Moderator: Estraven
CoToMa pisze:Agn, dzięki wielkie za nocną pomoc...
Agn pisze: Za godzinkę muszę go podłączyć do kroplówki. Z racji tego, że jest już trzeźwy - nie wiem, jak to będzie...
Agn pisze:Przemyś się obudził. Łapki mu się jeszcze nieco plączą ale już jest całkiem trzeźwy - napił się, zjadł ze trzy chrupki i zrobił siku do kuwety. Z pupy chwilowo mu nic nie leci. Za godzinkę muszę go podłączyć do kroplówki. Z racji tego, że jest już trzeźwy - nie wiem, jak to będzie...
PearlRain pisze:myślałam, że z Przemysiem będzie gorzej, on tak samo obsługiwalny jak mój sierściasty, trzymam za dalsze bezproblemowe obsługiwanie![]()
a nalot do Ciebie w ilości sztuk 1 na 20 zaplanujemy
Agn pisze:
Acha...
Nawet wiem, gdzie jest ta lokalizacja...
qwa - że tak się pięknie wyrażę... nie wiem, co z tym zrobić...
po prostu nie wiem...
pixie65 pisze:Agn pisze:
Acha...
Nawet wiem, gdzie jest ta lokalizacja...
qwa - że tak się pięknie wyrażę... nie wiem, co z tym zrobić...
po prostu nie wiem...
Agn, myślę że może jednak autor wątku się zmobilizuje i przy pewnej pomocy - uda się rozwiązać problem bez angażowania w to Ciebie...
Agn pisze:
Zaangażowałam się na tyle, na ile mogłam - wpisałam się w wątek.
Ja mam ciągle zaplanowane na dołapanie dwa pozostałe Pastelowe, które na razie jeszcze mają się nieźle. Ale sumienie mi uwierają, zwłaszcza, gdy patrzę na szalejąca trójkę u mnie.
pixie65 pisze:Powiedz Sumieniu, żeby zamiast Cię dręczyć - wzięło się do innej roboty...
Agn pisze:
Z Przemysiem jest tylko ten kłopot, że on jest histeryk. Wije się w tej histerii jak piskorz ale ani nie bluzga, ani też nie jest agresywny.
20 to całkiem dobry termin.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Majestic-12 [Bot] i 378 gości