~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza-Brwinów- Chopaki w domach ! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 31, 2011 17:15 Re: ~~Kłaczek i Puszek~~Brwinowsk.malce/Dt u mła/operacjaPuszka

Obawiam sie, ze strasznie rozpieszczasz te kociaki :) slodkie sa niesamowicie. masaz lapek... tez bym chciala masaz lapek :)

CheshireCat1

Od: Pon sie 15, 2011 10:22

Post » Śro sie 31, 2011 17:36 Re: ~~Kłaczek i Puszek~~Brwinowsk.malce/Dt u mła/operacjaPuszka

iskra666 pisze:To miały być trzy różnice pomiędzy kotami a ciasteczkami z Krakowa :lol:

też tak myślałam początkowo :oops: no to jakie to różnice bom bardzo ciekawa :lol:

A kociaki są coraz ładniejsze :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro sie 31, 2011 21:01 Re: ~~Kłaczek i Puszek~~Brwinowsk.malce/Dt u mła/operacjaPuszka

Pomiędzy ciasteczkami a kociakami nie ma różnicy :D
Są słodkie,śliczne i w ogóle :)

A co do rozpieszczania.. no przecież ja po to jestem :D

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Śro sie 31, 2011 21:08 Re: ~~Kłaczek i Puszek~~Brwinowsk.malce/Dt u mła/operacjaPuszka

Jutro wyjeżdżam na kilka dni.. chyba się zapłaczę z tęsknoty..
Tżta też sporo nie będzie , więc maluchy będą miały mocno samotny weekend. No nic to.. dadzą radę ;)
Prawdopodobnie jutro będę miała już wiadomość o lokatorach żyjących w Kłaczku..
Oby to nic groźnego..
A jak tylko wrócę, to Puszkowi zdejmujemy szwy z oka :mrgreen:
Się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć to oczko :) :) :)

iskra666

Post » Pt wrz 02, 2011 22:13 Re: ~~Kłaczek i Puszek~~Brwinowsk.malce/Dt u mła/operacjaPuszka

Nie mam jeszcze wyników badań kupy,jestem poza Krk..w poniedziałek wracam i pędzimy do weta. Kasia, która opiekuje się naszymi kotami podczas wyjazdu mówiła, że Kłaku co prawda bardzo dużo zjadł, ale widać, że jest osłabiony i że śpi dużo i taki jakiś niemrawy :(
Kurde kurde.. wiem, obstawiam, że to przez te robale, które borutę w kotku mi robią :(
Mam nadzieję,że do poniedziałku nic mu się nie stanie..

iskra666

Post » Nie wrz 04, 2011 21:42 Re: ~~Kłaczek i Puszek~~Brwinowsk.malce/Dt/ Kłaczek bidaczek :(

za zdrowe brzuszki :ok:

oby Twoje kociaki nie brały przykładu z moich, zabraniam! i nie robi takich strasznych sensacji chorobowych, ja wczoraj już wymiękłam z Jasiem :(
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon wrz 05, 2011 10:00 Re: ~~Kłaczek i Puszek~~Brwinowsk.malce/Dt/ Kłaczek bidaczek :(

Kotecki! Nie chorować! :ok: za zdrowe brzusie
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon wrz 05, 2011 15:23 Re: ~~Kłaczek i Puszek~~Brwinowsk.malce/Dt/ Kłaczek bidaczek :(

No i wróciłam do moich robaczków :1luvu:
Kłaczek się mnie boi.. Puszek mnie kocha ;)
Kłaczkowe wyniki badań już są.. jutro dokładnie potwierdzę, ale z tego co mówił z pamięci wet to nie lamblie a nicienie..
w kazdym razie jutro po południu jedziemy się odrobaczać i zdejmować Puszkowi szwy.
Dziwna sprawa też , bo Puchowi zaczęło ropieć oczko 8O :cry:
Nic dziś nie wymyślę, więc czekam do jutra :)

iskra666

Post » Pon wrz 05, 2011 20:01 Re: ~~Kłaczek i Puszek~~Brwinowsk.malce/Dt/ Kłaczek bidaczek :(

Kciuki za poprawę zdrówka i wizytę u weta :ok: :ok: :ok:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Wto wrz 06, 2011 20:35 Re: ~~Kłaczek i Puszek~~Brwinowsk.malce/Dt/ Kłaczek bidaczek :(

no i co... no i co się okazało?

