TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 29, 2010 9:52 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Witam śliczności :D

Justyna jak samopoczucie? Lepiej się czujesz?
Mnie znowu coś dopada...

Jak chcecie mogę wysłać trochę żołędzi- z tego co pamiętam, to na działce teściów jest bardzo ładny dąb :)
Tylko tak mogę pomóc gołąbkowi.
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Śro wrz 29, 2010 12:21 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

hopsne mruczki moje kochane i zmykam na rozmowe o prace :) Trzymajcie lapki, przyjaciele :*:*:*:*

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro wrz 29, 2010 13:14 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Czesc kochane Mursie :1luvu:
Jak Wasze zdrowko??
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro wrz 29, 2010 21:13 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Czy ktoś może w weekend lub poniedziałek, wtorek będzie jechał na trasie Katowice-Tychy?
Mam karmę dla Justyny do zawiezienia, a nie mam jak jej dostarczyć...

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro wrz 29, 2010 21:21 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

lo matko, Kasia, szalona kobieto :ryk: :ryk: Ty chcesz z W-wy zoledzie przyslac do Tychow? :ryk: :ryk: A co to tu malo ich? :ryk: :ryk:
szalone masz pomysly na pomoc zwierzakom :ryk: :ryk: ale to mi sie podoba, lubie takich pozytywnych wariatow :wink:

Justa, jak zdrowko? Ja jeszcze nienajlepiej sie czuje, katar jeszcze mi dokucza i gardlo... Ale wiele osob niestety narzeka, ze je cos dopadlo. Sezon grypowy w pelni... Nie wiem, jak jutro z czasem sie wyrobie, bo podjelam prace, wiec nie jestem pewna, czy bede mogla z Mankiem jutro wyjsc na spacer. Chyba predzej w weekend, ale jeszcze dam ci jutro znac :)
Kup sobie Fervex lub Ferbisan. To nie jest drogie, ale pomaga bardzo. Wzmacnia organizm, dziala przeciwgoraczkowo, udraznia nos... :) Mi pomoglo, jeszcze biore czasem :)
Mrusie, wygrzejcie Juste :ok: :ok: przeciez kot kazda chorobe jest podobno w stanie wyciagnac :ok: :ok:

i na gore obowiazkowo :ok: :ok:

Kociara82

Post » Śro wrz 29, 2010 21:22 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

estre pisze:Czy ktoś może w weekend lub poniedziałek, wtorek będzie jechał na trasie Katowice-Tychy?

a o jakiej godzinie? Zapytam sie kumpeli, bo ona musi cos w Katosach zalatwic, ale nie obiecuje, bo nie moge za kogos decydowac, a jedynie zapytac.

Kociara82

Post » Śro wrz 29, 2010 21:26 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Kociara82 pisze:
estre pisze:Czy ktoś może w weekend lub poniedziałek, wtorek będzie jechał na trasie Katowice-Tychy?

a o jakiej godzinie? Zapytam sie kumpeli, bo ona musi cos w Katosach zalatwic, ale nie obiecuje, bo nie moge za kogos decydowac, a jedynie zapytac.

W weekend w sumie obojętnie. Postaram się dostosować. Karmę odbiorę raczej w piątek wieczorem. Chociaż do końca jeszcze nie wiem.
Natomiast co do poniedziałku czy wtorku to jeszcze nie wiem jak będę pracować.
Będę wdzięczna jeśli zapytasz :)

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro wrz 29, 2010 21:31 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

oki, zapytam i jutro postaram sie dac znac :)

Kociara82

Post » Śro wrz 29, 2010 21:52 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Kociaro, jakby trzeba było, to ja nie widzę problemu ;) A że trochę "trzepnięta" jestem... Ten typ tak ma :mrgreen:

Gratuluję pracy :D

Mrusie- Kociara mądrze pisze- wygrzewać nam Justynę :lol:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Śro wrz 29, 2010 22:34 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

mozesz byc trzepnieta nawet nie tylko troche :D Ja takich ludzi lubie najbardziej, a tyskie mruczki maja tak rozne ciotki, ze juz sie chyba do wszystkiego przyzwyczaily :ryk: :ryk:
Masz w sobie mnostwo pozytywnej energii, a tego mruczkom potrzeba jako wsparcia w poszukiwaniach domkow :)

Kociara82

Post » Śro wrz 29, 2010 23:48 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Kropeczka :1luvu: Kociaro gratuluje pracy :ok: :ok: :ok: A ja sie czuje podle , grypa mnie rozwaliła dokładnie i ja jak dziś wyszłam o 14 tej to najpierw moje psy na 2 raty wyprowadzić , potem od ludzi 3 labradory a potem znów moje na raty i Mańka na spacer tez musiałam wziąć i byłam w domu dopiero o 20 , cały czas w przemoczonych butach no i jeszcze ranne i nocne spacerki ... Ten doszcz mnie wykańcza .Jeszcze jak by tak z Mańkiem ktoś poszedł na spacer ... A Maniuś jest nauczony chodzić z transporterem i w razie namolnego psa chowa sie w nim i jest to bezpieczne rozwiązanie ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw wrz 30, 2010 8:14 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Justyna, życzę szybkiego powrotu do zdrowia :ok:
Mam nadzieję, że prognozy sie sprawdzą i od jutra będzie wreszcie SUCHO.

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw wrz 30, 2010 8:33 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Betaka pisze:Justyna, życzę szybkiego powrotu do zdrowia :ok:
Mam nadzieję, że prognozy sie sprawdzą i od jutra będzie wreszcie SUCHO.

Oby , bo już nie mam sił :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw wrz 30, 2010 8:58 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Justyna a bierzesz jakiś antybiotyk? Bez tego może się nie obyć... Mnie trzy tygodnie męczyło i było coraz gorzej...
A na przemakające buty polecam jedną radę- gumiaki :) ew. jakieś długie, nieprzemakające buty.

Kociurki- nie obijać się, tylko za kołderkę robić :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

[poprzednia][następna]