Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 19:57 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

-Anula- pisze::wink:

Witaj, pocachontas.
Czy JOOAŚKA brała od Ciebie tamte kociaki?

nie nie brała ale przez ogłoszenia znalazły się domki nie widziała ich nawet tych kotków chciała jednego ale zrezygnowała bo skądś miała już kota poza tym nie miała dostępu dzwoniła do tej pani przez ogłoszenia domów szukała

pocachontas

Od: Czw lis 25, 2010 13:14

Post » Wto sty 25, 2011 19:59 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

:?: :?:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sty 25, 2011 20:04 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Pocachontas, czyli nie znasz JOOAŚKI osobiście?

A wiesz coś o jej działalności w "Mruniu"?

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Wto sty 25, 2011 20:05 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Dziewczyny, absolutnie nie chcę nikogo bronić ani usprawiedliwiać, też mi się to nie podoba.
Tylko trzeba uważać żeby nie napisać czegoś nieprawdziwego, oskarżyć i powiązać z sytuacją niewinnej osoby, bo wiadomo że tak się zdarzało.
I nie mówię tu konkretnie o JOOAŚKA, ale to się coraz bardziej rozszerza, padają kolejne nazwiska...

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto sty 25, 2011 20:17 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

OKI pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=6987685#p6987685
umasma pisze:Witam czy ktos moze pamieta kotki ktore byly do adopcji Trusia i Wegielek jeżeli tak to bardzo prosze o kontakt lub jakies zdjecia tych kotkow jak one sie czuja gdzie sie znajduja dziekuje z gory :lol:

Nie podoba mi się ten wpis... zwłaszcza w takim kontekście :?

:?:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto sty 25, 2011 20:31 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

gosiaa pisze:... trzeba uważać żeby nie napisać czegoś nieprawdziwego, oskarżyć i powiązać z sytuacją niewinnej osoby, bo wiadomo że tak się zdarzało.

Masz rację.
Pocachontas, mam nadzieję, że wybaczysz nam (mnie) to małe śledztwo... :oops:
I nie czujesz urazy... :oops:
Piszecie z JOOAŚKĄ podobnie, a na dodatek ten kotek Borysek... :roll:

Fajnie, że tamtym kociakom udało się znaleźć domki. :ok:

-Anula-

Post » Wto sty 25, 2011 20:59 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Szejbal pisze:Wiecie co? Popatrzcie na osoby, które niedawno się zarejestrowały, prześledźcie troszkę wpisy - mnie się to nie podoba... Nie będę wymieniać nickami, kogo można podejrzewać, zwróćcie uwagę proszę :? Może przesadzam?

Może więc warto wymienić te nicki bo poczułam się urażona. Moją obecność w tym miejscu zawdzięczam swojej kici, którą czekała operacja, szukałam informacji na temat zabiegu jak również postępowania z kicią już po nim.
Nie miałam pojęcia, że są tu osoby tak bardzo zaangażowane w niesieniu pomocy biednym, zagłodzonym i chorym kociakom, jestem pełna podziwu i uznania za to co robicie. Niektóre historie futerek przerosły mnie, wtedy to postanowiłam po kilku dniach zalogować się, by móc chociaż czasami wspomóc przysłowiowym grosikiem kociaczki, tyle tylko mogę dla nich zrobić. :oops:

Jeśli dla nowych osób takich jak ja, nie ma tu miejsca , przykro.
pozdrawiam.
Ostatnio edytowano Wto sty 25, 2011 21:16 przez elik246, łącznie edytowano 1 raz

elik246

Od: Śro gru 29, 2010 18:07

Post » Wto sty 25, 2011 21:03 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Elik, absolutnie nie jest tak jak piszesz, no co Ty, witamy na forum :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto sty 25, 2011 21:06 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

oczywiście,że jest tu miejsce dla ciebie i wszystkich,którzy zechcą pomagać skrzywdzonym i potrzebującym zwierzaczkom;nie obrażaj się i zostań;zrozum nas wszystkich,nie po to ratujemy kociaki aby potem oddawać je na "poniewierkę".a tak w ogóle to twój post "brzmi" inaczej niż posty "pewnej osoby"

