Melania, czyli jednoosobowy koci żłobek. ;-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 25, 2011 16:33 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

charm pisze:
rysiowaasia pisze:Ależ budujące są takie wątki !
Facet, student - fizyki (?)

informatyki ;-)

To prawda. ;-)
Tak z ciekawości - rysiowaasia, czemu akurat fizyka? Bo z fizyką to akurat mam niewiele wspólnego, w gruncie rzeczy już prędzej filozofia. ;-)

Alex405 pisze:Uważałabym jednak jeszcze na Modrzewia. Chyba lepiej nie zostawiać ich razem samych, bo kocury potrafią, niestety, zagryźć mały miot. Czasem się tak zdarza, więc lepiej dmuchać na zimne i miec oczy dookoła głowy. Nigdy nie wiadomo, co zwierzakowi siedzi w głowie, czy weźmie ją za zagrożenie (konkurencję) czy za mysz. Moja kotka jest właśnie z miotu zaatakowanego przez kocura (ojca). Jedno kocię zginęło zanim ludziom udało się interweniować.

Mała siedzi w moim pokoju, a to też jest pokój Modrzewia, nie ma szans żeby go stąd wyeksmitować, a lepszego miejsca nie mam. Tak więc siłą rzeczy zostają razem sami. Mela cały czas jest w kartonie, karton na wszelki wypadek jest od góry zabezpieczony moskitierą, właśnie żeby Modrzew tam nie wlazł. Wiem, że to niewiele, ale myślę że jak na mojego kota spokojnie wystarczy. To mimo wszystko bardzo spokojny kot, nie ma agresywnych wyskoków, prędzej raczej sam ucieka. Zdarza mu się jak Mela chodzi po pokoju próbować pacnąć ją łapą (co mu się nie udaje, bo wcześniej zdąży ode mnie zebrać opieprz), ale to raczej w formie zabawy niż po to, żeby zrobić krzywdę. Na razie takie rozwiązanie musi wystarczyć, w niedzielę pewnie będę miał już klatkę króliczą i przeniosę tam Melę, bo karton robi się już dla niej za mały. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Śro maja 25, 2011 16:39 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

:mrgreen:
tak wpadłam poczytać :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro maja 25, 2011 17:55 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

A nowe zdjęcia kiedy będą?? :oops: :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro maja 25, 2011 17:59 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

skwareek pisze:A nowe zdjęcia kiedy będą?? :oops: :twisted:

cierpliwości... ;)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro maja 25, 2011 18:53 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

siriwan pisze:Tak z ciekawości - rysiowaasia, czemu akurat fizyka? Bo z fizyką to akurat mam niewiele wspólnego, w gruncie rzeczy już prędzej filozofia. ;-)

siriwan, wydawało mi sie ,że w któryms z postów napisałes,ze spieszysz się na zajęcia z fizyki 8O :oops:
Widac sama to sobie wymysliłam :oops:
Ale to nie zmienia faktu,ze jestes umysłem ścisłym ( informatyka), chociaz ....ta filozofia to raczej nauka humanistyczna :roll:
No cóz, nieodgadniona jest natura faceta... 8)

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Śro maja 25, 2011 18:55 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

siriwan czy tytuł wątku mozna zmienić :?: :D wprowadza w błąd :wink:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro maja 25, 2011 19:16 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

rysiowaasia pisze:
siriwan pisze:Tak z ciekawości - rysiowaasia, czemu akurat fizyka? Bo z fizyką to akurat mam niewiele wspólnego, w gruncie rzeczy już prędzej filozofia. ;-)

siriwan, wydawało mi sie ,że w któryms z postów napisałes,ze spieszysz się na zajęcia z fizyki 8O :oops:
Widac sama to sobie wymysliłam :oops:

Fizyka jest jednym z przedmiotów na informatyce ;-)
tak btw to ja testem fizykiem :P informatykiem nota bene też... ;-)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro maja 25, 2011 19:27 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

charm pisze:
skwareek pisze:A nowe zdjęcia kiedy będą?? :oops: :twisted:

cierpliwości... ;)

:ok: :ok: :ok: Tylko nie pozwólcie aby nasza cierpliwość się skończyła ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro maja 25, 2011 19:30 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

Czyli nie jest jeszcze ze mną tak źle :lol:
Tylko,ze wyciągnełam zbyt daleko idący wniosek, bo zajecia z fizyki wcale nie oznaczaja,ze jest to kierunek studiów :roll:
Sama chodziłam na zajecia z fizyki ( magia ), mimo ze studiowałam biologię... :oops: Jednak niezupełnie ze mna dobrze :roll:

A tak na marginesie, charm, czy Ty aby nie jesteś, no wiesz....dziewczyną owego informatyko-fizyko-filozofa :?: :oops: ( ach ta ciekawość :oops: )
Ostatnio edytowano Śro maja 25, 2011 19:32 przez rysiowaasia, łącznie edytowano 1 raz

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Śro maja 25, 2011 19:31 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

No... faktycznie z tytułem wątku musisz coś zrobić.Wszak kotę wykarmiłeś niemal własną piersią :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro maja 25, 2011 19:37 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

Ja bym do tego tytułu dopisała - już nie trzeba bo znalazł się tatuś :mrgreen:
No wiem, że się nie zmieści :wink:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro maja 25, 2011 19:37 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

pomponmama pisze:No... faktycznie z tytułem wątku musisz coś zrobić.Wszak kotę wykarmiłeś niemal własną piersią :roll:

Własną butelką. :wink: Ale niewątpliwie na własnej piersi... :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Śro maja 25, 2011 19:38 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

Oj się czepiasz - przecież nie napisałam, że własnym cyckiem :roll: Poza tym odnoszę wrażenie,że on w tym celu wykorzystał różne inne piersi, na co są dowody w postaci zdjęć glizdeczki z Charm, Solangeliką, a także relacja z używania piersi niejakiej koleżanki Agaty :roll: Oczywiście wszystko w zbożnym celu :twisted:
Ostatnio edytowano Śro maja 25, 2011 19:41 przez pomponmama, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro maja 25, 2011 19:40 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

Nie czepiam się, ja tak mówiłam o Misiu i Rysiu - że nie mogę oddać dzieci własną butelką wykarmionych. :lol:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Śro maja 25, 2011 19:43 Re: [Śląsk] Potrzebna karmiąca kotka dla 2-tyg. koteczki

AgaPap pisze:Ja bym do tego tytułu dopisała - już nie trzeba bo znalazł się tatuś :mrgreen:
No wiem, że się nie zmieści :wink:

:D :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

[poprzednia][następna]