Wczoraj Lil mi się chyba przejadł albo nie podeszła mu puszka bo całą noc wymiotował i miał biegunkę. Dzisiaj jest osłabiony i ma blade dziąsła. Myślę jednak ,że najgorsze za nami bo przez chwilkę się nawet pobawił. Musiałam mu przystrzyć futerko zabrudzone biegunką bo szlak go trafiał ,że nie może się wylizać.
Co dajecie swoim kotom w razie biegunki i wymiotom??
Moja przez 6 i pół roku tylko raz na początku sie zdarzyło rzadziej zrobić, jak się naleśników najadła nie wiem, co się podaje w takiej sytuacji i też chętnie się dowiem, na wszelki wypadek
Dzisiaj wyjeżdżamy na Wigilię ale Liluś zostaje sam aż do Soboty. Nie możemy go zabrać. Zosatwiam mu duże pudło kartonowe do zabawy i choinkę
A tu coś dla Was:
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość
Moje koty się nie boją. Pies bała się bardzo... ....
Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku! I zdrowia dużo i kotów radosnych )! I aby Liluś był zawsze taki jaki jest - najukochańszy na świecie (w każdym razie dla Ciebie)... .