Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 10, 2011 16:44 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

To co, z tego co widzę to szukamy teraz kogoś do wizyty przedadopcyjnej? 8)

Adam
aburacze

Post » Nie kwi 10, 2011 16:44 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Mocne kciuki za domek dla Brynia :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie kwi 10, 2011 17:52 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Żeby ten domek wypalił :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie kwi 10, 2011 18:03 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Oj :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ogromne!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie kwi 10, 2011 18:05 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Wygląda na to, że to naprawde dobry domek. Rozmawiałam z Basią. Pani miała chorego kota. Ma zabezpieczony taras. Zrobiła na Basi bardzo dobre wrażenie. :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie kwi 10, 2011 20:09 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Jestem z warszawy - mogę iść na wizytę przedadopcyjną.

Wyobraźcie sobie, ze dzisiaj własnie byłam na wizycie przedadopcyjnej i pani na koniec zapytała jakie ma szanse na otrzymanie Romana (kocurka), bo jej wpadły w oko dwa koty, Roman i jeszcze jeden, tylko ten jeden to był tak starsznie daleko, miał jakoś na imię Bryniu czy coś takiego 8O 8O 8O 8O 8O Pani wypatrzyła Brynia i jedyną przeszkodą była odległość.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie kwi 10, 2011 20:25 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Marzenia11 pisze:Jestem z warszawy - mogę iść na wizytę przedadopcyjną.

Fajnie :) Właśnie mi horacy 7 napisała że jeden dom jest na Tarchominie (dla Brysia) a drugi w Centrum, ul. Chłodna (dla Makarego). Który dom mogłabyś się podjąć odwiedzić? To bym szukał wizyty dla drugiego.

Marzenia11 pisze:Pani wypatrzyła Brynia i jedyną przeszkodą była odległość.

Jej, fajnie, ciekaw jestem gdzie go wypatrzyła? Bo ja piszę w ogłoszeniach że pomożemy w transporcie :)

Adam
aburacze

Post » Nie kwi 10, 2011 20:33 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

aburacze pisze:
Marzenia11 pisze:Jestem z warszawy - mogę iść na wizytę przedadopcyjną.

Fajnie :) Właśnie mi horacy 7 napisała że jeden dom jest na Tarchominie (dla Brysia) a drugi w Centrum, ul. Chłodna (dla Makarego). Który dom mogłabyś się podjąć odwiedzić? To bym szukał wizyty dla drugiego.

Marzenia11 pisze:Pani wypatrzyła Brynia i jedyną przeszkodą była odległość.

Jej, fajnie, ciekaw jestem gdzie go wypatrzyła? Bo ja piszę w ogłoszeniach że pomożemy w transporcie :)

Adam

Ja też mogę gdzieś iść.

Pani wypatrzyła na gumtree, tak jak Romana :) Swoją drogą chłopaki podobni :>
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z272393444

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie kwi 10, 2011 20:34 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Mogę iść na obie :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie kwi 10, 2011 20:37 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Marzenia11 pisze:Mogę iść na obie :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

To wyślę Ci zaraz namiary do obydwóch domków.

Jezuu, jak cudownie że się te domy tak szybko znalazły. Bardzo się cieszę. Myślę że te wizyty to będzie tylko formalność :ok:

Adam
aburacze

Post » Nie kwi 10, 2011 20:55 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

O to super, bo Basia namawiała mnie na wizytę u Pani od Brysia (przy okazji miałam też zabrać transporter, bo Pani ma własny to Brynio jechałby już w swoim). A ja mam stracha, bo powinna pójść osoba, która odpowiednio krytycznie oceni sprawę - po prostu fachowiec.

Jak ja się cieszę. Jesteście wspaniali!
Nawet ta 9-letnia "zgaga", która tyranizuje mi rezydentów już mi dziś humoru nie jest w stanie zepsuć. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie kwi 10, 2011 20:59 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Hej, poszłam za ciosem i umówiłam się z panią od Brynia na jutro na godz. 19!!!!

Chętnie się jeszcze z kimś wybiorę - meksykanka, Szalony Kocie? :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie kwi 10, 2011 21:16 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Ja to dopiero jestem gapa bo nie zaglądałam do Brynia na wątek bo w tym zamieszaniu nie zauważyłam.Marzenia bardzo się cieszę ,ze wizyta już jutro .Mam nadzieję ,ze to będzie ten cudowny domek . :ryk:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie kwi 10, 2011 21:17 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

No to za wizytę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie kwi 10, 2011 21:18 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Marzenia11 pisze:Hej, poszłam za ciosem i umówiłam się z panią od Brynia na jutro na godz. 19!!!!

Chętnie się jeszcze z kimś wybiorę - meksykanka, Szalony Kocie? :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Spoko, potem idę gotować obiad chłopu, damy radę :mrgreen:

Teraz słuchajcie:
- powiemy pani, że to kot białaczkowy
- że pewnie swego czasu będzie wymagał podania interferonu i podamy koszty
- że może żyć krócej, ale będzie kochał tylko bardziej :mrgreen:
Na ile mamy mówić i problemach z kuwetą?

W gruncie rzeczy kot nie jest ani szczepiony, ani odrobaczany chyba, prawda..?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]