A jakieś charytatywne aukcje na allegro na przykład?
Nie wiem może już ktoś takie robi

ale to może być dobry pomysł można dojść do nowych osób które nawet nie wiedzą o tym forum.
Czasem ludzie potrafią spore pieniądze wydać nawet na głupoty. Można pokombinować jakieś fajne aukcje i wpadłoby parę groszy.
edit:
Inny pomysł, konto na naszej klasie oficjalne konto kociaków z dworca głównego, tam w opisie napisać o sytuacji i poprosić o wsparcie, dodać się do grupy Koty, tam są sami miłośnicy. Zapraszać wszystkich którzy mają coś wspólnego z kotami aby mieć jak największy zasięg. Dodawać w komentarzach na profilach kociolubnych prośbę o pomoc - żeby weszli na profil i napisali prywatną wiadomość z informacją o numerze konta. Niech na 100 osób które przeczytają info 1 wpłaci parę złotych to i tak trochę się zbierze osób.
Nasza-klasa dobra jest bo ja na przykład dzięki niej poznałam Mitiego (mojego młodszego kociaka) który już szczęśliwie od ponad roku z nami mieszka

. To naprawdę działa!
Można dodać na demotywatory.pl i na kotburger.pl obrazek kociaków z opisem że prosimy o pomoc i że każde 5 złotych się liczy, a w źródle dać linka albo do tego tematu na forum albo jakby była do indywidualnej strony kotów dworcowych, którą możemy spróbować stworzyć na google, chociażby w postaci blogu. Na te dwie storny wchodzi dużo ludzi zwłaszcza na demotywatory.pl, ale za to na kotburger.pl wchodzi dużo kocich miłośników, więc szanse na pomoc rosną.
W tygodniu spróbuję może mi coś się uda stworzyć, jakąś prostą stronkę, to dam wam wtedy linka

.
Nowym ludziom może nie chcieć się przebijać przez całe forum aby się dowiedzieć jak pomóc i zrezygnują ale jak na stronie będą najważniejsze informacje to przeczytają i pomogą.
Ja finansowo niestety nie mogę bo całe fundusze kocie wydaję na jedzonko dla kotów z działek w Szczodrochowie koło Skoków

, ale z tą stroną spróbuje pomóc. Nic nadzwyczajnego to nie będzie, ale zawsze coś.