Siva (Silver) i Czarna (Safiro) - pogórzanki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 06, 2011 1:05 Re: Siva (Silver) i Czarna (Safiro) - gdynianko-pogórzanki

Witam, przepiękne zdjęcia.
We wtorek będę u znajomych którzy mają zamontowane siatki bez wiercenia, jak nie zapomnę to porobię fotki i wrzucę :)
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Nie lis 06, 2011 8:33 Re: Siva (Silver) i Czarna (Safiro) - gdynianko-pogórzanki

Pozdrawiamy i czekamy na zdjęcia siatek w oknach bez wiercenia. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Wto mar 20, 2012 14:59 Re: Siva (Silver) i Czarna (Safiro) - gdynianko-pogórzanki

z pozdrowieniami dla wszystkich czytających :)
u nas walka z robalami, już 3 tura odrobaczania za nami i może w końcu się wyniosą nieproszeni goście na dobre, poza tym Siva "oszalała" 8O to jest w ogóle inny kot niż ten, który do mnie przyjechał. Wszystkich unikała, dawała się glaskać tylko mi i w ogóle ciągle przestraszona, wszystko ją mogło spłoszyć a teraz ogromna zmiana, ona chyba potrzebowała dużo czasu żeby doszło do niej, że jest u nas na stałe, że to jest jej dom. Pierwsza wita gości, daje się niuniać mojemu synkowi i w ogóle sama zaczepia każdego, barankuje, wskakuje na kolana żeby ją tylko miziać, a może nauczyła się od Czarnej, że tak jest fajnie jak ktoś głaszcze i przytula. Ogólnie kociaste zdrowe, idzie wiosna więc zacznie się zwiedzanie balkonu :D

AleksH

Od: Pt lut 04, 2011 16:21

Post » Wto mar 20, 2012 17:12 Re: Siva (Silver) i Czarna (Safiro) - gdynianko-pogórzanki

Hej, dawno Cię nie było tu chyba.
Pozdrawiamy piękne koteczki :D
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon maja 21, 2012 8:06 Re: Siva (Silver) i Czarna (Safiro) - gdynianko-pogórzanki

no i może wreszcie przyszło ciepło, u mnie kotki pokochały balkon, siedzą na nim nawet cały dzień, najbardziej lubią obserwować, Czarna się położy i tylko wszystkich podgląda, Siva poluje na wszystkie muchy i muszki, ostatnio złapała żuczka pluskwiaka i to jej się nie spodobało :lol:
w wolnej chwili wrzuce nowe fotki :D
pozdrawiamy :1luvu:

AleksH

Post » Pt sty 31, 2014 20:48 Re: Siva (Silver) i Czarna (Safiro) - gdynianko-pogórzanki

POZDRAWIAMY :piwa: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek, Obrazek,
Obrazek, Obrazek, Obrazek

AleksH

[poprzednia]