Moderator: Estraven
Kruszyna pisze:Smarti, bardzo Ci dziękuję za propozycję, jednak mam duże obawy, żeby z niej skorzystaćNie wiadomo, czy kotki znajdą dom przez ten czas, kiedy będą na DT u Twojej siostry, nie chcę, żeby potem był problem z ich odebraniem i przewożeniem, które z pewnością byłoby dla nich stresem.
-to jest najważniejsze

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Osobno nawet nie ma mowy.
zawsze można spróbować...a jak nie to bedziemy szukać dalej 
smarti pisze:uważam że dziewczynki NIE MOGĄ iść osobno..to je dobije-skroci im życie..

Jeżeli nie uda mi się przekonać tych państwa na adopcję dwupaku, namówię na adopcję innego kotka ze schroniska, który z powodzeniem może pojechać do domu sam 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kocidzwoneczek, kota_brytyjka i 71 gości