cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 10, 2011 22:09 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

MIKUŚ pisze:Hmmm..........wpierw ustalmy termin pasujący większości osób. Bo nie wiem czy sie uda dopasować taki termin ogólny. To nie taka prosta sprawa .
W ogóle czerwiec czy lipiec. Jedyne co pewne to że sobota :mrgreen:

Proponuje wstępnie 25 czerwca - akurat po bożym ciele. Pytanie czy akurat wtedy będziemy chcieli się spotkać.

ciezko teraz powiedziec ...
tak to prawda ze najwiekszy problem to bedzie termin a nie miejsce :roll:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro maja 11, 2011 6:56 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

udało mi się załatwić dla Nadziei Na Dom niewielką pulę bezpłatnych strylek, finansowanych przez urząd miasta. Uzgodniłam z Martą, ze będzie mogli róznież skorzystać z tego funduszu. Warunki są następujące - załatwianie formalności i koordynacją akcji, kontaktami z Almavetem zajmie się tylko Marta, koty mogą być tylko z terenu Sosnowca - uliczne lub piwniczne, nie moga być koty z DT czy DS. Nie pobieracie za to pieniedzy od karmicieli. Zdjecie kota z opisem z jakiej ulicy ew. nazwisko karmiciela bedzie na Waszej stronie z dopiskiem Almavet. Jeżeli tak by się zdarzyło ze będzie kot, który nie spełnia warunkow, to bedziecie musieli zapłacić pełną opłatę za sterylke tj.250 zł
wydaje mi się jednak, ze mozna to wszytsko spokojnie pozałatwiać.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro maja 11, 2011 8:27 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Wszystko jasne. Dzięki Ewa.
Mam kilka punktów - które trzeba by ciachać. Z chęcią skorzystam.
MIKUŚ

Post » Śro maja 11, 2011 9:12 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

A co w ogóle z tą kicią ragdolopodobną?
Mam dla niej dom ewentualnie.

Oprócz niej poszukuję, ala maincoona, norwega lub coś w ten deseń. Obiecałam paru osobom że takiego kiedyś im załatwimy (wcześniej czy później). Bo po cholerę mają kupować skoro mogą adoptować. :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro maja 11, 2011 9:15 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Być może do adopcji będzie 10 letnia syjamka. :roll: Cholera......Pani wyprowadza się z Sosnowca do syna. Starsza kobieta. Syn nie chce przyjąć matki z kotem :twisted:
MIKUŚ

Post » Śro maja 11, 2011 13:07 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Filomen pisze:udało mi się załatwić dla Nadziei Na Dom niewielką pulę bezpłatnych strylek, finansowanych przez urząd miasta. Uzgodniłam z Martą, ze będzie mogli róznież skorzystać z tego funduszu. Warunki są następujące - załatwianie formalności i koordynacją akcji, kontaktami z Almavetem zajmie się tylko Marta, koty mogą być tylko z terenu Sosnowca - uliczne lub piwniczne, nie moga być koty z DT czy DS. Nie pobieracie za to pieniedzy od karmicieli. Zdjecie kota z opisem z jakiej ulicy ew. nazwisko karmiciela bedzie na Waszej stronie z dopiskiem Almavet. Jeżeli tak by się zdarzyło ze będzie kot, który nie spełnia warunkow, to bedziecie musieli zapłacić pełną opłatę za sterylke tj.250 zł

a ja dzisiaj na "swoim terenie widzalam kotke karmiaca tak mi sie wydawalo bo miala "charmonijke "pod brzuchem ale mi uciekla :oops:

herzpl

Post » Śro maja 11, 2011 16:50 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

herzpl pisze:
Filomen pisze:udało mi się załatwić dla Nadziei Na Dom niewielką pulę bezpłatnych strylek, finansowanych przez urząd miasta. Uzgodniłam z Martą, ze będzie mogli róznież skorzystać z tego funduszu. Warunki są następujące - załatwianie formalności i koordynacją akcji, kontaktami z Almavetem zajmie się tylko Marta, koty mogą być tylko z terenu Sosnowca - uliczne lub piwniczne, nie moga być koty z DT czy DS. Nie pobieracie za to pieniedzy od karmicieli. Zdjecie kota z opisem z jakiej ulicy ew. nazwisko karmiciela bedzie na Waszej stronie z dopiskiem Almavet. Jeżeli tak by się zdarzyło ze będzie kot, który nie spełnia warunkow, to bedziecie musieli zapłacić pełną opłatę za sterylke tj.250 zł

a ja dzisiaj na "swoim terenie widzalam kotke karmiaca tak mi sie wydawalo bo miala "charmonijke "pod brzuchem ale mi uciekla :oops:

Marta ty masz konto na fb?jezeli to wrzuć podopiecznych Kp.Wszelkie dane dotyczące kotów są tu
https://picasaweb.google.com/kociaprzystan

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro maja 11, 2011 17:27 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

mar_tika pisze:
herzpl pisze:

Marta ty masz konto na fb?jezeli to wrzuć podopiecznych Kp.Wszelkie dane dotyczące kotów są tu

tak wrzucam wszystkie te co na forum maja fotki to sa u mnie na koncie ale oczywiscie zajze na link i dodam te co ich nie mam :wink:

herzpl

Post » Śro maja 11, 2011 17:46 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Dziekuję .Adopcje stoją każda forma reklamy jest na wagę złota:)

mar_tika

Post » Śro maja 11, 2011 18:00 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

mar_tika pisze:Dziekuję .Adopcje stoją każda forma reklamy jest na wagę złota:)

nie ma sprawy tez mi na nich zalezy czas mam to nic nie kosztuje jak tylko cos trzeba bedzie to daj znac polecam sie :!:

herzpl

Post » Śro maja 11, 2011 18:29 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

mar_tika pisze:
herzpl pisze:

melduje ze wszystkie kotki z linku sa opisane i z fotkami fisza na moim koncie i sa widoczne dla wszystkich nie tylko moich znajomych :wink:

herzpl

Post » Śro maja 11, 2011 18:36 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Witam,

Czy komuś by pasowało wziąć za mnie dyżur w piątek wieczorem? :oops: Ja mogę jakby co sobote rano i niedziele rano lub wieczor.

Mar_tika- mialam Ci wyslac foty Sissi/Sally, ale ona na tyhc fotkach wyglada jak na ciezkich prochach 8O Jeszcze sie postaram sie uchwycic tak, zeby jakos ladnie wygladala :wink:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro maja 11, 2011 18:43 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Co do dyzurow w nast tygodniu- prosze o srode i niedziele wieczor.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro maja 11, 2011 19:15 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

sluchajcie!!! dziewczyna chce przygarnac kota nadmieniam ze ma psa i kocura !nie znam jeszcze wszystkich kotow wiec jesli mozecie wybierzcie dla niej odpowiedniego kotka ...

herzpl

Post » Śro maja 11, 2011 19:21 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

hidi moge wziąć za ciebie dyżur.Dzis przyjechał jakis ala brytyjczyk więc i tak musze podjechać zrobic fotki.
hrzepl odeślij dziewczynę do mnie mar_tika@o2.pl jak dom bedzie ok to jej dopsauję jakiegoś kociaka z KCH lub KP :ok:

mar_tika

[poprzednia][następna]