Pozdrawia Muffin :)

lottaa

Od: Sob sty 29, 2011 10:36

Post » Śro wrz 07, 2011 10:21 Re: ~~Kłaczek i Puszek~~Brwinowsk.malce/Dt/ Kłaczek bidaczek :(

Puszek ma już zdjęty szew :)
Oczko jest sprawne.. tzn widzi na nie :) Schodzi jeszcze opuchlizna i przyzwyczaja się do normalnego otwierania..
za jakiś tydzień powinno być już wszystko pięknie :)
Na oku jest blizna po operacji, która wygląda jakby miał kawałeczek oka za mgłą.. no ale to i tak jest rewelka bo oko w całości i nawet tęczówkę widać :) najważniejsze, że oko sprawne :D

Badanie kupy Kłaczkowej wykazało "large numbers of Toxocara eggs". W związku z tym przez najbliższy miesiąc się odrobaczają maluchy.
Tzn maluchy jak maluchy.. Puchu waży już 1,60 ! 8O Ponoć bardzo urosły i bardzo to widać.. dla mnie to nadal szkraby :)

Leków już prawie żadnych nie przyjmują chopaki, tzn Puchu jeszcze cornergel. Za to dokarmiamy się scanomune przez najbliższe dwa tygodnie.

Acha.. Kłaku ma jakiś regres.. nie wiem co się mu stało, ale jakoś się nas boi, zwiewa pod łóżko, jakiś taki wystrachany..
przychodzi oczywiście się pomiziać, ale znacznie mniej niż kiedyś i tylko na łóżku.. teraz to Puszek przejął dowodzenie w kwestii miziania i zamęcza mnie na każdym kroku pomiałkując przy tym radośnie :)

Zdjęcia niebawem :)

p.s: pozdro dla Muffina też :D

iskra666

Post » Śro wrz 07, 2011 21:21 Re: ~~Kłaczek i Puszek~~Brwinowsk.malce/Dt/ Kłaczek bidaczek :(

Super wiadomości :ok: Za zdrówko koteczków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro wrz 07, 2011 21:25 Re: ~~Kłaczek i Puszek~~Brwinowsk.malce/Dt u mła/operacjaPuszka

iskra666 pisze:Znajdźcie trzy różnice :D

Obrazek
Obrazek

:lol:

Krakuski moje kochane dziś zaatakowały moje kolana..
ciamkały,ugniatały,tuliły się, mruczały,spadały,gramoliły,ugniatały,ciamkały.. i tak dobre pół godziny :1luvu:

różnica jest taka, że te pierwsze ciasteczka są z Brwinowa! :lol:

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Śro wrz 07, 2011 21:47 Re: ~~Kłaczek i Puszek~~Brwinowsk.malce/Dt u mła/operacjaPuszka

Właśnie właśnie :ryk:

iskra666

Post » Czw wrz 08, 2011 13:17 Re: ~~Kłaczek i Puszek~~Brwinowsk.malce/Dt u mła/operacjaPuszka

Chyba mam problem z Kłaczkiem..
Kłaczek był ultramiziakiem..wpychał się jak tylko mógł na kolana, mruczał,ugniatał,barankował,dreptał za mną krok w krok,zaczepiał itp.. od pewnego czasu Kłaczek jakby zdziczał :(
Chowa się pod łóżko, ucieka przede mną i przed Tżtem, widać, że jakiś taki wystrachany jest, boi się podejść do mnie,
przychodzi na kolana lub do miziania tylko wtedy kiedy jest zaspany mocno, generalnie zwiewa pod łóżko i tam spędza sporo czasu..no i nie wiem co z tym fantem zrobić?
Ktoś ma pomysł na powtórne oswojenie Kłaka?
:(

iskra666

[poprzednia][następna]