K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 25, 2011 9:08 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:...Tosza, o zmianach w oczach wiemy już od czasu Zuzi, to po tym najpierw było wiadomo, co jej dolega a u Cypiska właśnie nie było widać tam nic, bo go Dudowa dokładnie oglądała też pod tym kątem. Prawdę mówiąc to my intuicyjnie i na bazie Zuzi odkryliśmy tę cholerę zanim stwierdzili to weci po oglądaniu kota i zanim wyniki to potwierdziły.

...Dudzia miała sterylkę tydzień temu więc jeszcze czas na wyjmowanie szwów.

Dudzia miała sterylkę i operację przpukliny w zeszłą środę rano - to dziś będzie 9 dzień.
Zerknijcie dokładnie na jej oczy :-( Po za powieką trzecią lekko wyłażącą ... mnie się wydawało, że ona ma jakieś paprochy na oku.

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pt lut 25, 2011 11:11 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Właśnie, kiedy Rysik idzie na tymczas? Też chcę go wymiziać!
W sprawie porannych dyżurów na kociarni nie pomogę, cały tydzień mam na 8. Chyba że np. w soboty, jeśli ktoś się zechce zamienić.
Mogę robić zdjęcia do ogłoszeń, mam w końcu porządny aparat (no, nie do końca mój, w sumie zamieniłam się z ojcem).
Szkoda Cypiska :(
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pt lut 25, 2011 14:45 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

musze sie tu przyznac szefowej.

Kaska dosyc chora - oczko wrocilo. Leon tez chory i Nora kicha...

Kaska wazy 5,2 kg - przepraszam za to i dziemy na diete :(
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt lut 25, 2011 16:24 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

kasumi pisze:Właśnie, kiedy Rysik idzie na tymczas? Też chcę go wymiziać!
W sprawie porannych dyżurów na kociarni nie pomogę, cały tydzień mam na 8. Chyba że np. w soboty, jeśli ktoś się zechce zamienić.
Mogę robić zdjęcia do ogłoszeń, mam w końcu porządny aparat (no, nie do końca mój, w sumie zamieniłam się z ojcem).
Szkoda Cypiska :(

w poniedziałek po szczepieniu wzielibyśmy go.

Cypisek już u Karaluch, już rozpoznał teren, zjadł kilka chrupek, posiedział u Agnieszki z łebkiem schowanym pod ramię (o tak bardzo lubi) i nawet coś tam pomruczał pod małym noskiem:)
Dobrze mu tam będzie a ja jestem spokojna, że jest w miejscu gdzie mu w takim stanie będzie najlepiej na świecie

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt lut 25, 2011 16:33 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Aga to chyba najtwardszy facet na świecie...
Cypisek nie mógł lepiej trafić.

pytałam veta tutaj - on nie miał żadnego przypadku FIP-a w minionym roku
a wcześniej jeden
czy to jest kwestia statystyki? Kraków a Rawicz to przepaść, ale ta ilość kociastych, które to cholerstwo zabrało to masakra
w innych dużych miastach też jest tego tyle
albo może w dużych miastach ludzie tylko leczą zwierzaki a tu odpuszczają i nawet się u veta nie pojawiają?

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pt lut 25, 2011 16:49 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Wróciłam
O 11:40 wyszłam z domu z Mufasa ........

Nie chce mieć do czynienia z Krak Vet :evil:

Ciut się zagrzeje i muszę iść z psem
A podobno mam leżeć ..... :(
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt lut 25, 2011 17:14 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

właśnie wróciłam z ciuchowiska i od karaluch.
na ciuchowisku baaaaardzo niewiele ludzi - zostawiliśmy rozstawione stoisko w zamkniętym pomieszczeniu, jutro istotne jest, żeby być tam jakoś wcześnie - 9? 9.30? - bo jest tam też puszka z kasą!
mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, niż dzisiaj - 70zł, w tym 20 roberta i 10 moje :?

spędziłam przemiłe 2h na herbatce u karaluchy, miziając cypiska - bardzo usiłował się zapoznać z rezydentką pokoju, pozwiedzać najdalsze kąty, w końcu wtulił się w moje kolana przykryty kocykiem i zasnął.
nie wygląda najlepiej :(

