Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:kinga-kinia pisze:Widziałam na FB wywiady dotyczące Fundacji Kociak Mama i te DT i byłam zachwycona nawet mega pozytywny komentarz dałam ale potem dowiedziałam się o tym co tu piszecie w wątku.Niestety mojego komentarza nie mogę usunąć z FB i KM ze znajomych też![]()
Uświadomcie ludzi na FB co robi Fundacja KM.
Przy twoim komentarzu po prawej stronie jest -x- on jest niewidoczny dopiero jak najedziesz na niego to sie pokaże i będzie napis -usuń post-
Ja-Ba pisze:
Będę ustalała z Anią bo teraz to już od niej wszystko zależy.
Dla Tiki za późno. Nie żyje od kilku miesięcy. Dlatego żadna z szukających osób jej nie widziała. Wiem o tym od niedawna, nie mogłam uwierzyć i zebrac się by to napisać.
Milczałam z kretyńską nadzieją że może jednak...
Jest jeszcze bardzo, bardzo nikła szansa na odnalezienie Spacji choć KM jest jedyną osobą które może choć w przybliżeniu wskazać miejsce do poszukiwań.
ASK@ pisze:Ten wątek to taki, który człowiek omija z opuszczoną głową i bólem w sercu.
Ten watek zawstydza mnie i powoduje zachwianie wiary w ludzi.
Boję się do niego zaglądać, bo wstyd mnie ogarnia.Nic nie zrobiłam i nic nie pomogłam.
Cieszyłam się radością opiekunów ,ze koty mają bezpieczną przystań.
A potem ...No właśnie,było potem, co to w umysłach i sercach nie miało zrozumienia.
W Nowym Roku chciałam życzyć KM i jej wolontariuszom KM tyle bólu ile sami zadali.
Nie stac mnie na ludzkie wybaczenie bestialstwu jakie zrobili niewinnym kotom w imię swoich celów.
Zdaję sobie sprawę,że Tika i Spacja to wierzchołek góry lodowej.
Życzę sobie i Wam,życzę przede wszystkim pokrzywdzonym zwierzętom by sprawiedliwość dopadła KM.
Obyśmy byli tego świadkami.
phantasmagori pisze:ASK@ pisze:Ten wątek to taki, który człowiek omija z opuszczoną głową i bólem w sercu.
Ten watek zawstydza mnie i powoduje zachwianie wiary w ludzi.
Boję się do niego zaglądać, bo wstyd mnie ogarnia.Nic nie zrobiłam i nic nie pomogłam.
Cieszyłam się radością opiekunów ,ze koty mają bezpieczną przystań.
A potem ...No właśnie,było potem, co to w umysłach i sercach nie miało zrozumienia.
W Nowym Roku chciałam życzyć KM i jej wolontariuszom KM tyle bólu ile sami zadali.
Nie stac mnie na ludzkie wybaczenie bestialstwu jakie zrobili niewinnym kotom w imię swoich celów.
Zdaję sobie sprawę,że Tika i Spacja to wierzchołek góry lodowej.
Życzę sobie i Wam,życzę przede wszystkim pokrzywdzonym zwierzętom by sprawiedliwość dopadła KM.
Obyśmy byli tego świadkami.
Amen
Gibutkowa pisze:A mnie też boli to że KM miała swoje 5 minut w TV (jakiś wywiad) w sprawie tego kociaka z filmiku na YT![]()
Nie wiedziałam tego ale mogę się domyślić jak to odżegnywała sprawców od czci i wiary a sama...
To się bardzo ładnie nazywa - hipokryzja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia i 73 gości