koszulki forumowe - str. 1 - uporządkujmy sprawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 07, 2004 19:24

Padme pisze: Mr E, prałeś już koszulkę z ALderanu? Mnie się zrobiły zielone plamy :twisted:

Nie dostałem takowej :crying: :wink:

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Śro sty 07, 2004 19:25

proponuję haftowane logo na koszulce :wink: (nie mylić z innymi haftami...)

ElaKW

Od: Śro mar 05, 2003 15:50

Post » Śro sty 07, 2004 19:29

Estraven pisze:
Padme pisze: Mr E, prałeś już koszulkę z ALderanu? Mnie się zrobiły zielone plamy :twisted:

Nie dostałem takowej :crying: :wink:

To się ciesz. Poszło zielone na nią i jeszcze parę innych rzeczy. A wprasowanki - założysz się, że jak JA wprasuję, będzie OK? :twisted:
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Śro sty 07, 2004 19:56

Gandalf Jarka pisze:Mnogość głosów wskazuje, że ścisła koordynacja jednoosobowa jest potrzebna.

Powodzenia :)
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Śro sty 07, 2004 20:36

Ivcia pisze:
Wojtek pisze:Podoba mi się także pomysł Viteza na umieszczenie forumowego pseudonimu.

No to mi sie akurat srednio podoba - na spotkania forumowe to jeszcze-jeszcze, ale jak ktos chcialby taka koszulke nosic na codzien to co? Paradowac z nickiem na klacie to troche glupio :roll:

Ciekawe ile wypowiedzi wstecz czytalas... :roll: . Ja podalem dwa pomysly z konkretnym przeznaczeniem obu: jeden z nickiem z przodu na piersi i duzym logo z tylu - na spotkania forumowe, i drugi projekt - z logo na piersi/ramieniu i rysunkiem/duzym logo na plecach - bardziej wyjsciowa bo beznickowa. Oba projekty moga byc zaplanowane, przygotowane i do "wydruku" na koszulce. Tylko trzeba by zbierac konkretne zamowienia. Czyli: umiescic gdzies dwa linki : projekt1 i projekt2 (ewentualnie wiecej projektow jak sie ukonkretni i jakis forumowy grafik przygotuje rysunki/logo nalozone na zarys koszulki) i zbierac zamowienia/propozycje tak jak tu sa: kolor, rozmiar, projekt, ilosc .

Powtarzam swoja propozycje butik.pl jako wykonawcy gdyz tam bez problemu mozna przygotowac i zamiescic kilka roznych projektow... zauwazylem rowniez kolejny bonus tego sklepiku - podkoszulki typu damskiego jak i damskie topy 8) , a na forum przewazaja kobiety :D
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Śro sty 07, 2004 21:05

czarna i tylko czarna w moim przypadku..logo na rekawie a na froncie jakis fajny kot...( jak najmniej skomplikowany)
bo jesli koszulki mialyby miec wliczony cel zbiorkowy np. na schronisko. tak ja kalendarze to kupilabym wiecej dla znajomych..a nie kazdy znajomy jest forumowiczem..i po co mu koszulka z samym logo?albo nikiem.... :roll:
Obrazek
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty

ipsi

Od: Pon sty 27, 2003 0:06

Post » Śro sty 07, 2004 21:47

Ivcia pisze: jak ktos chcialby taka koszulke nosic na codzien to co? Paradowac z nickiem na klacie to troche glupio :roll:

To założy inną koszulkę i po krzyku.

Estraven

Post » Czw sty 08, 2004 8:54

Znalazłam firmę - może ktoś z organizatorów zaglądnie - duży wybór koszulek i kolorów

http://www.modra.biz/modrabiz_welcome.htm

No i najsłynniejszy polski wirtualny sklep z t-shirtami

http://www.t-shirt.pl/
Obrazek

sara

Od: Pt lip 18, 2003 20:33

Post » Czw sty 08, 2004 18:28

Padme pisze:... A wprasowanki - założysz się, że jak JA wprasuję, będzie OK? :twisted:
:) :) :)

Cóż, pewnie prasowanki nie przejdą, ale i tak dowiadywałam się o ceny.
Przy nadruku składającym się z trzech kolorów nakład 100 sztuk to ok. 2,60 za sztukę, nakład 500 sztuk to ok. 1,50 za sztukę (prawda, że to sympatyczne ceny ;) ). Ostateczna cena zależy od wielkości nadruku (ile zmieści się na arkuszu). Ilość użytych kolorów może być większa, zwiększa to również cenę.
Oczywiście nie chcę w ten sposób "sabotować" pomysłu z koszulkami - z chęcią takową nabędę o ile tylko będzie odpowiednio duża :oops:
Margot, Vasco i Mija
Obrazek

Margot

Od: Śro wrz 10, 2003 16:49

Post » Czw sty 08, 2004 18:32

Estraven pisze:To założy inną koszulkę i po krzyku.

To w takim razie jaki jest sens kupowania koszulki forumowej? :roll:
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Czw sty 08, 2004 20:11

Ivcia pisze:To w takim razie jaki jest sens kupowania koszulki forumowej? :roll:

Nie ma przymusu zaopatrywania się w koszulki wyłącznie na forum :lol:

Estraven

[poprzednia]