JoKoT prosi o wsparcie finansowe 70kotów w tragicznym stanie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 13, 2010 9:31 Re: JoKoT prosi o wsparcie finansowe 70kotów w tragicznym stanie

alix76 pisze:Dziewczyny, miałam kolejny telefon o Woalkę a ona ma już DS - Pani szuka młodego kotka, czarno-białego, szaro-białego, rudo-białego ... Nie wiem, co oferuję, nie pytałam, skoro nie mam dla niej kota, ale mogę podać namiar do dalszych rozmów :wink: Może warto, skoro ktoś szuka "krówki" ...

mam Biankę 6-7 m-cy ale ona chuliganica trochę. Czarno biała a raczej odwrotnie :wink: . Zaszczepiona,ciachnięta.Lubi koty, psa nie boi sie.
tel 697541709

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

jej historia:
adopcje/index.php?p=5484
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw maja 13, 2010 9:38 Re: JoKoT prosi o wsparcie finansowe 70kotów w tragicznym stanie

Podałam tel, może zadzwoni ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw maja 13, 2010 9:40 Re: JoKoT prosi o wsparcie finansowe 70kotów w tragicznym stanie

dzięki.Zobaczymy!
Obrazek

ASK@

Post » Czw maja 13, 2010 9:42 Re: JoKoT prosi o wsparcie finansowe 70kotów w tragicznym stanie

alix - Serkowe krówki to w większości mega miziaki. Tak sobie czasem myślę, że one wiedzą, że jedyna szansa dla nich to wydostanie się z serockiego "raju". Dlatego mają tak dobry PR ;) Podczas przenoszenia ogonków widziałyśmy mnóstwo baaardzo klasycznych krówek ;) Piękne owalne łaty i słodko mruczące zachęty :)
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Czw maja 13, 2010 9:46 Re: JoKoT prosi o wsparcie finansowe 70kotów w tragicznym stanie

To ma być raczej ciemne z krawatem i skarpetkami ... :roll: a przez telefon nie widac, jakie są słodziaki :( ...wiem, bo u mnie w kuchni Basmati mało mnie rano nie zamruczał i zadeptał ze skutkiem śmiertelnym :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw maja 13, 2010 9:48 Re: JoKoT prosi o wsparcie finansowe 70kotów w tragicznym stanie

Agneska pisze:Karmy potrzeba duzo,ale nie specjalistycznej (nawet nie najlepsza karma bedzie lepsza od klusek z resztkami miesnymi). Ja kupowalam duze i tanie opakowania.

Co i gdzie kupowałaś?
Pamiętaj o karmie od Basi z Bródna :D

agnezs pisze:Ja nie mogę przestać myśleć o tych dwóch:

Zofia&Sasza pisze:Obrazek
Półdługowłosa? Trudno zgadnąć :cry:

Zofia&Sasza pisze:Obrazek
Przerażone biało-rude z krwistym wyciekiem z oczu :cry:

One rozumiem, że zostały, czy może uciekły?

Te biedy zostały czy uciekły?

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw maja 13, 2010 9:54 Re: JoKoT prosi o wsparcie finansowe 70kotów w tragicznym stanie

Kaprys2004 pisze:
Agneska pisze:Karmy potrzeba duzo,ale nie specjalistycznej (nawet nie najlepsza karma bedzie lepsza od klusek z resztkami miesnymi). Ja kupowalam duze i tanie opakowania.

Co i gdzie kupowałaś?
Pamiętaj o karmie od Basi z Bródna :D

Ja jestem cały czas na zwolnieniu, więc nie bywam w Warszawie. 8) Ale z panią Basią i innymi darczyńcami jestem w kontakcie. :)
Kupowałam m.in. CatChow w hurtowni. 8)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw maja 13, 2010 11:40 Re: JoKoT prosi o wsparcie finansowe 70kotów w tragicznym stanie

Właśnie- co z rudaskiem? :(

Moim zdaniem chyba lepsze byłyby te kluchy z makaronem niż, np. biedronkowa karma... :roll: Ale to tylko moje zdanie.
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw maja 13, 2010 11:49 Re: JoKoT prosi o wsparcie finansowe 70kotów w tragicznym stanie

karma jest u mnie w pracy, do odebrania - mam jeszcze torchę luzem, zapakuję do worczka.
Swoją droga jeśli będzie miejsce piszę się na wyjazd.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw maja 13, 2010 12:34 Re: JoKoT prosi o wsparcie finansowe 70kotów w tragicznym stanie

kinia098 pisze:Moim zdaniem chyba lepsze byłyby te kluchy z makaronem niż, np. biedronkowa karma... :roll: Ale to tylko moje zdanie.

