Gibutkowa pisze:molly88 pisze:Dziewczyny ratujcie.. Z czym jest zwiazane ze mala znowu siura i kupka po katach?! Ogolnie moja mama mieszka za mna przez dwa dni i teraz znowu sie zaczelo robienie po katach jak ona przyszła

Ja juz nie wytrzymam no.. Bo nie potrafie jej zrozumiec jej zachowania

Po pierwsze jest mała i może być nienauczona do końca. Po drugie może protestować obecność mamy. Po trzecie może jej się preferencje żwirkowe zmieniły. Po czwarte - mogło jej się coś złego w okolicy kuwet stać (wystraszyła się, uderzyła o coś, coś spadło na nią... cokolwiek) i teraz się boi - można zmienić kuwetę i postawić w innym miejscu. A ona ma kuwetę w jednym pokoju w którym jest czy w innym pomieszczeniu. Jak teraz masz wolny weekend to ja przydybaj i do kuwety wsadzaj, nawet jak jest w trakcie sikania - potem nagroda. Ogólnie upierdlistwo to podstawa

Jak nic nie zadziała to może trzeba zrobić profil nerkowy (tylko ona maleńka jest to nie wiem jak z pobraniem krwi. Ona jest bardziej zagrożona chorobami bo ma sporo z rasowca - niestety coś za coś.
Ona ma do dyspozycki lazieke i przedpokoj. Ma sporo miejsca do biegania itd. między innymi przez to sikanie... Ale szczerze mowiac to wina mamy chyba

Bo jest ktos nowy... Wiem owszem ze jest mała i dlatego to rozumiem.Np jak narobila na poza kuwetą to wsadzilam kupola do kuwety i ją do kuwety to zagrzebala

Ogolnie wsadzam ja czesto do kuwetki. No nic, nei znam sie na małych brzdacach. I mam nadzieję, że to nie jest zwiazane z chorobą. Ale dzieki za otuchę i odpowiedz.