D

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Nie lis 27, 2011 13:37 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

A ja chciałam już powoli zaprosić w klimat świąteczny 8) . Tyle PaJDotków nie ma swoich Mecenasów, w związku z czym ogłaszam Wielką Akcję Świątecznego Napełniania Kocich Brzuszków!

Każda jedna złotówka to jedna pełna miseczka dla jednego kota na cały dzień. Zaczynamy od szydełkowych ozdób choinkowych. Zapraszam!

viewtopic.php?f=20&t=136225&start=0

luelka

Post » Nie lis 27, 2011 15:49 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=AXtzC6aLDzY&noredirect=1

Słodkie kociaste, co? A Malibu nadal nie ma swojego Mecenasa :-(. Niezależnie od tego, jak starannie czyści swoje białe "skarpeteczki" i jak bardzo stara się wymyć "plamki" na szyi i policzkach 8)

luelka

Post » Wto lis 29, 2011 15:54 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

Snake był dzisiaj u weterynarza na przeglądzie, wszystko z nim w porządku, waży 4,6kg, dostał szczepionkę, za tydzień zostanie odrobaczony. Poza tym zrobił się z niego straszny łobuz. Nie sądziłam, że to kiedykolwiek powiem: Betka jest od niego grzeczniejsza. :)
Obrazek
Ex-PaJDotki: Betka Obrazek i Snake ObrazekObrazek Obrazek

foczka.skoczka

Od: Sob lut 27, 2010 14:55

Post » Czw gru 01, 2011 9:43 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

:mrgreen:

A po moich chłopaków rozdzwoniły się telefony. Co to będzie, co to będzie :-).

luelka

Post » Czw gru 01, 2011 11:35 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

luelka pisze::mrgreen:
A po moich chłopaków rozdzwoniły się telefony. Co to będzie, co to będzie :-).

Goście, goście :ok:
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Czw gru 01, 2011 23:14 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

Jak się ma Monte?

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Pt gru 02, 2011 9:12 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

mrr pisze:Jak się ma Monte?

Ja się dołączam do pytania?

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Pt gru 02, 2011 12:45 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

Nie pisałam ostatnio o Monte, bo jego opiekunowie tymczasowi przechodzą teraz trudny okres osobisty i mam z nimi ograniczony kontakt.

Wiem, że Monte czuje się nieźle, objawowe leczenie regularne dało ten efekt, że czuje się na stałym poziomie.

Mruczy. I rośnie. Jest cały taki "jamknikowaty" - długi i chudy. Ma apetyt.

Batko, w weekend napiszę więcej i wkleję zdjęcia - przepraszam za opóźnienia, dużo się ostatnio dzieje w PJD. Niedługo będę chyba mogła napisać więcej... :kotek:

luelka

Post » Sob gru 03, 2011 11:34 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

luelka nie przepraszaj, ja rozumiem.
Bedę spokojnie czekać na wieści.....

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Sob gru 03, 2011 15:25 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

Dzisiaj do swojego domu pojechał... Malibu. Tak niesamowicie trudno oddaje się zwierzaki, które mieszkają w DT długo. Oby nam się to zdarzało jak najrzadziej.

Malibu podróżuje teraz pociągiem - zamieszka w Nowym Mieście Lubawskim. Będzie miał naprawdę fajnych, czułych opiekunów, którzy ostatnio stracili swojego kociego przyjaciela.

Myślę, że będzie tam szczęśliwy :ok: .

luelka

Post » Sob gru 03, 2011 17:26 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

Łaaaa!!! :dance: jak fajnie!!!

Do swojego domu miał dzisiaj szansę pojechać Malcolm, ale niestety - odebrałam maila z informacją, że Pani zmieniły się plany weekendowe i nie może przyjechać... Mam nadzieję, że zgodnie z zapewnieniem zadzwoni na początku tygodnia i uda nam się spotkać. Buuuu. Drugi raz już pakowałam tobołek Malcolma, a tu nic :(
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

[poprzednia][następna]