Po rozgotowanym makaronie z przeterminowanymi wędlinami czy resztkami mięsnymi koty mają ustawiczne biegunki. Wg pani Magdy, po kitekacie kupy kotów poprawiają się. Nawet biedronkowe suche będzie lepsze od tej rozgotowanej brei.

W przyszłym tygodniu chętnie odbiorę karmę z Warszawy, jeśli ktoś ma coś do przekazania - bardzo proszę o numer telefonu na pw, żebym mogła się umawiać.

Never, na razie nie planujemy konkretnego terminu wyjazdu jakiejś grupy osób do pani Magdy, najwyżej jedna osoba zawiezie jedzenie.
Obrazek

Agneska

Post » Czw maja 13, 2010 12:42 Re: JoKoT prosi o wsparcie finansowe 70kotów w tragicznym stanie

Czy mamy na stanie do oddania "małego kotka, szkraba, najchętniej kociczkę w wieku maksymalnie do 4 miesięcy"?

Mam chętnego, ale chwilowo tylko o nim wiem tylko tyle, że jest chętny.

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw maja 13, 2010 15:41 Re: JoKoT prosi o wsparcie finansowe 70kotów w tragicznym stanie

Agneska pisze:
kinia098 pisze:Moim zdaniem chyba lepsze byłyby te kluchy z makaronem niż, np. biedronkowa karma... :roll: Ale to tylko moje zdanie.

Po rozgotowanym makaronie z przeterminowanymi wędlinami czy resztkami mięsnymi koty mają ustawiczne biegunki. Wg pani Magdy, po kitekacie kupy kotów poprawiają się. Nawet biedronkowe suche będzie lepsze od tej rozgotowanej brei.

Wiem jak wyglądają te przeterminowane wędliny i inne resztki mięsne :( Tego najbardziej głodny kot, który ma odrobinę instynktu samozachowawczego nie będzie chciał jeść :evil:

Ja swoim dokarmianym ogonom kupuję takiego ARIONa. Tyle, że w hurtowni za 15 kg worek płacę taniej niż w Krakvecie, coś ok. 74 zł.
Poza tym na allegro jest karma której co prawda nie znam, ale ponoć jedzą ją chętnie radomszczańskie koty KARMA BELAMY Z WOŁOWINA + KURA 20 KG + CIRRUS

Jak na razie dostałam kasę na 1 worek karmy. Może coś jeszcze się uzbiera, w przyszłym tygodniu podjadę do hurtowni, kupię i zawiozę do Boliłapki. To chyba najlepsze rozwiązanie.
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Czw maja 13, 2010 19:21 Re: JoKoT prosi o wsparcie finansowe 70kotów w tragicznym stanie

To jednak lepsza tania karma, niż spleśniałe wędliny itp :( Biedne maleństwa :(
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw maja 13, 2010 22:56 Re: JoKoT prosi o wsparcie finansowe 70kotów w tragicznym stanie

Mamy kolejnego FIV+. Rudzielec Basmati. :(
Kolejne koszty leczenia (antybiotyk do zmiany i przed nami tygodnie podawania, immunostymulatory) i kolejne koszty testowania Serków. Ech...
Obrazek

Agneska

Post » Pt maja 14, 2010 7:24 Re: JoKoT prosi o wsparcie finansowe 70kotów w tragicznym stanie

Kaprys2004 pisze:Czy mamy na stanie do oddania "małego kotka, szkraba, najchętniej kociczkę w wieku maksymalnie do 4 miesięcy"?

Mam chętnego, ale chwilowo tylko o nim wiem tylko tyle, że jest chętny.

Mysza ma kociczkę do pilnego oddania.Coś o ślubie i takich tam gadała :wink:
viewtopic.php?f=1&t=111081

ja mam tylko 6-7 m-cy kotkę :cry:

Agneska strasznie mi przykro.Niestety ile jeszcze tam zostało chorych?
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]