RUDY KOT zwiał z DT, Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 15:51 Re: RUDY KOT pilnie szuka DT Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Kurczę, biedak musi być przerażony potwornie :( Może był krzywdzony i stąd ten strach i płacz? Mam nadzieję, że dojdzie szybko do siebie.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon kwi 11, 2011 15:56 Re: RUDY KOT pilnie szuka DT Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Może nawet nie był skrzywdzony, ale się boi.Wszystko dla niego jest nowe, jest zamknięty.Czuję jednak,że to będzie przytulanka jakich mało.Bardzo bym chciała.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon kwi 11, 2011 17:39 Re: RUDY KOT pilnie szuka DT Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Alienor pisze:Kupa była, tuńczyk nie smakował, ale suchym nadrobił :wink: Niestety dalej siedzi za pralką i jak do niego mówić to płacze 8O

Może zacznij po miauowemu :D
:ok: :ok: :ok: to kwestia czasu
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon kwi 11, 2011 17:54 Re: RUDY KOT pilnie szuka DT Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Dziewczyny za transport dziękować nie musicie -w miarę mozliwości polecam się na przyszłość.
Niestety musiałam wziąć ze schronu transporterek dla Rudego(bo moje oba były zajęte) będę mogła go zwrócić dopiero po świetach, bo teraz będę w Rybniku, gdyż mój tata jest już w bardzo poważnym stanie.
Chyba, że któras z Was zna kogoś komu ew. można podać trangdyż sporter w centrum Katowic i kto zabrał by go do Rudy, wtedy poprosiłabym mojego chłopaka żeby go przekazał.
Nie chcę żeby w schronie brakowało transportera na wypadek jakiegoś transportu.
Dodam ciekawostkę, że moja Lulu, straszliwa beksa miauczała (jak zwykle w samochodzie) całą drogę z Rybnika do Rudy. Jak w Rudzie zapakowałam Rudzielca to on zaczął popłakiwac, a Lu siedziała z oczami jak spodki i nie pisnęła ani słówka już do końca drogi. Ewidentnie poczuła respekt :)

margoth82

Od: Pon lut 15, 2010 21:10

Post » Pon kwi 11, 2011 19:32 Re: RUDY KOT pilnie szuka DT Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Kyo, aka Ryży Głupek aka Rudy zjadł wołowinkę i znów płacze :roll: uduszę go albo zaknebluję...
A jego pluszowy imiennik tu: http://ecx.images-amazon.com/images/I/4 ... AA300_.jpg
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon kwi 11, 2011 20:21 Re: RUDY KOT pilnie szuka DT Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

A pozwala się dotknąć? :P

andfor

Od: Wto kwi 05, 2011 10:53

Post » Pon kwi 11, 2011 21:14 Re: RUDY KOT pilnie szuka DT Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Szczerze mówiąc nie próbuję. Jak rzuciłam mu zabawkę, to nasyczał na mnie więc daję mu jeszcze trochę czasu. Fiprex też sobie darowałam - w środę będzie równie dobrze. Zapuszczę mu na noc Feliway - może się wyluzuje. Na razie widać, że się boi - nie jest agresywny, choć strzelił łapką jak mu zabrałam spod pyszczka książkę. Byłam w rękawicach więc nic mi się nie stało - zawsze jak nie znam dobrze kota, na wszelki wypadek chronię się przed problemami. Poczekamy - zobaczymy :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Wto kwi 12, 2011 5:02 Re: RUDY KOT pilnie szuka DT Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Kyo głaśnięty dwukrotnie po tyłku usiłował się wcisnąć w kafelki... Zobaczymy co będzie wieczorem :ok:

Alienor

Post » Wto kwi 12, 2011 6:48 Re: RUDY KOT pilnie szuka DT Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Trzymamy, trzymamy :ok: :ok: :ok: Jak zawsze potrzeba czasu, cierpliwości.Przełamie strach, jestem pewna. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ewar

Post » Wto kwi 12, 2011 12:00 Re: RUDY KOT pilnie szuka DT Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

W schronie reagował agresją...dobrze,że u Ciebie nie...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto kwi 12, 2011 14:12 Re: RUDY KOT pilnie szuka DT Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

U mnie ma się gdzie schować - za pralką, w budce, za wctem no i ja nie prę ostro do kontaktu - często wpadam ( jak to do łazienki) - zawsze wtedy pogadam z Kyo, ale z lapami się nie pcham :wink: On tez slyszy moje dziewczyny zza drzwi - czuje i słyszy że są szczęśliwe więc to pomaga przełamać się. :ok: :ok:

Alienor

Post » Wto kwi 12, 2011 15:57 Re: RUDY KOT pilnie szuka DT Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Brzmi bardzo rozsądnie :piwa:

ewar

Post » Wto kwi 12, 2011 18:42 Re: RUDY KOT pilnie szuka DT Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Alienor pisze:U mnie ma się gdzie schować - za pralką, w budce, za wctem no i ja nie prę ostro do kontaktu - często wpadam ( jak to do łazienki) - zawsze wtedy pogadam z Kyo, ale z lapami się nie pcham :wink: On tez slyszy moje dziewczyny zza drzwi - czuje i słyszy że są szczęśliwe więc to pomaga przełamać się. :ok: :ok:

:ok:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto kwi 12, 2011 21:37 Re: RUDY KOT pilnie szuka DT Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Marzenka ja jak bym chciała dotknąć Shebę to by była taka sama reakcja, jest u mnie ponad rok a jak zbliżam się do jej posłanka i gadam to robi takie przerażone oczy że ja się wycofuje.
Do dzisiaj nie mogę zapomnieć jak ją złapałam w celu odrobaczenia a ona ze strachu sikała sikała i sikała.
Ot taki kot i już. Całe szczęście że zdrowa pannica i
Ja się nie poddaję i wierzę że w końcu królewna do mnie przyjdzie sama :ok:
Może Rudaskowi dać czas i nie ingerować wogóle.
Jak wyjdzie na pokoje to wtedy obaczysz - czy dzikun czy strachulec :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto kwi 12, 2011 21:45 Re: RUDY KOT pilnie szuka DT Potrzebny transp. Ruda Śl.-Sosnowie

Na szczęście ze strachu nie sika - choć np. kupę poza kuwetą dziś uwalił - taki duży, ze mu tyłek wystawał :roll: Problem choć drobny jest taki że przed pokojami to ja go muszę psiknąć fipreksem... Ale cóż, będziemy dzielni, będziemy walczyli :ok:

Alienor

[poprzednia][następna]