Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 17, 2011 18:05 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Ty tu nie nabijaj się z Plusza tylko po prostu przyznaj że miseczkę w klatce małolatów napełniasz jakąś lepszą , bardziej mokrą wodą 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw sie 18, 2011 7:50 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Chciałam wczoraj wieczorem coś napisać. Jakie to moje króweńki są mądre i słodkie. I jak denerwowałam się tym, że po przedwczorajszym odrobaczeniu wczoraj rano były jakieś takie nie bardzo i nic przez noc nie zjadły... I że wujek Plu Plu w końcu się jednak do cielęcinek przekonał i teraz jest drugi do ich niańczenia zaraz po wujku Żabie.
Chciałam. Ale niestety, poza krowiętami, Plu Plem i Żabą posiadam jeszcze kilka innych Gadów, a wśród nich niestety Juliana.
Julian obszczał ścianę nad kontaktem od netu :twisted: Podczas sprzątania wlało mi się do środka trochę wody... no i netu ni ma :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw sie 18, 2011 7:51 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:Chciałam wczoraj wieczorem coś napisać. Jakie to moje króweńki są mądre i słodkie. I jak denerwowałam się tym, że po przedwczorajszym odrobaczeniu wczoraj rano były jakieś takie nie bardzo i nic przez noc nie zjadły... I że wujek Plu Plu w końcu się jednak do cielęcinek przekonał i teraz jest drugi do ich niańczenia zaraz po wujku Żabie.
Chciałam. Ale niestety, poza krowiętami, Plu Plem i Żabą posiadam jeszcze kilka innych Gadów, a wśród nich niestety Juliana.
Julian obszczał ścianę nad kontaktem od netu :twisted: Podczas sprzątania wlało mi się do środka trochę wody... no i netu ni ma :(

Wyschnie i net wróci! :ok:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw sie 18, 2011 8:07 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Tylko smród zostanie :crying:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw sie 18, 2011 17:28 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Uchylisz okna , zadziałasz jakimś odsmradzaczem i będzie ok :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt sie 19, 2011 8:26 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Netu nadal nie ma :? Czyli przez weekend też nie będzie :(

Wielbłądzio

Post » Pt sie 19, 2011 18:18 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

bubor pisze:Uchylisz okna , zadziałasz jakimś odsmradzaczem i będzie ok :wink:

My używamy Vitopara jeśli czasem trzeba. Jest ok.

Julian po prostu w ten sposób daje znać: Zajmij się mną a nie tym głupim internetem, Mamuuuusiuu :twisted:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Sob sie 20, 2011 20:06 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Ale kiedy nie miałam w domu kompa przez trzy miesiące (wiosną tego roku), też lał po kątach :roll: :twisted:

Krowinki dzisiaj rozkochiwały w sobie Ciocię Anikę :wink:

Wielbłądzio

Post » Sob sie 20, 2011 20:13 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Takie małe czarno-białe dziadostwo umie rozkochiwać w sobie ludziów, oj umie :1luvu:
Zaglądam wieczorkiem do króweniek i jakieś nowe fotki by się przydały tak mi się widzi :twisted:

Pamiętam o króweczkach i czytam co tam słychać na bieżąco, ale przez chorobę Czikitki mało się odzywam, bo generalnie nic mi się nie chce i tylko się martwię co będzie jak wet wreszcie przetnie tego guza i czy da się go usunąć :(
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob sie 20, 2011 20:16 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Nowe fotki właśnie som, tyle że na moim domowym kompie. Albo zgram je sobie, zabiorę do roboty i wrzucę, albo musicie grzecznie poczekać na przypływ dobrej woli pracowników Tepsy :roll:

AgaPap, myślę o Was i trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Wielbłądzio

Post » Sob sie 20, 2011 20:23 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:Nowe fotki właśnie som, tyle że na moim domowym kompie. Albo zgram je sobie, zabiorę do roboty i wrzucę, albo musicie grzecznie poczekać na przypływ dobrej woli pracowników Tepsy :roll:

Mając doświadczenie róznorodne z TP-są to lepiej bierz do pracy i wrzuć tam, bo na pewno szybciej będzie.

Bardzo dziękujemy za trzymanie kciuki są nam bardzo, bardzo potrzebne :( Ale jak dotykam tego cholernego guza to mam wrażenie, że gówno rośnie z minuty na minutę :twisted: Ale wet powiedział, że dobrze ,że rośnie do góry, bo najważniejsze, żeby od spodu się odkleiło od podłoża, bo tam są naczynia krwionośne i na nie nie może narastać :(
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Nie sie 21, 2011 19:18 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

AgaPap pisze:
Wielbłądzio pisze:Nowe fotki właśnie som, tyle że na moim domowym kompie. Albo zgram je sobie, zabiorę do roboty i wrzucę, albo musicie grzecznie poczekać na przypływ dobrej woli pracowników Tepsy :roll:

Mając doświadczenie róznorodne z TP-są to lepiej bierz do pracy i wrzuć tam, bo na pewno szybciej będzie.

Bardzo dziękujemy za trzymanie kciuki są nam bardzo, bardzo potrzebne :( Ale jak dotykam tego cholernego guza to mam wrażenie, że gówno rośnie z minuty na minutę :twisted: Ale wet powiedział, że dobrze ,że rośnie do góry, bo najważniejsze, żeby od spodu się odkleiło od podłoża, bo tam są naczynia krwionośne i na nie nie może narastać :(

Czekam na fotki Krówek, mniam mniam :1luvu:

AgaPap, doczytuję (tutaj i na wątku casicowym) :( - trzymam ogromnie mocno kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Nie sie 21, 2011 19:21 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

joshua_ada pisze:
AgaPap pisze:

Czekam na fotki Krówek, mniam mniam :1luvu:

AgaPap, doczytuję (tutaj i na wątku casicowym) :( - trzymam ogromnie mocno kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzięki bardzo za kciuki, jak najwięcej nam ich potrzeba na jutro :kotek:

AgaPap

Post » Pon sie 22, 2011 9:42 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Agnieszko, dla Czikuni i dla Ciebie: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Króweczki są słodkie i do schrupania. Niewiele jest chyba na świecie kociątek tak codziennie przez kogoś obcałowywanych jak one :1luvu:

Wujek Plu Plu też w końcu bardzo maluszki polubił. I bardzo lubi się z nimi bawić. Problem tylko w tym, że - w przeciwieństwie np. do Wujka Ropuszka - Niańki Doskonałej - Wujek Plu, nie bez przyczyny zwany też dosyć często Bezmózgiem :twisted: , ni cholery nie ma wyczucia. Podczas zabawy z pasją kąsa cielątka w szyje, aż małe bidoty krzyczą z bólu :( Dobrze, że udało mi się w porę to zauważyć, bo gdyby się nie udało, najprawdopodobniej dzisiaj zostawiłabym już gnojki na cały dzień na wolności :strach:
Gdyby tfu tfu któregoś niechcący uszkodził albo uśmiercił, z całą pewnością potem byłoby mu bardzo przykro. Bo to jest naprawdę kochany, dobry i opiekuńczy koteczek, nie jego wina, że cierpi na taki niedorozwój :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pon sie 22, 2011 9:49 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:Bo to jest naprawdę kochany, dobry i opiekuńczy koteczek, nie jego wina, że cierpi na taki niedorozwój :twisted:

I ja świadkiem jestem 8)
Ten kotek nie ma rozumu. Ani ani.

A małe krówki są przesłodkie :1luvu:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia][następna]