Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 26, 2011 23:23 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

To za szybki powrót do nas :ok:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob lut 26, 2011 23:42 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Wiora zdjęcia Ci podeślę na jutro i ide trochę pomalować.
Jutro zrobię spis kociaczków. Dzisiaj mam juz dosyć.Wymęczyły mnie okrutnie. Wszystkie. Biedroneczki chyba czuja wiosnę, bo zrobiły sie marudne. One jak było zimno to zjadały i uciekały do norek. A teraz mnie wypatruja jak ide drugi raz ta sama drogą. Zaczepiaja , gaworza. Dostana dokladke, jedza i znów mnie zaczepiaja jak wracam.Inne tez maja mi nie wiadomo ile do powiedzenia nagle. Czarnuszka leci ze mna naokoło w trase i wraca. Honoratka dała sie znów o dziwo wygłaskać.Zulu to mnie powala totalnie. Prowadzi mnie do tej swojej twierdzy, znaczy pod kontener. Tam stoi jego budka i miseczka. Preży się tak. Nadstawia grzbiecik do głaskania, kreci ogonkiem. Normalnie mnie rozwala. Smieszny jest. Taka kluseczka. Jak zaczyna wywijać tym ogonkiem i krecić pupką ,to tak fajnie wyglada.On jest grubiutki i króciutki i dlatego to tak smiesznie wygląda. Dzisiaj dał mi sie nawet przez chwilke pogłaskać. Zauważyłam ze on je w małych ilosciach. Znaczy lubi sobie podjadać. Jego stały numer, to jak wracam wybiega i biegnie, wskakuje na konar takiego wielkiego drzewa i patrzy zadowolony.Jak pragnę zdrowia, juz dawno nie widziałam takiego radosnego i zadowolonego kociaka.Zawsze zwarty, gotowy,Nigdy nie wyglada jakby było mu zimno albo był zrezygnowany czy smutny. On sie tak cieszy z tych spotkań, że często wrecz zapomina nawet o jedzeniu i o tym po co ja własciwie do niego przyszłam.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie lut 27, 2011 8:26 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

skarbonka pisze:chcialam sie tylko przywitac i podziekowac Wszystkim za pamiec i trzymanie kciukow :1luvu: :1luvu: :1luvu:
slabo sie czuje i jestem strasznie skolowana przez leki wiec wroce tu szybciutko jak tylko dam rade normalnie myslec :mrgreen:
bardzo serdecznie pozdrawiam :1luvu: :kotek: :1luvu:

Trzymaj się! :kotek:

Izo, masz rację, na niektóre koty można patrzeć i patrzeć :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie lut 27, 2011 8:46 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

:1luvu: dla skarbonki za szybki powrót do zdrowia : :ok: :1luvu:
IZA MĘCZĘ SIĘ NAD REKLAMĄ :placz: mózg poszukiwany :mrgreen: :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie lut 27, 2011 10:14 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

welina pisze::1luvu: dla skarbonki za szybki powrót do zdrowia : :ok: :1luvu:
IZA MĘCZĘ SIĘ NAD REKLAMĄ :placz: mózg poszukiwany :mrgreen: :ryk:

Ja odpadam.
Mam dziś globusa :?

wiora

Post » Nie lut 27, 2011 11:20 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

32.Księżniczka-Opiekun Wirtualny-Bemka

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

wiora

Post » Nie lut 27, 2011 11:26 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

33.Nora- ma swojego Opiekuna Wirtualnego w Vivie!

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

wiora

Post » Nie lut 27, 2011 11:29 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Nora i Księżniczka

ObrazekObrazek

wiora

Post » Nie lut 27, 2011 11:33 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

34.Fionka z Tęczy-wycofana z Adopcji Wirtualnej

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

wiora

Post » Nie lut 27, 2011 11:37 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Fionka,mama Stokrotki i czarna siostrzyczka Stokrotki.Kotki zostały wysterylizowane w 2009r.

ObrazekObrazekObrazek

wiora

Post » Nie lut 27, 2011 11:40 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Tutaj koteczki czyli Fionka i mama Stokrotki,prowadzą mnie abym nie zbłądziła na Tęczy

Obrazek

wiora

Post » Nie lut 27, 2011 11:54 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Dziękuję Wioruś :1luvu: :D

iza71koty

Post » Nie lut 27, 2011 12:00 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Kochani Gorąca. Bardzo gorąca prośba do Was.

Mam wielka nadzieję ze w tym roku nie będzie mi dane ogladać żadnych kociaków na oczy. Postaram sie zrobic wszystko i tak doprowadzic sterylki do końca ,aby żaden juz kociak nie zaprzatał mi głowy czy myśli.

Przede wszystkim trzeba zrobić kotki na Tęczy, które nie zostały zrobione w poprzednich latach. Z ubiegłego roku niestety przypadł mi spadek. Mam nadzieję ze ostatni. Chciałabym jak Maż wróci uregulować te sprawy. Czekaja mnie trzy kastracje młodziutkich kocurków z domu. Poniważ nie sa to koty wolnożyjace, musze te zabiegi zrobić odpłatnie. Bardzo prosze o Pomoc. Będę sie starała wynegocjować jak najtańszym kosztem. Zapraszam Gorąco do Pomocy.

Kochani Zapraszam Was Gorąco do Pomocy.

iza71koty

Post » Nie lut 27, 2011 12:02 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Dziękuję Wioruś :1luvu: :D

no problemo siniora :D

wiora

Post » Nie lut 27, 2011 12:46 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Bazarek na kastrację tęczowych kotów ... ZAPRASZAM :mrgreen:

Belkin na laptopa 15,4" (nowa) ... viewtopic.php?f=20&t=124759
Stan idealny - świetnie nadaje się na prezent :idea:

Mam nadzieję, że będzie kilka groszy, żeby wesprzeć akcję kastracyjną :idea:
Ostatnio edytowano Nie lut 27, 2011 14:06 przez Willow_, łącznie edytowano 2 razy

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

[poprzednia][następna]