joshua_ada pisze:Może tak. Spróbujemy od Intestinala i łapania materiału badawczego
Czekam na pierwszego wrzesnia,by byc chwilowo przy kasie

Moderator: Estraven
joshua_ada pisze:Może tak. Spróbujemy od Intestinala i łapania materiału badawczego

anulka111 pisze:joshua_ada pisze:Może tak. Spróbujemy od Intestinala i łapania materiału badawczego
Czekam na pierwszego wrzesnia,by byc chwilowo przy kasie-jak jestes przy kasie -kup intestinala w saszetkach cale pudelko12saszetek -kolo 50zl wychodzi ,a ja pierwszego lub 2 wrzesnia zwroce
Choć Tasia jeszcze go nie lubi. Koci jest już o niego zazdrosny i przestał się z nim bawić. joshua_ada pisze:No ja nie wiem, czy Kazio ma rzeczywiście te 4 lata.
Jak się bawi, to mam wrażenie, że 4... ale nie lata tylko miesiące![]()
![]()
Rozbawił mi trochę stado.Choć Tasia jeszcze go nie lubi. Koci jest już o niego zazdrosny i przestał się z nim bawić.
![]()
ps: w głowie mi się kręci. Jakoś podobnie jak na kacu. Ale nie było powodu. Pogoda? A roboty mam dzisiaj po szyję.Muszę więc też dziś z miau odpuścić trochę.
anulka111 pisze:joshua_ada pisze:No ja nie wiem, czy Kazio ma rzeczywiście te 4 lata.
![]()
Rozbawił mi trochę stado.Choć Tasia jeszcze go nie lubi. Koci jest już o niego zazdrosny i przestał się z nim bawić.
![]()
ps: w głowie mi się kręci. Jakoś podobnie jak na kacu. Ale nie było powodu. Pogoda? A roboty mam dzisiaj po szyję.Muszę więc też dziś z miau odpuścić trochę.
Jesli mas zniskie cisnienie ,wypij pepsi albo kawke-jesli wysokie to marsz do ludzkiego wetaCisnienia sa wahania,to sie odbija na nas.Nie przegrzalas sie?
joshua_ada pisze:anulka111 pisze:joshua_ada pisze:No ja nie wiem, czy Kazio ma rzeczywiście te 4 lata.
![]()
![]()
Jesli mas zniskie cisnienie ,wypij pepsi albo kawke-jesli wysokie to marsz do ludzkiego wetaCisnienia sa wahania,to sie odbija na nas.Nie przegrzalas sie?
Jestem niskociśnieniowcem. Kawę piję drugą właśnie. I biorę procha, nie będę czekać na erupcję bólu.
joshua_ada pisze:anulka111 pisze:joshua_ada pisze:No ja nie wiem, czy Kazio ma rzeczywiście te 4 lata.
![]()
![]()
Jestem niskociśnieniowcem. Kawę piję drugą właśnie. I biorę procha, nie będę czekać na erupcję bólu.
Czy mam ustawic budzik na jakas obledna pore joshua_ada pisze:Mam już dwie próbki. Jeszcze trzecia i badamy.
Samego pobrania nie będę opisywać. Z TŻ-em się śmiejemy, że po jakimś czasie życia z kotami/psami człowiek już coraz mniej się brzydzi różnymi rzeczami![]()
Kazio jest rozkoszny. Ma minę ciągle zdziwionego kota. Chodzi czasem z lekko otwartym pysiem i ma wieeeelkie oczy. To jest naprawdę przesłodkie. W przeciwieństwie do naszego Kroppa nie jest pierdółką, ale wszystko przed nim. Gdyż Kazio za przewodnika w naszym domu wybrał sobie właśnie Kroputka.![]()
(nie mogę się doczekać, kiedy zwrócą mi aparat. Zobaczylibyście ładną szyjkę Kaziutka i jego minki. Niestety z serwisu nadal nie mam wieści. Podjęłam decyzję o przejściu na ciemną stronę mocy i byciu "upierdliwym klientem" - będę tak długo wydzwaniać, dopytywać, marudzić, aż w końcu mi ten aparat pospiesznie naprawią i oddadzą, by się mnie pozbyć)
anulka111 pisze:Czy ja mam Twoj nr konta -to jest pytanie![]()
-mzoesz mi podeslac jeszcze raz
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva!
ul. Kopernika 6/8, 00-367 Warszawa
92 1370 1109 0000 1706 4838 7305
bank DNB NORD Polska S.A. I O/Warszawa
z dopiskiem "dla Kazia"
(bardzo proszę o ten tytuł - ułatwi rozliczanie każdej wpłaty)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości