hehe, dokladnie o tym myślalam

Tylko potrzebne są fajne fotki kocakow, Paulina, przyciśnij Ole, OK?
Duphalyte postaram sie zaraz kupic w lecznicy, COnva i strzykawki tez, tylko zadzon zaraz i daj znac jakie!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Never pisze:
Duphalyte postaram sie zaraz kupic w lecznicy, COnva i strzykawki tez, tylko zadzon zaraz i daj znac jakie!
paulina777 pisze:Never pisze:
Dzisiaj prawdopodobnie będzie u mnie więc ją mocno przycisnę, zgram sobie wszystkie foto od razu na netbooka i wstawię.
jhet pisze:a te 4 nowe kociaki to u Pauliny są...? To chyba niezbyt rozsądne, by nowe kociaki jej dowozić, skoro ma u siebie już kilka poważnie chorych????![]()
Czy może ja czegoś nie doczytałam..?
Lottka pisze:A ja biorę własnego laptopa o![]()
paulina777 pisze:kalla pisze:Wy to macie jednak darjesteście w tym względzie niepoprawne
hehe, jesteś bardzo dobrym domkiem tymczasowym, teraz to Ci już spokoju nie damy<żart> trzymam kciuki za 2x D
i czekam na zdjęcia Fibi z nowego domku
jhet pisze:a te 4 nowe kociaki to u Pauliny są...? To chyba niezbyt rozsądne, by nowe kociaki jej dowozić, skoro ma u siebie już kilka poważnie chorych????![]()
Czy może ja czegoś nie doczytałam..?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot], pibon i 43 gości