Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tamiss pisze:Natka za swoją siłę dzielnego znoszenia swojego kalectwa powinna być wynagrodzona dobrym domkiem i pozostaniem na stałe z braciszkiem.
Never pisze:annskr pisze:Jest odpowiedź od Never - niestety nie może się nią zaopiekować.....
Never woli sama zabrać głos.
Zgłosiłam sie na fb, bo myślałam ze będzie potrzebna pomoc w diagnostyce - nie doczytałam ze chodzi tylko o dt.
Powiem tak - jedyne co mogę zaoferować to dt na 3 miesiące (może i na dłużej, na razie nie mogę się zadeklarować, nie wiem jak moje sprawy się ułożą i czy nie będę zmuszona wyjechać), ale tylko jeśli znajdzie się ktoś kto zechce zasponsorować utrzymanie kotki (w sensie karma i żwirek, nic więcej) oraz kotka będzie miała ujemne testy i trafi do mnie zaszczepiona. Wiem, ze to bardzo niewiele, ale nie mogę teraz zrobić nic więcej - bardzo mi przykro, ale czasami są takie sytuacje, ze choć nie wiem jak bardzo by się chciało, nie można. I ja teraz nie mogę nic więcej zaoferować ponad to, co powyżej napisałam.
katebush pisze:nie znajdzie się dla nich żaden kąt? Mogę wspomóc finansowo DT, niestety nie mogę zabrać ich, choć bardzo, bardzo bym chciała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jacex123, Wojtek i 79 gości