Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etiopia pisze:Kto jest dzisiaj w Krak Vet ?
Ewentualnie kto ma dyżur w nocy
Nalka się nudzi .........
Tweety pisze:Etiopia pisze:Kto jest dzisiaj w Krak Vet ?
Ewentualnie kto ma dyżur w nocy
Nalka się nudzi .........
Adamska, potem Orzeł.
Cammi, dojedziecie na następną
Zowisia pisze:Male kotki z ul Twardowskiego w nocy pojechaly do Gdanska
do DS, z cala dokumentacja i wyprawka. Juz sa na miejscu, wszystko dobrze.
Zowisia pisze:Male kotki z ul Twardowskiego w nocy pojechaly do Gdanska
do DS, z cala dokumentacja i wyprawka. Juz sa na miejscu, wszystko dobrze.
Kocuria pisze:katgral/jejsiostro, ale te tortille znaczy takie kupne, tak? czy samorobne?
mam problem natury felczerskiej
truskawka ma usyfione w środku jedno uszko - wyczyściłam jej, przy jej głośnych protestach. drugie dała sobie wyczyścić bez większych jazgotów, i było dużo czystsze.
pytanie - czy ją to uszko może boleć, i czy powinnam się martwić? brudek wyglądał jak nawarstwiona woszczyna, nie żadne brzydkie czarne czy kolorowe. ino dużo go było.
miszelina pisze:Kocuria pisze:katgral/jejsiostro, ale te tortille znaczy takie kupne, tak? czy samorobne?
mam problem natury felczerskiej
truskawka ma usyfione w środku jedno uszko - wyczyściłam jej, przy jej głośnych protestach. drugie dała sobie wyczyścić bez większych jazgotów, i było dużo czystsze.
pytanie - czy ją to uszko może boleć, i czy powinnam się martwić? brudek wyglądał jak nawarstwiona woszczyna, nie żadne brzydkie czarne czy kolorowe. ino dużo go było.
Czy trzepie uchem? Albo nosi je opuszczone, drapie się w nie, mam zaczerwienione, opuchnięte? Jesli tak, to może mieć stan jakiś zapalny i wtedy ją pewnie boli.
To może być tez zupełnie niewinna sprawa.
Obserwuj ją, ale bez paniki. Jeśli wydzielina się powtórzy, to idź do weta, może trzeba będzie jakieś krople
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, wistra i 100 gości