Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 24, 2011 19:03 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

poczekam :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro sie 24, 2011 19:17 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

szuper :mrgreen: bo Kretek leży w koszu na brudną bieliznę (nie wiedzieć czemu, to jego ulubione miejsce :roll: ) i, wybacz, ale nie będę robiła mu zdjęć w tym miejscu :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Śro sie 24, 2011 19:45 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

nie interesują mnie brudne gatki tylko Kretek Obrazek

Basica

Post » Śro sie 24, 2011 19:48 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

jakie gatki?? tam są tylko moje stringi i t - shirt'y mojego miłego męża :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Nie sie 28, 2011 5:25 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

Basiczko, specjalnie dla Ciebie :mrgreen:

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Nie sie 28, 2011 10:17 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

Jaki dostojny Krecikowy pysio :1luvu:
Co słychać u Iduni , dalej morduje ? :mrgreen:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Nie sie 28, 2011 10:51 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

nie no....Kreto jest prześlicznym kochaniem, już wiem dlaczego go tak chowałas :mrgreen: też się boisz uroków?

a te bielusie kretkowe wibrysy...hmmmmm...człowiek by sie nie powstrzymał, żeby nie wycałować tego pysia :1luvu:

Basica

Post » Pon sie 29, 2011 8:12 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

ellza1 pisze:Jaki dostojny Krecikowy pysio :1luvu:
Co słychać u Iduni , dalej morduje ? :mrgreen:

morduje morduje, i to nawet w tym momencie :twisted:

w sobotę Ida miała mały wypadek... chciała z podłogi wskoczyć na stół w kuchni i nie udało jej się. niefortunnie zahaczyła o coś i skaleczyła trochę łapkę. a tak dokładniej, to "poduszeczkę" na tylnej łapce. mój miły mąż miał wyrzuty sumienia, że nie przypilnował jej i od razu kazał mi dzwonić do naszego weta. po konsultacji założyliśmy wyrywającej się, warczącej, oburzonej tym faktem Idzie opatrunek i mieliśmy obserwować. w niedzielę, przed godz. 5 rano, Ida śmigała jak mały perszing nawet nie utykając :wink: a opatrunek??? w naszym łóżku go znalazłam :roll:

Basica pisze:nie no....Kreto jest prześlicznym kochaniem, już wiem dlaczego go tak chowałas :mrgreen: też się boisz uroków?

a te bielusie kretkowe wibrysy...hmmmmm...człowiek by sie nie powstrzymał, żeby nie wycałować tego pysia :1luvu:

dzięki Basiczko, nam też się Kretek podoba :mrgreen:
i wcale go nie chowałam!! toż wstawiłam na tym wątku pare fotek jego i Kidy 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto sie 30, 2011 7:54 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

Królewna śpiąca na/przy człowiekach 8)

ObrazekObrazekObrazek

Królewna śpiąca na kocyku z Drugą Królewną :mrgreen:

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro sie 31, 2011 8:20 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

dzisiaj w nocy po raz pierwszy żałowałam, że nie mam drzwi w pokojach lub jakiejś klatki na zbyciu... te moje wariatki tak szalały, że zasnąć nie mogłam!! :evil: przy czym odgłosy, jakie odchodziły można porównać ze stadem słoni biegających po naszym mieszkaniu :roll: teraz zostało mi tylko czekać na skargi od sąsiada... :roll:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro sie 31, 2011 15:19 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

a kot podobno tak cichutko chodzi :roll:

Basica

Post » Śro sie 31, 2011 15:36 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

kot może i tak, ale nie te dwa czorty wcielone :roll:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Nie wrz 04, 2011 7:29 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

Zdjęcie Kidy z Idą wymiata po prostu :1luvu:
U nas stado słoni galopuje codziennie ok 4 rano :mrgreen: , w osobie 6 grzecznych futerek :twisted: , luzik ...

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Nie wrz 04, 2011 8:05 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

zobacz Ellzuniu... a LU na dwa tylko grzeczniutkie kotecki narzeka Obrazek

Basica

[poprzednia][następna]