Anna Kubica pisze:Nie możliwe żeby nikt nie skusił się na takie Cudo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
też w to nie mogę uwierzyć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agnieszka1565 pisze:jaki On słodkima podobny pyszczek do mojej Oli - ale ja mam psy i kotkę po amputacji na tymczasie i jeszcze dzieci - dwa krzykacze - ach
Catnaperka pisze:agnieszka1565 pisze:jaki On słodkima podobny pyszczek do mojej Oli - ale ja mam psy i kotkę po amputacji na tymczasie i jeszcze dzieci - dwa krzykacze - ach
To może ktoś ze znajomych przygarnie Kevinka? Tak ładnie prosimy
agnieszka1565 pisze:w poniedziełek hop ja już ładnie proszę wszystkich którzy wchodzą do nie do biura
Catnaperka pisze:agnieszka1565 pisze:w poniedziełek hop ja już ładnie proszę wszystkich którzy wchodzą do nie do biura
nie wiem jakie to biuro ale proponuje strajk - dopóki ktoś się nie zdecydujeA niech sobie stoją w kolejce jak tacy nieczuli na Kevinka
Catnaperka pisze:agnieszka1565 pisze:w poniedziełek hop ja już ładnie proszę wszystkich którzy wchodzą do nie do biura
nie wiem jakie to biuro ale proponuje strajk - dopóki ktoś się nie zdecydujeA niech sobie stoją w kolejce jak tacy nieczuli na Kevinka
Anna Kubica pisze:Catnaperka pisze:agnieszka1565 pisze:w poniedziełek hop ja już ładnie proszę wszystkich którzy wchodzą do nie do biura
Jsa też jestem za![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 99 gości