Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 13, 2010 12:27 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

No i wyszło na Twoje ... jednak dziewczyka tri :ryk:
Teraz proszę umyślić jakiś ładne imię do koteczki :mrgreen:
Ło matko ... jakie koszta 8O Trzymam kciuki, żeby wyniki wyszły dobre :!:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon gru 13, 2010 16:02 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

No to nie jest źle ,a będzie jeszcze lepiej :D :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon gru 13, 2010 16:53 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Już wiemy, ze do nas Asmi przyjedzie w piątek. Czekamy. Może nas też polubi i się będzie przyklejał? Bo my go polubimy na pewno :1luvu:
Paluszek

Post » Pon gru 13, 2010 17:03 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

To się nazywa stopniowanie napięcia ... Asmi nie zdążył na Mikołaja, przybędzie na Gwiazdkę Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon gru 13, 2010 17:23 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Paluszek pisze:Już wiemy, ze do nas Asmi przyjedzie w piątek. Czekamy. Może nas też polubi i się będzie przyklejał? Bo my go polubimy na pewno :1luvu:

Ja mu opowiem o Was,na pewno polubi.Powiem mu że tam gdzie jedzie będzie las rak do głaskania to sie nie bedzie mógł doczekać :)
A u Was można spać na poduszce,przy głowie ludzia i mruczeć do ucha kołysanki?Bo jak tak,to na pewno Was polubi.
Legnica

Post » Pon gru 13, 2010 17:27 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

się zaznaczę .....Witam Legnico :kotek:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pon gru 13, 2010 17:28 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

No, z tym spaniem na poduszce, to zasadniczo można, ale są kolejki :D Jeżynki się jakoś przepychają przez duże koty, pewnie i Asmi da radę!
Paluszek

Post » Pon gru 13, 2010 18:50 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Pozdrowienia dla Dużych i mizianki dla Futrzastych od cichej poczytywaczki z Chełma :D

Wiesiu, obiecałam trochę pomóc w tym roku i zapomniałam :oops: .
Dzisiaj wysłałam 80,- za XI i XII. Jutro powinny dotrzeć
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon gru 13, 2010 20:14 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

serum pisze:się zaznaczę .....Witam Legnico :kotek:

Witam :D
Legnica

Post » Pon gru 13, 2010 20:15 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Paluszek pisze:Już wiemy, ze do nas Asmi przyjedzie w piątek. Czekamy. Może nas też polubi i się będzie przyklejał? Bo my go polubimy na pewno :1luvu:

Najwyżej bedziesz miała kanapkę na poduszce,Asmi jest mistrzem komponowania kanapek,jak na leżaczku :lol:
Legnica

Post » Pon gru 13, 2010 20:16 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Amika6 pisze:Pozdrowienia dla Dużych i mizianki dla Futrzastych od cichej poczytywaczki z Chełma :D

Wiesiu, obiecałam trochę pomóc w tym roku i zapomniałam :oops: .
Dzisiaj wysłałam 80,- za XI i XII. Jutro powinny dotrzeć

Nic nie szkodzi,liczy sie to ze zawsze wracasz :D
Bardzo dziękujemy za pomoc :1luvu:
Legnica

Post » Pon gru 13, 2010 20:20 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Dziękuję również ALICJA Borgelt za fundusze dla Harego(70zł) :king:
Powiem mu komu zawdzięcza kłucie w czasie szczepienia :lol:
Legnica

Post » Pon gru 13, 2010 20:43 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Legnica pisze:Dziękuję również ALICJA Borgelt za fundusze dla Harego(70zł) :king:
Powiem mu komu zawdzięcza kłucie w czasie szczepienia :lol:

Ja też coś dorzucam, niezbyt dużo :oops:
Obrazek
Obrazek

sprezyna

Od: Sob lut 06, 2010 20:43

Post » Pon gru 13, 2010 20:58 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

W takim razie już wiem na kogo zwalić drugie kłucie :lol:
Jak tylko pojawi sie wpłata na koncie wpisze.
Legnica

Post » Pon gru 13, 2010 23:42 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Gdyby ktoś miał ochotę na duuuuży kawał koronki,to zapraszam na bazar:
viewtopic.php?f=20&t=121454
A dla tych którzy koronek nie lubią,różne rózności za kilka złociszów:
viewtopic.php?f=20&t=121456
Legnica

[poprzednia][następna]