Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 25, 2011 11:22 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

magaaaa pisze:
BUDRYSEK pisze:ja juz sie boje wychodzic z domu bo zawsze jakiegos biedaka wypatrze :(

A ja jakoś nic nie znajduję, tfu-tfu...

Ja też nic nie znajduję...aż się czasem zastanawiam gdzie one są - skoro co chwila ktoś coś gdzieś wypatruje...
W mojej okolicy są tylko dorosłe ciachnięte.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Wto paź 25, 2011 18:32 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Mogę się ustawić do kolejki ze swoimi podopiecznymi?
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Śro paź 26, 2011 11:36 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Lilianna J-wie pisze:Mogę się ustawić do kolejki ze swoimi podopiecznymi?

A jak myślisz? Pewnie, że tak :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro paź 26, 2011 12:46 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Dzięki :) Na cito mam 2 kotki do sterylki,żeby mi już nie rodziły.. W tym roku okociła się gdzieś indziej i przyniosła mi 3-tygodniowe maluchy, więc o eutanazji już nie było mowy.. A druga gdzieś się koci i maluchy chyba giną, bo ich nie przyprowadza od zeszłego roku :|
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Śro paź 26, 2011 13:39 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Aga, dopisałaś Liliannę do kolejki, czy ja mam?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro paź 26, 2011 14:19 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Jeszcze raz dziękuję w imieniu swoich podopiecznych :D
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Czw paź 27, 2011 11:15 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

magaaaa pisze:Aga, dopisałaś Liliannę do kolejki, czy ja mam?

dopisałam przed chwilą :)

Lilianna, nie dziękuj, cieszymy się, że możemy pomóc :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw paź 27, 2011 11:34 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Budrysku, czekamy!

magaaaa

Post » Nie paź 30, 2011 19:52 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Rezerwuję ok. 160 zł (dokładną sumę podam, jak będę wiedzieć na 100%) na zabieg kotki z wiosennej interwencji- mama kotka nie doczekała zabiegu, ale pani chce ciachnąć jej córcię, żeby sytuacja się nie powtórzyła :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lis 01, 2011 0:13 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

moja filcowa kotkulkowa handmadeowa torebka w 3/4 dla Was :))
viewtopic.php?f=20&t=135096
Obrazek

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Wto lis 01, 2011 7:16 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Fleur, jaka sliczna!!!
Dziękujemy!!!

Budrysku, pieniądze czekają. Jeśli do końca tygodnia się nie odezwiesz wypłacę następnej osobie z kolejki, a Ty przejdziesz na koniec... :(

magaaaa

Post » Śro lis 02, 2011 14:00 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Kasa Kastracyjna pisze:Kasa Kastracyjna ma na celu wspieranie sterylizacji kotów bezdomnych oraz tymczasów z forum.

zanim pozwolę sobie to oficjalnie zmienić... mam nadzieję, że to przejęzyczenie - większość zgłaszanych przeze mnie kotów to koty z interwencji, mające opiekunów, których nie stać na zabieg. Takie koty też kastrujemy, nie tylko bezdomne i forumowe.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro lis 02, 2011 14:12 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Zmeń, zmień.

magaaaa

Post » Śro lis 02, 2011 16:00 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

magaaaa pisze:Zmeń, zmień.

OK :) masz pomysł na jakiś ładny tekst? Czy po prostu: pomagamy kotom, których opiekunów nie stać na opłacenie zabiegów. :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro lis 02, 2011 17:22 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Pomagamy TAKŻE kotom, których właścicieli nie stać na opłacenie zabiegu :?: :roll:

magaaaa

[poprzednia][następna]