Potrącony kotek zostaje w DT na stałe. Szejk dziękuje!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 7:32 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

Na szczęście to jest do odrobienia, pewnie do obcych pozostanie nieufny, ale "swoich" nie bedzie się bać. Musi tylko zaufać....
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto maja 25, 2010 8:56 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

Kot faktycznie szczęściarz!!
Mój kot jest też po zderzeniu z smochodem - ale był w dużo, dużo gorszym stanie.
Szkoda bardzo go wystawiać z powrotem na ulicę...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto maja 25, 2010 20:56 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

biedny kocio
może zawsze uciekać na widok obcego
ale on taki mało dziki jak lubi na kolankach
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto maja 25, 2010 21:15 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

A ja trzymam :ok: za domek

tamiss

Post » Wto maja 25, 2010 22:54 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

tak mam takiego odludka w domu - na konie się rzuca a przed ludzmi ucieka 8O

bałam się, że młody ma coś z tylnymi łapami - on je tak kuli jak go stawiam na ziemię. Ale dzisiaj zaczął zasuwać (na przykurczonych łapkach oczywiście) i widać, że ma sprawne; czyżby to strach go tak paraliżował? :(
jest mocno zachudzony (robal go wykańczał :evil: ), mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej :ok:
no i straszny gaduła z tego naszego rekonwalescenta.
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro maja 26, 2010 7:47 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

Ma być lepiej !! :)

tamiss

Post » Śro maja 26, 2010 15:40 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

żal mi tego kociaka :( , no ale może słoneczko i dla niego zaświeci

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Śro maja 26, 2010 15:57 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

niech no się z tej ziemi trochę podniesie i będzie towar jak ta lala :wink:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Śro maja 26, 2010 20:19 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

Rakea pisze:bałam się, że młody ma coś z tylnymi łapami - on je tak kuli jak go stawiam na ziemię. Ale dzisiaj zaczął zasuwać (na przykurczonych łapkach oczywiście) i widać, że ma sprawne; czyżby to strach go tak paraliżował? :(

Tak się zastanawiam, czy feliway by mu nie pomógł w przełamywaniu strachu....
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro maja 26, 2010 21:27 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

Będzie dobrze.Tyle przeszedł,byłoby dziwne,gdyby nie był przestraszony.To minie.Kciuki za kotka :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw maja 27, 2010 16:40 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

jednak łapka jest zwichnięta - nie boli go jak ją wyginam czy obmacuję do wys. biodra..ale tak troszkę mu umyka.
tasiemca też nie wydalił, jeszcze.
Jest chudy jak diabli i ten tasiemiec o statusie nieznanym, póki co więc daję mu jeść trochę więcej.
a ze stresem to nie jest najgorzej, wczoraj były 3 osoby oglądać tą moją chałupę , więc kawalera asekuracyjnie wsadziłam do transporterka - darł się tak głośno, że nie można było rozmawiać koło niego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To dopiero 6dzień, a już mega postępy - chodzi za mną po całym domu, przybiega do postawionej miski z mokrą...pacjent b.dobrze rokuje :P
wczoraj była siostra TŻ - zakochała się..no ale ona ma "Felvka +" w domu :cry: szkoda bo to byłby fajny domek.
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Czw maja 27, 2010 19:49 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

z przytyciem to najgorzej jak trzeba wyżywić całą grupę sublokatorów
ale towarzystwa napewno wkrótce się pozbędziecie wspólnymi siłami :mrgreen:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw maja 27, 2010 20:34 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

może rzeczywiście z tą łapką coś jest nie tak, niby na rentgenie nic nie wyszło, ale może staw.... Rakea dobrze Ci idzie to oswajanie, u mnie tylko się chował za szafkami :? . Mam nadzieję że tasiemiec wyjdzie i kocio znajdzie domek.

Tusinka

Post » Pt maja 28, 2010 6:47 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

Rakea pisze: jednak łapka jest zwichnięta - nie boli go jak ją wyginam czy obmacuję do wys. biodra..ale tak troszkę mu umyka.

czy takie zwichniecie nastawia się tak samo jak u człowieka?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pt maja 28, 2010 20:47 Re: Potrącony kot,szuka DT/S do oswojenia lub będzie wypuszczony

hop kiciuś.

Tusinka

[poprzednia][następna]