malawaszka pisze:Kotek czuje się dobrze - jest niesamowity! Pojadł troszkę dziś, nawet odrobinkę pospacerował i odsypia. Jest bardzo dzielnym małym chłopcem
Wspaniałe wieści !

Kotku, jaki ty dzielny jesteś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
malawaszka pisze:Kotek czuje się dobrze - jest niesamowity! Pojadł troszkę dziś, nawet odrobinkę pospacerował i odsypia. Jest bardzo dzielnym małym chłopcem
morelowa pisze:Świetne są te infa o protezach, bo pomijając komfort zwierzaka, to świadczą o tym, że ludziom się chce![]()
Ale gdyby się okazało, ze kociak - tak jak tu niektórzy piszą, że widzieli - daje radę na dwóch, to może byłoby sensowne tak zostawić, jakby nie dokładać czegoś co może przeszkadzać... Mam natomiast inne obawy w takim momencie - czy nie przekłada sie to na deformacje kręgosłupa? Póki kotek młody i się 'gimnastykuje' intensywne, to może nie, ale potem ? Z kolei 'potem' to głównie śpi![]()
Pewnie się okaże i weci będą mieli jakieś konkretne rady...
Ale gdyby się okazało, że protezy są niezbędne - to czy nie warto by było zacząć zbierać kasę? Żeby z kolei nie musiał czekać [wiem, że to nie od razu..] a potem od nowa się przyzwyczajać do innego chodzenia.
Jak kasa się nie przyda tu - to się przyda w tysiącu innych miejsc [niestety]
Opal - mi pasuje . Jak przyszłościowy domek będzie chciał to se zmieni![]()
A tak będzie łatwiej się posługiwać wątkiem .
gerardbutler pisze:a jak to jest mozliwe ze ten kotek zyl tak ztymi uschnietymi nozkami?
jak to ? konczyny usychaja i odpadaja? u kotów tak sie dzieje? to masakra jakas?
dagmara-olga pisze:czego mu teraz trzeba? DT ma?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości