ewado pisze:Ja mam duzą klate od Jessi, ale bez "dna", dlatego nie bardzo nadaje sie do mieszkania, chyba zeby coś podkładać, ale do piwnicy i do garażu etc. jak najbardziej
jak bez dna, to dużo kociaków się zmieści

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewado pisze:Ja mam duzą klate od Jessi, ale bez "dna", dlatego nie bardzo nadaje sie do mieszkania, chyba zeby coś podkładać, ale do piwnicy i do garażu etc. jak najbardziej
jessi74 pisze:ewado pisze:Ja mam duzą klate od Jessi, ale bez "dna", dlatego nie bardzo nadaje sie do mieszkania, chyba zeby coś podkładać, ale do piwnicy i do garażu etc. jak najbardziej
jak bez dna, to dużo kociaków się zmieści![]()
i nie narzekać na tą klatkę, ja ją bardzo lubię bo wyląda o wiele bardziej estetycznie, jest z cienkiego drutu i dołem kociaki nie wyjdą
_leśna_ pisze:Ok już wiem dlaczego.
No nic
Wysterylizowane jeszcze nie zostały ale będą. Nie można było ich zrobić na wejściu bo zostały zaszczepione a to koliduje. Info z TOZu jest chyba trochę koślawe jeżeli chodzi o zabieg. Ale fakt że zaczipowane zostały.
Poza stresem to wszystko ok pomijając świerzba.
W tym tygodniu mam w planie je zanieść na zabieg i tyle. Pójdą na 3 do Aśki i tam sobie będą hm "żyły"
Kocur czarno biały bardzo źle znosi pobyt w schronisku.
mawin pisze:wieczorem - po 17 od środy mogę pomóc transportowo dzisiaje niestety nie mogę a jutro nie ma mnie we Wrocławiu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 98 gości