Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klauduska pisze:czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć jak się wystawia ogłoszenia na allegro? [nigdy nic nie sprzedawałam tam]
allegro pobiera prowizję za ogłoszenie informacyjne? ile to wynosi?
klauduska pisze:aburacze, WIELKIE dzięki !
czyli jeżeli nie pogrubię ani nic, to wtedy 1,30zł zapłacę, tak?
klauduska pisze:a jak się aukcję zakańcza [w razie gdyby ktoś mi się spodobał tam, albo gdzieś indziej i chciałabym przedwcześnie aukcję zakończyć?]
klauduska pisze:aburacze, ja mam wrażenie, że dokładniej i łopatologiczniej to mi wytłumaczyć nie mogłeś, przez co czuję się jak skończona blondynko-idiotka i dalej boję się sama wystawiać, bo mam wrażenie, że coś schrzanię i mnie kosmicznie podliczą![]()
![]()
![]()
klauduska pisze:ale to nie dopłacając można tylko na tydz wystawić, tak? a jakbym chciała przedłużyć to wskoczy mi na pierwszą stronę czy dalej sobie będzie gdzieśtam to ogłoszenie wisieć?
klauduska pisze:ja chyba muszę zobaczyć jak ktoś ogłasza, zanim swoje dodam, bo opcji z imageshackiem też nie ogarniam.
daję wtedy w ogłoszeniu kody do miniaturek zdjęć czy linki do nich?
Gibutkowa pisze:Nowy regulamin gumtree - kocham ich za ten zapis:"Sprzedaż psów, kotów poniżej 8 tygodnia życia oraz sprzedaż królików poniżej 4 tygodnia i innych gryzoni poniżej 6 tygodnia jest niedozwolona."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], isiaja, Rudolfa i 79 gości