_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
Nie ładnie... nikt nie zagląda do małego przystojniaczka...
A jak się czuje słodziaczek puchaty Kayem zwany??
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
nie zaglada bo na wakacjach jest bardzo sie ciesze ze lapka ok:) i dopraszam sie o fotki. sebriel - zaszczepisz go nim do mnie dotrze?bardzo by mi na tym zalezalo.
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty
sebriel - zaszczepisz go nim do mnie dotrze?bardzo by mi na tym zalezalo.
OK- wybierzemy się na pierwsze szczepienie jak tylko oczka przestaną łzawić Teraz już nie pamiętam, ale czy przy pierwszym szczepieniu wybiera się już, czy chce się dodatkowo na białaczkę szczepić? Jeżeli tak, to zaszczepić go na białakę? Oprócz podstawy, młody wyjdzie zaszczepiony na grzybicę dodatkowo
hymmm ja sie nei znam..wypadlam z rytmu z kociakami. mysle ze podstawowe szczepienia i juz.. z wiesci wracam wponiedzialek d domu i od tego momentu bede juz w domu- wiec mlody moze do mnie szybciej trafic:)
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty
Biały będzie zaszczepiony szczepionką bez białaczki- mój prywatny kot został zaszczepiony na białaczkę i zrobiła mu się w tym miejscu duża, twarda gula i nie wiadomo co teraz z tym będzie Nie będę ryzykować z małym.
Ale prześliczny wyluzowany kociak Normalnie wycałowałabym go ale nie mogę bo moje koty zaczną stukać się po czołach i kręcić na nich kółka widząc mnie całującą ekran monitora.Wycałuj go zatem ode mnie
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "