mamuśka była bez kuwetki ze żwirkiem bo maluszki wchrzaniały" betonowy żwirek" Mara dziś chyba im dała żwirek taki drewniany

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:aha przywiozlam convalescence też można maluchom dawać a Klimek i Longer w koncu moze ten ditrivet powinni dostać ? ja go nigdzie w szafce nie znalazłam, nie wiem gdzie Mara go dała?
Pamiętacie o kroplach dla Smoły ??? założyłam jej kartoteke w lekach.
Mamuśka też wode musi mieć, wydaje mi sie ze powinna miec podwójny boks to moze nie będzie robic takiego bajzlu.
ja jutro ide na policję zeznawać w sprawie Noska, razem z pania Beatą
Filomen pisze:Mamuśka też wode musi mieć, wydaje mi sie ze powinna miec podwójny boks to moze nie będzie robic takiego bajzlu.
Mara S pisze:Zostawiłam Manii i maluszkom ligninę w kuwecie.
Klimek miał tylko najbardziej podstawowe badania kału.
Jutro sprawdzę czy faktycznie nie ma Ditriveca w witrynce.
Brakujący żwirek został dowieziony już tydzień temua dziś ten ze zdrowej przesypałam do kubła, tylko zapomniałam sprawdzić jak z tym na kwarantannie.
jadziaII pisze:P.dr Monika znow byla nie zadowolona ze kotki przywozi sie na sterylki a kaftanikow nie /w szufladzie pelno/. Pamietajcie aby zabierac kaftaniki bo ona nie bedzie dawac juz nowych.
asiek_i_boguś pisze:Filomen pisze:ja jutro ide na policję zeznawać w sprawie Noska, razem z pania Beatą
Powodzenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Majestic-12 [Bot], squid i 175 gości