Madras w DS,lubi się kąpać !Zdj. s.10 Mania w DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 03, 2011 11:20 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT, wkrótce jedzie do DS!

Ewar, nie rozmyślaj się, proszę...
Chyba, że naprawdę rozstanie będzie dla Ciebie za trudne, to mów szybko :)

Ja strasznie podziwiam DT. Naszą Melestrę (Melisę, ale TŻ do niej tak mówi) mamy od dwóch miesięcy, ale już mamy bzika na jej punkcie. Nie wyobrażam sobie oddania jej komuś. Trzeba mieć jednocześnie wielkie serce, ale też być twardym, żeby tymczasować.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pon sty 03, 2011 13:32 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT, wkrótce jedzie do DS!

Nie, nie rozmyślę się.Zawsze dotrzymuję słowa.Mania jest tak cudowną kotką, że zakochacie się w niej po uszy.Nawet dzisiaj z wetką rozmawiałam i ona przyznała,że mam wyjątkowe szczęście do kotów.To nie ja jednak Manię znalazłam, tylko jakaś pani zauważyła,że to kocię jest obok śmietnika i przyniosła do lecznicy.Gdybym jej nie wzięła do domu, nie wiedziałabym jaki to miziak.Kiedy tylko wchodzę do domu, Mania kładzie się na pleckach i robi taką "kołyskę" na grzbiecie, zalotnie przekrzywiając główkę.Prosi, żeby ją pomiziać po brzuszku.Nie wspomnę o wskakiwaniu na kolana, przytulaniu się.Tak sobie jednak mogę pisać, bo jak już moja siostra zauważyła, w realu jest o niebo ładniejsza.Wiele moich domków przyznało, że brali fajnego kota,ale że będzie aż TAK FAJNY to się nie spodziewali.W tym przypadku trafiliście w sam środek tarczy wybierając właśnie Maniuśkę.Przekonacie się.
Trudne rozstanie? BARDZO trudne, ale tak było, jest i będzie.Nie ma wyjścia :cry: Mania pojedzie do Was.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon sty 03, 2011 13:45 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT, wkrótce jedzie do DS!

Super. Lecę dzisiaj właśnie po nową kuwetę, bo na trzy koty jedna to już chyba za mało :)
I właśnie kupiliśmy nowy piękny drapak - spokojnie się zmieszczą :)

Zadzwonię dzisiaj wieczorem do ciebie w sprawie szczegółów, a na razie trzymaj kciuki za nasz samochód - właśnie dziś trafił do mechanika i modlimy się, żeby zrobili go do środy :roll: Jak nie zrobią, to będziemy jechać pociągiem, ale wolałabym autem i łatwiej byłoby z Manią.
Obrazek

Conchita

Post » Pon sty 03, 2011 20:07 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT, wkrótce jedzie do DS!

Lepiej dwie kuwety, chociaż ja miewałam jedną na trzy koty.
Dzisiaj było u mnie trochę ludzi.Mania wzbudzała powszechny zachwyt.Ona kocha ludzi, przymila się , łasi, zobaczycie sami.Jest wyjątkowo proludzka.To jednak nie ciapa, z innymi kotami daje sobie radę, nie pozwoli sobą rządzić.Nie boi się absolutnie niczego, oprócz odkurzacza.

ewar

Post » Pon sty 03, 2011 21:34 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT, wkrótce jedzie do DS!

Ewa na pewno będzie płakała - ale zawsze opłakuje się tymczasy! a takie słodziaki po prostu łamią serce.... :(

ale widzę, że już nowe tymczasiątko u Ewar się szykuje - nie będzie długo luki w sercu i w domu........... :wink: :piwa:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto sty 04, 2011 6:41 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT, wkrótce jedzie do DS!

Tak, będzie Czaruś.W sumie to przypadek,że byłam w lecznicy, kiedy był na badaniach.Obiecałam znaleźć mu dom, jakby coś.Pani odmówiła, bo bardzo chciała go zatrzymać,ale...

ewar

Post » Śro sty 05, 2011 11:10 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT, wkrótce jedzie do DS!

Właśnie siedzę u Ewar i jak zwykle zachwycam się Manią.Tego słowa nie wyrażą co to za kot!! Ona ma coś w sobie takiego że nie można przejść obok niej obojętnie , trzeba ją złapać , wygłaskać , wytarmosić -sama słodycz!!!. Duzi będą zachwyceni bo innej możliwości nie ma . Tylko jest jeden problem , otóż nie wiem czy mają tyle wolnego czasu - bo Maniuśka uzależnia od siebie , nie można bez niej żyć!!!!!!! Pozdrawiam

dolina10

Od: Wto gru 28, 2010 10:53

Post » Pt sty 07, 2011 8:43 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT, wkrótce jedzie do DS!

Conchita, czy już wiadomo, kiedy przyjedziecie?
Wydaje mi się,że Mania urosła, troszkę więcej już waży.Nadal jest cudowna.

ewar

Post » Pt sty 07, 2011 16:09 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT, wkrótce jedzie do DS!

Conchita, masz pw.

ewar

Post » Pt sty 07, 2011 18:10 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT, wkrótce jedzie do DS!

No to Mania w poniedziałek pojedzie do domu.To kotka absolutnie niezwykła, nie ma takiej drugiej, Conchita potwierdzi.Piszę to ostatni raz, przysięgam, ale nie wiem, jak się z nią rozstanę.To kot i pies w jednym ciałku, zebrała wszystko, co najlepsze od tych dwóch gatunków.

ewar

Post » Pt sty 07, 2011 18:22 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT, wkrótce jedzie do DS!

Jak ja się bardzo cieszę :) jestem bardzo ciekawa, jak rezydentki je przyjmą.
TZ trochę się tylko boi przewozu trzech kotow - ale damy radę :)
Obrazek

Conchita

Post » Pt sty 07, 2011 18:28 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT, wkrótce jedzie do DS!

Dlaczego się boi? Nic się złego nie będzie działo.
Conchita, ciesz się, masz powody, zobaczysz.Ja też się cieszę,że Mania będzie miała fajny domek i piękne koleżanki.

ewar

Post » Nie sty 09, 2011 10:45 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT, wkrótce jedzie do DS!

Mania-internautka. :lol:
Obrazek Obrazek

ewar

Post » Pon sty 10, 2011 14:44 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT, wkrótce jedzie do DS!

Ewar zaczarowala koty - Mania i Kubuś siedzą w trandporterze grzecznie jak trusie :)
Jeszcze ze 2,5 godziny i bedą mogły rozprostowac nóżki we własnych domkach :) (z samochodu nadaje).
Mania jest śliczna :1luvu:
Kubuś ma najdziwniejszy kolor oczu, jaki widziałam u kota.
Obrazek

Conchita

Post » Pon sty 10, 2011 16:11 Re: Rudy Madras w DS, Mania ma u mnie DT, wkrótce jedzie do DS!

No tego jeszcze nie było 8O Z samochodu prosto na miau!
Kotki chyba trochę się boją, ale to naturalne.Nie znały się dotąd,ale i Kubuś i Mania żyły w stadzie, dogadują się z innymi kotami.
Czekam na wieści z obu domków.

ewar

[poprzednia][następna]