pomopnmamo
czyli dobrze kombinuję?
Kizik

Dzyndzelek
Pan Kot
]

maluchy za małe na szczepienia, one maja z 4-5 tygodni, a najlepiej szczepic juz przynajmniej 8 tygodniowe
Pomponmamo-zobaczymy jak sie sytuacja będzie rozwijać, bo jeśli w miedzyczasie, po kwarantannie u ciebie, znajdzie sie naprawde dobry, sprawdzony dom, który sam pojdzie kicia zaszczepic-to czemu nie
A jesli nie znajdzie się to szczepimy my
Wszystko też zależy od ich kondycjii, na razie nie wiadomo jak przejdą odrobaczenie, itd
a co mówiła wetka o tej bródce?
U Zefirka w tej chwili wszysko oki, kot zdobył juz wszystkich domowników, chodzi za nimi przy niodze non stop.
trzymajmy mocno kciuki za te jego kupy, ale mam nadzieje,ze to będzie Ten Dom, że kicio będzie załatwiał się na dworze, nie w domu
Ryzy na razie dostał swój solowy pokój, jest nadal bardzo przerażony, ale ma naprawde max fajnych duzych, mam nadzieje tylko,że ich kotka go dobrze przyjmie.
Boenka pisała o dwóch nowych kotach, pomyliła sie , są trzy
Jest jeszcze jedna czarna koteczka, dzis zaszczepiona.
Jutro przedstawie tutaj te nowe koty.
Za czarnego kocurka trzymajcie kciuki, bo był mocno pokiereszowany,rane miał długosci kilkunastu centymetrów, cietą , głeboką ,oby dał radę
dzis tez schronisko odwiedził domek myślący o kotku na litere F,a moze i na F i na K
nie napisze nic więcej żeby nie zapeszyć
Bardzo wszystkim dziekuje za przybycie dziś, allle nas było duzo
nie miescilismy się prawie na kociarni
a jakie ciasta były pyszne
siriwan, mamaja-dzieki za akcje pod kryptonimem Ślub
aaa, był domek Amidali

-są nią zauroczeni
na bank jeszcze coś powinnam napisac, ale mi umyka, pewnie zaraz bede post edytowac pięc razy