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pt lut 25, 2011 18:23 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Grafik dyżurów w kociarni na marzec 2011:

poniedziałki wieczór - Leone
wtorki wieczór - miszelina
środy wieczór – Kocuria
czwartki wieczór - miszelina
piątki wieczór - Milu

soboty rano - Milu
soboty wieczór – miszelina
niedziele rano – Kinga Warmijska/ Queen_ink
niedziele wieczór - Kocuria

przedpołudnia od 7 do 18 marca:

poniedziałki – Vanja (07.03. i 14.03.)
wtorki – Monika (08.03. i 15.03.)
środy – Vanja (09.03. i 16.03.)
czwartki
piątki – Kocuria (11.03. i 18.03.)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt lut 25, 2011 18:42 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

dzięki Beatko za grafik, powtarzaj go, proszę, dopóki czwartek się nie obstawi.

W tygodniu ma podejść pan z córką, którzy wzięli od nas Lusię Bezogonkę. Jej kolega odszedł 2 tygodnie temu z powodu chorej trzustki i Lusia szuka po całym domu swojego kolegi. Wstępnie padło na Grzebyka, bo ma być czarny, najchętniej, jak tamten Kacperek. Proponowałam jeszcze Krecika ale uznali, że jeden kot bez ogona a drugi bez oka to trochę za dużo.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt lut 25, 2011 18:49 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:W tygodniu ma podejść pan z córką, którzy wzięli od nas Lusię Bezogonkę. Jej kolega odszedł 2 tygodnie temu z powodu chorej trzustki i Lusia szuka po całym domu swojego kolegi. Wstępnie padło na Grzebyka, bo ma być czarny, najchętniej, jak tamten Kacperek. Proponowałam jeszcze Krecika ale uznali, że jeden kot bez ogona a drugi bez oka to trochę za dużo.

Gdyby się nie zdecydowali i nie upierali na czarnego, to jest Hymen, łagodny, bardzo prokoci, czarno-biały, trochę strachliwy, miziasty, uwielbia siedzieć na kolanach, jest tzw. d..ą wołową.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt lut 25, 2011 18:56 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

_namida_ pisze:
Tweety pisze:W tygodniu ma podejść pan z córką, którzy wzięli od nas Lusię Bezogonkę. Jej kolega odszedł 2 tygodnie temu z powodu chorej trzustki i Lusia szuka po całym domu swojego kolegi. Wstępnie padło na Grzebyka, bo ma być czarny, najchętniej, jak tamten Kacperek. Proponowałam jeszcze Krecika ale uznali, że jeden kot bez ogona a drugi bez oka to trochę za dużo.

Gdyby się nie zdecydowali i nie upierali na czarnego, to jest Hymen, łagodny, bardzo prokoci, czarno-biały, trochę strachliwy, miziasty, uwielbia siedzieć na kolanach, jest tzw. d..ą wołową.

No i jest Rysik, więcej czarnu niż biały. I Tymianek na tymczasie.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt lut 25, 2011 20:52 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:... Wstępnie padło na Grzebyka, bo ma być czarny, najchętniej, jak tamten Kacperek. Proponowałam jeszcze Krecika ale uznali, że jeden kot bez ogona a drugi bez oka to trochę za dużo.

rodzice "odziedziczyli" po mnie kocura bez oka i kocicę bez piątej klepki i jakoś nie narzekają :)

Yenika

Od: Nie wrz 05, 2010 18:59

Post » Pt lut 25, 2011 22:59 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Krecik rośnie, to już bardzo przystojny kocurro
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob lut 26, 2011 9:56 przez Kinga Warmijska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Sob lut 26, 2011 8:35 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Krecik czyli Stefan, tak? przystojniak :1luvu: szkoda, że maż niereformowalny :cry:
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

Od: Wto paź 03, 2006 11:25

Post » Sob lut 26, 2011 8:46 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Kocuria pisze:właśnie wróciłam z ciuchowiska i od karaluch.
na ciuchowisku baaaaardzo niewiele ludzi - zostawiliśmy rozstawione stoisko w zamkniętym pomieszczeniu, jutro istotne jest, żeby być tam jakoś wcześnie - 9? 9.30? - bo jest tam też puszka z kasą!
mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, niż dzisiaj - 70zł, w tym 20 roberta i 10 moje :?

Gdzie znajduje się to ciuchowisko? W którym miejscu?

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

[poprzednia][następna]