ARI - już rok szuka domu...leczymy GRONKOWCA ZŁOCISTEGO s.31

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 26, 2010 8:06 Re: ARI-"nie głaszcz mnie, bo się boję!" - szuka domu!

KMagda pisze:Oj, straszysz mnie troszkę, a są jakieś inne objawy?

Tak, osowiały, słaby apetyt.. zresztą on charczał od początku, czyli od kiedy ja go poznałam, tylko że wet ktory go badał przed adopcją stwierdził, ze jest zdrowy i że to taka jego uroda. Od 2 tygodni to charczenie się bardzo nasiłiło - stwierdzili jakąś infekcję bakteryjną, bardzo przewlekłą i z niej się udało go wyleczyć, ale jest coś jeszcze, czego nie mogą dokładnie zdiagnozować.

KMagda pisze:Trzymam kciuki za twoje kociaki :)

Właśnie Notka zadbała o moje sprzątanko.. :? :? :? trawka i chrupeczki.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob cze 26, 2010 8:16 Re: ARI-"nie głaszcz mnie, bo się boję!" - szuka domu!

No to u nas chyba jednak kłaczki ;) Udało mi się w końcu zrobić jakieś zdjęcia więc postaram się dzisiaj je tu wstawić :)
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Sob cze 26, 2010 8:40 Re: ARI-"nie głaszcz mnie, bo się boję!" - szuka domu!

KMagda pisze:No to u nas chyba jednak kłaczki ;) Udało mi się w końcu zrobić jakieś zdjęcia więc postaram się dzisiaj je tu wstawić :)

Super!!! Czekam :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob cze 26, 2010 23:43 Re: ARI-"nie głaszcz mnie, bo się boję!" - szuka domu!

KMagda pisze: Udało mi się w końcu zrobić jakieś zdjęcia więc postaram się dzisiaj je tu wstawić :)

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Nie cze 27, 2010 7:07 Re: ARI-"nie głaszcz mnie, bo się boję!" - szuka domu!

Zdjęcia udało się jakieś zrobić, ale nie zdążyłam się nauczyć jak je wstawiać :oops: Pozwoliłam sobie je do Ciebie wysłać mailem :oops: jak będziesz miała chwilkę to może je tu wrzucisz? :oops: :) a ja w międzyczasie się podszkolę i już nie będę nikomu głowy zawracać :)

KMagda

Post » Nie cze 27, 2010 10:29 Re: ARI-"nie głaszcz mnie, bo się boję!" - szuka domu!

Wczoraj był dziwny moment - nazywali to "zdjęcia". Duża chodziła za mną z czymś w ręku i gadała. Bardzo jej zależało, ale nie wiedziałem o co chodzi i wolałem patrzeć z ukrycia

Obrazek

zaintrygowało mnie to urządzenie i postanowiłem trochę wyjrzeć zza zasłonki.

Obrazek

No i właściwie zaczęło być nudno więc patrzyłem, bo coś się działo na podłodze. Może zejdę.

Obrazek

Pozdrawiam - Ari

Marzenia11

Post » Nie cze 27, 2010 10:46 Re: ARI-"nie głaszcz mnie, bo się boję!" - szuka domu! FOTO! s.9

Dzięki za wstawienie zdjęć :) Zdjęcia nie najlepszej jakości bo Ari nie lubi aparatu, to ostatnie zdjęcie to sekunda przed zeskokiem i ewakuacją pod szafę :roll:

KMagda

Post » Nie cze 27, 2010 10:48 Re: ARI-"nie głaszcz mnie, bo się boję!" - szuka domu! FOTO! s.9

Mi się podobają bardzo! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Nie cze 27, 2010 10:49 Re: ARI-"nie głaszcz mnie, bo się boję!" - szuka domu! FOTO! s.9

Bo to bardzo ładny kot :)

KMagda

Post » Nie cze 27, 2010 11:22 Re: ARI-"nie głaszcz mnie, bo się boję!" - szuka domu! FOTO! s.9

KMagda pisze:Bo to bardzo ładny kot :)

No własnie ! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Nie cze 27, 2010 13:11 Re: ARI-"nie głaszcz mnie, bo się boję!" - szuka domu! FOTO! s.9

Dawno tutaj nie pisałam,co nie oznacza że,nie zaglądałam do Ariego :1luvu:
Te zdjęcia 8O 8O 8O Ari to zupełnie inny kot 8O 8O 8O
Ari słonko :1luvu:ależ z ciebie przystojniak ,jeszcze troszkę i ....klękajcie narody :D
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon cze 28, 2010 8:39 Re: ARI-"nie głaszcz mnie, bo się boję!" - szuka domu! FOTO! s.9

Jaki piękny Ari :1luvu: :1luvu: :1luvu: , już poza szafą :ok: :ok: :ok:
Jeszcze trochę czasu i ten cudny kotek na dobre zmieni lokalowe upodobania - opuści szafę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magdo, jak dobrze, że On trafił do Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon cze 28, 2010 8:57 Re: ARI-"nie głaszcz mnie, bo się boję!" - szuka domu! FOTO! s.9

jerzykowka pisze:Magdo, jak dobrze, że On trafił do Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też sie bardzo, bardzo, bardzo cieszę! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Wto cze 29, 2010 10:55 Re: ARI-"nie głaszcz mnie, bo się boję!" - szuka domu! FOTO! s.9

Bardzo dziękuję za miłe słowa, ale wciąż nie widzę w tym mojej zasługi :oops: Ari od paru dni już właściwie funkcjonuje poza szafą - całkiem sporo łazi po mieszkaniu, bawi się piłeczkami, a nawet próbuje się ganiać z Szarotką - choć jeszcze nieraz trudno powiedzieć czy bawią się czy przeganiają, ale krew się wciąż nie leje więc jestem optymistką :) Natomiast szafa jest jego sypialnią :roll: - poza krótkimi momentami w nocy, kiedy próbuje spać na łóżku :) Nie panikuje też już tak bardzo na widok ludzi, w kucki można do niego podejść bardzo blisko, i tylko głaskać się wciąż nie pozwala, choć próbowałam przekupywać go jedzeniem - niestety, choć daje się karmić z ręki, to przy próbie pogłaskania od razu się wycofuje :( Ale próbujemy dalej :)

KMagda

Post » Wto cze 29, 2010 11:00 Re: ARI-"nie głaszcz mnie, bo się boję!" - szuka domu! FOTO! s.9

Jakie wspaniałe postępy :D :D :D I na głaskanie przyjdzie czas :ok: :ok: :ok:
Ari wreszcie znalazł spokojną przystań :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]