Moderator: Estraven
Alienor pisze:Lori (to ta moja znajoma od sushi) dostaje łososia na styropianie - wystarczy od niej odebrać i umyć przy okazji odbioru ryby - z tym, że to Bytom więc przy obecnych warunkach drogowych kiepskoZwłaszcza że autobusem nie da rady - za duże i ten rybny zapach....
Filomen pisze:Alienor pisze:Lori (to ta moja znajoma od sushi) dostaje łososia na styropianie - wystarczy od niej odebrać i umyć przy okazji odbioru ryby - z tym, że to Bytom więc przy obecnych warunkach drogowych kiepskoZwłaszcza że autobusem nie da rady - za duże i ten rybny zapach....
a jaka grubość i rozmiar tego styropianu ?
Alienor pisze:Jutro mam ranną zmianę w KCh to podejdę i odbiorę fakturę
Filomen pisze:Kącik medyczny
po pierwsze przypominam, ze po podaniu leków, uzupełniamy obowiązkowo ewidencję, przejdę na uproszczone druki autorstwa Dorotki ale na razie wpisujemy na starych, obowiązkowo, jesli ktoś zapomni kot dostanie dwa razy leki! Jesli kot nie ma ewidencji to trzeba mu zalożyć - Tereniu gdzie sa druki?
terenia1 pisze:terenia1 pisze:
W sobotę przyszłą trzeba wreszcie dokończyć urzadzanie drugiej kociarni i uporządkować wszystkie pomieszczenie, i tak plan jest następujący co mamy zrobić - koniecznie potrzebujemy faceta ze zmysłem majsterkowicza narzędzia też mile wskazane, jak coś gdyby nie było u mnie jest wiertarka u Dorotki wyżynarka
PLAN NA SOBOTĘ
1. przywiercenie karnisza i zawieszenie firany,
2. zamontowanie parapetu pod oknem dla kociaków, obicie go jakimiś miękkimi szmatkami,
3. zamontowanie i przywiercenie jeszcze ze dwóch trzech półek jako legowiska dla kociaków szczególnie nad grzejnikiem,
4. zamontowanie małych drabinek do wsponania się.
5. zamontowanie na ścianie kawałka wykłądziny do drapania,
6. przydałby się jakiś porządny pniak do drapania dla kociaków
7. uporządkowania przedsionka, miejsca z umywalką i z kibelkiem,
8. zamontowanie rur po wykładzinach, pierw nalezy je obłozyć wykłądziną i potem zamontować będą służyły jako drapaki
Sama siebie zacytuję i przypominam![]()
![]()
![]()
czy ktoś chętny jest do pomocy
![]()
![]()
albo ma znajomego z umiejętnościami wiertacza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jaga_17, LimLim, niuans, pauprenses, sebans i 57 gości