Ewentulanie dzwoń do lecznicy: (22) 423-11-51, z tym, że rano też nie mogłam się tam dobić.
Na pewno jest tam niezły sajgon teraz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:wysłałam smasa, może odbierze
alix76 pisze:Jeszcze 3 maluchy nie mają DT. Wiem, że dostały surowicę, nic się z nimi niepokojącego nie dzieje, ale czas w TDT w zasadzie skończył się wczoraj
@Freak pisze:Sprawa jest poważna, nawet małą Kolendrę na dwa tygodnie oddaję do znajomego gdzie jest Maciuś i Kminek, a tu zostają tylko trzy dorosłe koty, nie będzie komu karmić maluchy trzy razy dziennie. Moja mama będzie wpadać czasem nawet raz na dwa dni, żeby dać im mokre i posprzątać kuwety. Jak nawet będzie codziennie to nie trzy razy dziennie. Maluchy nie mogą zostać bez opieki.
Wyjeżdżam 8ego wieczorem. Proszę o pomoc w znalezieniu im opieki przynajmniej na te dwa tygodnie co mnie nie będzie.
vanja pisze:Witam.
Zrozumialam ze macie krytyczna sytuacje. Czy kociaki sa zdrowe, bo mam swoje futra nie chcialabym aby cos zlapaly. Ile maja te 3 ostatnie maluchy? Mieszkam w Krakowie. Moge jakos pomoc?
vanja pisze:Na weekend odpada bo moj TZ zjezdza na wekend. Wolalabym postawic go przed faktem dokonanym.
Bylaby mozliwosc przywiesc ja w najblizszy poniedzialek lub wtorek? Karma bylaby mile widziana jako wyprawkamoj nr 516 395 591. Tylko do czasu adopcji, bo inaczej nie mam mozliwosci na DS.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, ewar, Google Adsense [Bot] i 469 gości