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto sty 25, 2011 21:10 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Elik! Ależ ty przecież stosujesz kropki, przecinki i w ogóle - piszesz "normalnie", a nie tak, jak tamte "dwie w jednym"! Od razu widać, że Ty to nie one! Ja też jestem dość nowa na forum. Ale chyba już sam mój styl pisania dowodzi, że ja i te "dwie w jednym" to nie to samo! Witaj na forum!

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Wto sty 25, 2011 21:12 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

-Anula- pisze:
gosiaa pisze:... trzeba uważać żeby nie napisać czegoś nieprawdziwego, oskarżyć i powiązać z sytuacją niewinnej osoby, bo wiadomo że tak się zdarzało.

Masz rację.
Pocachontas, mam nadzieję, że wybaczysz nam (mnie) to małe śledztwo... :oops:
I nie czujesz urazy... :oops:
Piszecie z JOOAŚKĄ podobnie, a na dodatek ten kotek Borysek... :roll:

Fajnie, że tamtym kociakom udało się znaleźć domki. :ok:

ja tylko tyle co wiem że JOOAŚKA ma kotka Boryska i kotke Sonię nie mylić z moimi piesiami ja mam bokserka Boryska i sunie Sonię to moje słaonka od lat sunia i od półtora roku dziadzio ze schronu i trzymam się moich słonek :1luvu: :D :D :1luvu: :1luvu:

pocachontas

Post » Wto sty 25, 2011 21:18 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Ale piszesz masakrycznie. Bez przecinka, kropki, duzej litery :roll: Cieżko sie to czyta :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto sty 25, 2011 21:24 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

pocachontas pisze: JOOAŚKA ma kotka Boryska i kotke Sonię nie mylić z moimi piesiami ja mam bokserka Boryska i sunie Sonię

Ups... :oops:
No tak, kto na kocim forum myśli o pieskach?
A już przez moment myślałam, że Borys to może dziecko.. :oops:

elik246 pisze:
Szejbal pisze:Wiecie co? Popatrzcie na osoby, które niedawno się zarejestrowały, prześledźcie troszkę wpisy - mnie się to nie podoba... Nie będę wymieniać nickami, kogo można podejrzewać, zwróćcie uwagę proszę :? Może przesadzam?

Może więc warto wymienić te nicki bo poczułam się urażona.

Elik246, przecież to nie o Ciebie chodziło...
Szejbal pewnie miała na myśli te wpisy, które mod usunął z jednego z wątków (bo pewnie były wulgarne).

-Anula-

Post » Wto sty 25, 2011 21:28 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

moś pisze:Ale piszesz masakrycznie. Bez przecinka, kropki, duzej litery :roll: Cieżko sie to czyta :wink:

Przepraszam,postaram się poprawić i przepraszam za zamieszanie.Ja mało na forum tutaj wchodziłam,zajmowałam się raczej psami jeszcze raz przepraszam.

pocachontas

Post » Wto sty 25, 2011 21:31 Re: Ostrzeżenie - uwaga na DT/DS z Ludwikowic Kłodzkich

Pocachontas, to ja przepraszam, że Cię tu wciągnęłam, ale sama widzisz, że nieciekawie sprawa wygląda.

Zastanawiam się, kto umieścił wiadomą osobę na czarnej liście Kociego Życia.
Czy jest tam gdzieś uzasadnienie wpisu (bo nie mogę znaleźć)?

I uwaga: są różne osoby o tym samym imieniu i nazwisku.
Przed chwilą natknęłam się na dziennikarkę KS. :mrgreen:

-Anula-

[poprzednia][następna]