Antoś i Zuzia. Nerwowo.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 12:46 Re: Znalazłam kocurka - Antoś, kotek idealny czuje się lepiej :)

Mało kto do Antosia zagląda, ale co mi tam 8) I tak se popisze ;)
Antoś jest wreszcie zupełnie zdrowy, pozbawiony życia wewnętrznego i dwukrotnie zaszczepiony. Uffff.... Przed nami jeszcze kastracja. Chłopak ma się dobrze, tylko czasem nudzi mu się samemu. Łobuz z niego straszny - codziennie trzeba wieszać firanki :twisted: Bardzo spodobała mu się zabawa w kradzież butów - wygląda rozkosznie, gdy z dzikim wzrokiem biega po mieszkaniu ciągnąc za sznurówkę but prawie jego rozmiarów ;)
Oprócz tego rozkochał mnie w sobie na amen. Jest najcudowniejszym kotem na świecie, nigdy nie poznałam futerka o tak wspaniałym charakterze. W związku z tym wbrew swoim planom i zdrowemu rozsądkowi nie oddam go nikomu ;) Na swoje usprawiedliwienie mogę napisać tyle, że nie zniosłabym już chyba rozstania, jest członkiem rodziny, za mocno go kocham :oops:
Pewna forumowiczka podsumowała to dziś błyskotliwie słowem "wpadka" - to w 100% prawda ;) Absolutnie nie planowałam kota, początkowo też absolutnie nie planowałam kota - rezydenta. Antoś miał to wszystko gdzieś i pokrzyżował mi plany, wszystko się zmieniło...
A o to - MOJE :D cudo - naukochańsze, najwspanialsze i najcudniejsze ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro gru 29, 2010 13:11 Re: Znalazłam kocurka idealnego - Antoś nie szuka domu :)

Cóż mogę rzec - gratulacje! :piwa:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro gru 29, 2010 13:22 Re: Znalazłam kocurka idealnego - Antoś nie szuka domu :)

:piwa: :piwa: :piwa:

Gratuluję wpadki :mrgreen:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro gru 29, 2010 14:50 Re: Znalazłam kocurka idealnego - Antoś nie szuka domu :)

Wszystkie chłopaki czarnuszki tak wywalają brzusie do głaskania . Moje obecne dwa czarne tymczasy też tak robią. Takie słodziaki!

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Śro gru 29, 2010 15:41 Re: Znalazłam kocurka idealnego - Antoś nie szuka domu :)

Wszystkie mówisz? ;) Ja muszę się przyznać, że Antoś to pierwszy chłopiec pod moim dachem (prócz maluszka z parki), zawsze jakoś trafiały do mnie dziewczynki. Pierwszy i od razu mnie trafiło ;) - a zawsze uważałam poglądy o większej miziastości chłopców za przesądy...
Antoś właśnie ściagnął z blatu wiaderko z karmą, otworzył je, po czym przeciągnął przez pół mieszkania, dodatkowo wygarniając chrupki - tak fajnie się wysypywały...

Liwia_

Post » Śro gru 29, 2010 15:42 Re: Znalazłam kocurka idealnego - Antoś nie szuka domu :)

Liwia_ pisze:Wszystkie mówisz? ;) Ja muszę się przyznać, że Antoś to pierwszy chłopiec pod moim dachem (prócz maluszka z parki), zawsze jakoś trafiały do mnie dziewczynki. Pierwszy i od razu mnie trafiło ;) - a zawsze uważałam poglądy o większej miziastości chłopców za przesądy...
Antoś właśnie ściagnął z blatu wiaderko z karmą, otworzył je, po czym przeciągnął przez pół mieszkania, dodatkowo wygarniając chrupki - tak fajnie się wysypywały...

Zbieraczka :twisted:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro gru 29, 2010 15:49 Re: Znalazłam kocurka idealnego - Antoś nie szuka domu :)

Zofia&Sasza pisze:
Liwia_ pisze:Wszystkie mówisz? ;) Ja muszę się przyznać, że Antoś to pierwszy chłopiec pod moim dachem (prócz maluszka z parki), zawsze jakoś trafiały do mnie dziewczynki. Pierwszy i od razu mnie trafiło ;) - a zawsze uważałam poglądy o większej miziastości chłopców za przesądy...

Ano, wręcz podręcznikowy przykład :smokin: Dodam więcej - moja choroba się pogłębia, prawdopodobnie niedługo zbiorę sobie kolejną "ofiarę", Antosiowi będzie weselej :twisted:

Liwia_

Post » Śro gru 29, 2010 15:50 Re: Znalazłam kocurka idealnego - Antoś nie szuka domu :)

Liwia_ pisze:
Zofia&Sasza pisze:

Ano, wręcz podręcznikowy przykład :smokin: Dodam więcej - moja choroba się pogłębia, prawdopodobnie niedługo zbiorę sobie kolejną "ofiarę", Antosiowi będzie weselej :twisted:

A cooo? Chces kotecka? :mrgreen: mam kilka. Niektóre z grzybem w gratisie... :twisted:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro gru 29, 2010 15:58 Re: Znalazłam kocurka idealnego - Antoś nie szuka domu :)

Nie, nie, dziękuję, to bardzo miłe, że chcesz mnie hojnie obdarować, ale nie trzeba, naprawdę :twisted: Ofiara jest w zasadzie już wypatrzona... ;)

Liwia_

Post » Śro gru 29, 2010 16:00 Re: Znalazłam kocurka idealnego - Antoś nie szuka domu :)

Liwia_ pisze:Nie, nie, dziękuję, to bardzo miłe, że chcesz mnie hojnie obdarować, ale nie trzeba, naprawdę :twisted: Ofiara jest w zasadzie już wypatrzona... ;)

Bercika też nie chcesz ? :twisted: Wróciłby chłopak do korzeni (on ma TYLKO chlamydiozę)
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro gru 29, 2010 16:00 Re: Znalazłam kocurka idealnego - Antoś nie szuka domu :)

Śliczny ten mały, rozkoszny!
Paluszek

Post » Śro gru 29, 2010 16:02 Re: Znalazłam kocurka idealnego - Antoś nie szuka domu :)

gdzie leczysz swojego kotka?
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Śro gru 29, 2010 16:14 Re: Znalazłam kocurka idealnego - Antoś nie szuka domu :)

Zofia&Sasza pisze:
Liwia_ pisze:Nie, nie, dziękuję, to bardzo miłe, że chcesz mnie hojnie obdarować, ale nie trzeba, naprawdę :twisted: Ofiara jest w zasadzie już wypatrzona... ;)

Bercika też nie chcesz ? :twisted: Wróciłby chłopak do korzeni (on ma TYLKO chlamydiozę)
Biedny Bercik, z deszczu pod rynnę byś go posłała ;) Bercik jest cudny, ale coś mi się majaczy, że on był w sytuacji podobnej do Antosia i też chyba przestał szukać domu...? ;)

Liwia_

Post » Śro gru 29, 2010 16:15 Re: Znalazłam kocurka idealnego - Antoś nie szuka domu :)

Paluszku - dzięki :D
Hutek - koty leczę u dr Bireckiego, na Kostuchnie.

Liwia_

Post » Śro gru 29, 2010 16:28 Re: Znalazłam kocurka idealnego - Antoś nie szuka domu :)

dzieki a to wątek mojej koci viewtopic.php?f=1&t=119367
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

[poprzednia][następna]