Zuzia: Certyfikat z Normalności :) Wyczekany wymarzony DOM!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 01, 2011 8:03 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

edii pisze:Coś nowego u Zuzi?

Stara bida - w sensie domu brak. Nie ma żadnych (nawet bezsensownych) zapytań. Ale w lipcu adopcje w ogóle stoją.
(nie wiem jaki wpływ ma też to, że strona www Milanówka nie działa - ale chyba nikt już nie ma na to wpływu, w sensie wolontariusze :( )

Zuzinka jest nadal Naszą Królową, Naszą Kocią Pięknością. Ma swoje fochy, ma swoje chwile łaskawości :lol: I co tu dodać - jest cuuuuuudna :1luvu:
Przeniosę zdjęcia niedługo i wrzucę tutaj.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto sie 02, 2011 20:16 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

joshua_ada pisze:
edii pisze:Coś nowego u Zuzi?

Stara bida - w sensie domu brak. Nie ma żadnych (nawet bezsensownych) zapytań. Ale w lipcu adopcje w ogóle stoją.quote]

Stoją adopcje, luzie wyjeżdżają, wakacje, pojawiają sie małe kotki...
ale trzeba mieć rękę na pulsie! I szukać domku tej pięknocie!

jestem pewna, że w kochającym domu nie będzie gryzła i będzie kochała cała sobą!
Jest taka śliczna :1luvu:
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Śro sie 03, 2011 23:52 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Śliczna , a niestety tak długo czeka... :(
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt sie 05, 2011 15:08 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Cześć Zuzinko!
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Wto sie 09, 2011 19:36 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

do góry!
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Czw sie 11, 2011 18:50 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Zuzinko , dlaczego domek się po ciebie nie głasza? :cry:

edii

Post » Pt sie 12, 2011 12:18 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Nie mam ani jednego maila o Zuzię. :(
Jest ogłoszona na adopcjach miau. Poza tym wydrukowałam fajne ulotki A6, rozdawane są od maja b.r., zostawiam w klinikach, w których bywam.
Jest też ogłoszona na stronie schroniska, tam są też linki do filmów na YouTubie. Tylko, że strona schroniska nie działa i nie wiadomo co z tym fantem zrobić, bo schronisko przestało mieć wpływ na osobę, która to robi (tu link: viewtopic.php?f=1&t=130992)

W weekend postaram się włożyć na wątek kilka fajnych zdjęć, które mam na komputerze, tylko najpierw muszę wybrać (łącznie mam 140 zdjęć Królewny) i pomniejszyć. :wink:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Pt sie 19, 2011 18:12 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Obrazek
Zuzia upojona zabawą i kocią miętką. Tak wygląda Królewna Szczęśliwa.

Obrazek
Zuzia w trakcie toalety jaśniepańskiej szaty.

Obrazek
Chwile, gdy Królowa pozwala sobie na swawolną niemal plebejską rozrywkę. Zuzannie także należą się chwile odpoczynku od korony.

Obrazek
Zuzia z bliska. Do całowania. Czasem tak właśnie barankuje.

Obrazek
Najjaśniejszej Pani ktoś podpadł. Ucieeeekać!

Obrazek
Zuzia zmęczona i trochę śpiąca.

Obrazek
Ciiiii! Królowa odpoczywa w sypialni...

Obrazek
Zuzanna. Po prostu Zuzia. Taka Zuzia, która szuka domku.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt sie 19, 2011 20:51 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Cudna :1luvu:

Znam koteczkę, dla mnie to normalny kot, no. W sensie - znam takie koty i ich właściciele mówią, że właśnie taki powinien być kot. Umieć pokazać, gdy coś mu się nie podoba :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie sie 21, 2011 10:29 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

śliczniutka Zuza - z zachowani bardzo przypomina moją Jąśnie Panią Oleńkę
i moją krzykaczkę Zuzkę dziewczynkę z charakterem
do nich pasuje określenie niesforna Zuzia :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Pon sie 22, 2011 14:50 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Co za fajna dziewczyna :1luvu: :1luvu: Do domu,, Zuzieńko :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Sob sie 27, 2011 19:32 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Nieustannie podrzucam Zuzinkę.

edii

Post » Pon sie 29, 2011 9:03 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

Zuzia wymiziana. Wycałowana. Dawała noska, brzuszka. Jeju, jaka ona potrafi być słodkaaaaaa! :1luvu: Potem oczywiście powiedziała, że wystarczy. Królowa kazała przynieść sobie Whiskasy Dentabitsy (bardzo je lubi!)
a potem było sprzątanko królewskiego apartamentu (w tym odkłaczanie drapaczka - Zuzia ma dużo białej sierści i na niebieskim drapaczku sporo tego było)

Zaczęły powoli ruszać adopcje (kociaczków i psów). Może teraz po wakacjach ktoś wypatrzy Zuzię? :ok:
Strona www nadal nie działa i chyba już nie zadziała. :? Dobrze, że Milanówek ma facebooka i w dodatku dobrze aktualizowanego.

ps: w kociarni przydadzą się: sucha dobra karma (może być sklepowa, ale nie whiskas i nie kitekat) i żwirek drewniany. Miseczek i posłanek na razie jest wystarczająco. Dziękujemy za podarunki DT Poddasze. :1luvu:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto wrz 06, 2011 15:10 Re: Zuzia: Certyfikat z Normalności :) DT/DS Schron. w Milanówku

joshua_ada , możesz mi dać link do facebooka Milanówka??
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

[poprzednia][następna]