jeden kot wyadoptowany - Zenek - minus 1
doszło 10 nowych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Jutro zabiorę mamuśkę z kociakami do DTdo mojej koleżanki z pracy. Potrzebna będzie klata no i zaopatrzenie jedzonkowe, ale to jakoś zorganizuję. Kociaki będą przetrzymywane w tzw suszarni cicho, czysto, ciepło i słonecznie - doglądane będą przez córkę i syna mojej koleżanki córa studentka już po egzaminach ma wolne - jak zadzwoniłam to już mi dziś kazali przyjeżdżaćniestety musimy ich wspomóc jedzonkowo czy ewentualnie leczniczo bo z kasą u nich krucho. Postaram się podjechać po towarzystwo do południa.
Piotrek czy maluszki już same jedzą? trezba coś do oczu albo inne medyczne sprawy to bym od razu zabrała.
mar_tika pisze:Czyli sezon w pełni i tak w tym roku późno się zaczął:(Oby udało się ten nawał maluchów opanować![]()
Ewa zrób plan dyżurów .Teraz dopiero potrzebne są osoby dyżurująceJa będę w schr w niedzielę
wolontariusz pisze:maluchom na pewno trzeba smarować neomycyną oczy bo mają kk, nie wiem czy nie przydałby sie im antybiotyk. Na pewno scanomune ale nie mam, neomycone mam. Nie wiem czy same jedzą raczej niewiele, bo maluszki niewielkie
Filomen pisze:nie ma żartów - nie mamy karmy dla maluchów, schron kupi w przyszłym tygodniu !!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 64 gości