Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 12, 2010 22:24 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Jeszcze sobie przed snem popatrze :D

Obrazek
Legnica

Post » Czw sie 12, 2010 22:42 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Legnica pisze::mrgreen: :smiech3: :ryk:
ze niby tych?
to ja mogę :D

Te to mi wchodza, ale pod nimi jeszcze jest opcja ,,pokaż więcej uśmieszków" - i te mi nie wchodzą, albo ciemna jestem?

Fdit - doczytałam, spróbowałam wpisać slowo i nic mi nie wyszło :(

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Czw sie 12, 2010 23:15 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Maja zjadła pół małej Animondki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
wreszcie znalazłam-zjadła mokrą zmieszaną z szynką :roll:
Legnica

Post » Czw sie 12, 2010 23:32 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Sasza za nic nie chciał wracać do kuchni.
Siedział całe popołudnie,skromnie,w kąciku w pokoju.Niby nic ciekawego,a do kuchni nie chciał.W końcu na mokra sie skusił.
Poza kuchnią nie zostawiam go jeszcze bo raz:pokój ze swineczkami w nocy otwarty,a dwa:mocno humorzaste mam te kobitki perskie,szkoda zeby go po pysiu natłukły,on taki jeszcze delikatny wewnętrznie(coby nie pisać strachulec)
Legnica

Post » Pt sie 13, 2010 0:35 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Legnica pisze:Maja zjadła pół małej Animondki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
wreszcie znalazłam-zjadła mokrą zmieszaną z szynką :roll:

Brawo Maja :1luvu:
Wybredna ta panienka, nie powiem :wink: - jak nie pstrąg to szyneczka. Może tej pasztetowej jej brakuje :ryk: ??

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pt sie 13, 2010 7:16 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Marudka pisze:doczytałam, spróbowałam wpisać slowo i nic mi nie wyszło :(

a postawiłaś dwukropek na początku i na końcu słowa (bez spacji) :?:
spróbuj tak: :.........: wpisz zamiast kropek "rudolf" - powinien pokazać się renifer :rudolf:
I pamiętaj, że przed uśmieszkiem też musi być spacja, bo jak nie, to będzie tak "renifer:rudolf:"
A najłatwiej podejrzeć pisownię tych znaczków jak klikniesz cytuj przy odpowiedzi na post - wtedy nie ma obrazków, tylko zapis w literkach.

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt sie 13, 2010 11:32 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Nomiś wywalony brzuchem do góry,śpi.A Saszka całkiem odważnie paraduje po całym mieszkaniu.Bayer chciał go powachać w pupę i zarobił w pysiol-od Saszy 8O
Nie rozumiem dla czego Saszkę teraz świneczki nie interesują,wolałabym wiedzieć czy mu na zawsze przeszły myśliwskie zapędy,czy to tylko taka zmyłka 8)
Legnica

Post » Pt sie 13, 2010 11:34 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Ciekawe czy się prosiaczek do tego domku zmiesci 8)

Obrazek[/quote]
Legnica

Post » Pt sie 13, 2010 11:50 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Legnica pisze:Nomiś wywalony brzuchem do góry,śpi.A Saszka całkiem odważnie paraduje po całym mieszkaniu.Bayer chciał go powachać w pupę i zarobił w pysiol-od Saszy 8O
Nie rozumiem dla czego Saszkę teraz świneczki nie interesują,wolałabym wiedzieć czy mu na zawsze przeszły myśliwskie zapędy,czy to tylko taka zmyłka 8)

Nomiś to jak mój najeść się wyżej uszu pospać :wink: Nie spodziewałam się zupełnie, że Sasza da w pycho innemu kotu 8O jakoś to nie pasuje do tego niezbyt odważnego kota 8O ze świniaczkami nie wiem - może rzeczywiście to dla zmyłki :lol:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt sie 13, 2010 11:53 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Ja myślę ze za parę dni,nikt tu Saszy nie podskoczy.
Może sie tylko nieprzyjemnie zdziwić w kontakcie z Majką i Bezą.
Legnica

Post » Pt sie 13, 2010 12:00 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

w sumie to kot zaprawiony w bojach, ale perskie kocice są ostre babki może się zdziwić 8) Hogata u córki potrafi tak pogonić wielkiego brytyjczyka, że bidok na szafie się chowa przed wściekłą persicą :wink:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt sie 13, 2010 12:56 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Legnica pisze:Ciekawe czy się prosiaczek do tego domku zmiesci 8)

wymiary domku: szerokość: 25cm; długość: 25cm; wysokość: 14cm
Jak się uprze, to na pewno się zmieści ;)

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt sie 13, 2010 13:03 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Ten weekend będzie sie bardzo dłużył :lol:
Legnica

Post » Pt sie 13, 2010 13:08 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Myślę, ze prosiaczek bez problemu się zmieści.
Chyba, że to jakiś wielki prosiak-mutant jest :lol:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt sie 13, 2010 13:19 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Kawał chłopa z niego jest :lol: wymiary wydaja się być w porzadku,widocznie na zdjeciu to wszystko wyglada na takie miniaturowe.
Legnica

[poprzednia][następna]