Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 04, 2010 9:38 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

dzięki kochani.

Elu ja już zapomniałam o tamtym wątku. :oops:

miałam iść spać ,taki jakiś nastrój mnie ogarnia ..wiecie fajnie by było gdybyśmy teraz wszyscy razem siedzieli mama ,tata ja Grzegorz ,było by tyle emocji ,przecież Bartek zdaje maturę...
babcia z dziadkiem skrzętnie by ukrywali łzy wzruszenia .

:cry:

codziennie budzi mnie taki widok .
5 par harpaganów wpatrujących się we mnie tak intensywnie że muszę się ruszyć

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto maja 04, 2010 11:15 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

dorcia44 pisze: codziennie budzi mnie taki widok .

Obrazek

Super to uchwyciłaś :1luvu: :ryk:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto maja 04, 2010 11:23 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Bartek z innymi dyslektykami pisał na kompie ..w trakcie pracy komputery zdechły :twisted: grono pedagogiczne z uczniami spanikowało ,chaos był okropny.
trąci skandalem :twisted: i czym jeszcze ?o kim świadczy to zajście :wink:
musieli pisać odręcznie dyslektycy i dysgraficy ,część ich prac poszła się .... co będzie dalej?

Bartek pierw robił testy na arkuszu ,nic chyba nie stracił ,ale reszty się dowiem w domu ,tylko kto go rozczyta :strach:
AgaPap pisze:

Obrazek

rano ten widok mnie nie bawi :wink: ale kocham je tak bardzo :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto maja 04, 2010 11:45 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

No to Bartek miał jazdę bez trzymanki... :mrgreen:

Ja nadal trzymam mocno!!!!!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto maja 04, 2010 11:47 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Marcelibu pisze:No to Bartek miał jazdę bez trzymanki... :mrgreen:

Ja nadal trzymam mocno!!!!!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

gadzina się śmieje że to te kciuki :wink: nastąpiło przegrzanie :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto maja 04, 2010 11:54 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

[quote="dorcia44"]Bartek z innymi dyslektykami pisał na kompie ..w trakcie pracy komputery zdechły :twisted: grono pedagogiczne z uczniami spanikowało ,chaos był okropny.
musieli pisać odręcznie dyslektycy i dysgraficy ,część ich prac poszła się .... co będzie dalej?
quote]

Juz to widzę jakby u nas w szkole taka sytuacja na maturze wystąpiła, dyrekcja to by chyba zawału dostała. :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto maja 04, 2010 12:19 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

dorcia44 pisze: gadzina się śmieje że to te kciuki :wink: nastąpiło przegrzanie :mrgreen:

Niezłe ... a dowcip to ma chyba po mamusi :twisted: :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto maja 04, 2010 14:31 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Obrazek Cieplutkie pozdrowienia od Dwugłowego Kota :1luvu:

Kliknij miniaturkę

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto maja 04, 2010 16:39 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

mój brat dziś też pisał maturę
matko jakiego ja mam młodego brata :twisted:
hihi, no dobra troszkę się obijał za młodu ale zmądrzał :) młody ma 35 lat teraz
a Bartkowi współczuję, ale jazda z tymi kompami!!!!

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Wto maja 04, 2010 22:49 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Ech...pamiętam siebie sprzed roku... Tzn maturę Oli. Spanikowałam chyba bardziej niż ona :oops: Oczywiście jak ostatnia nadgorliwa odwiozłam pod drzwi i odebrałam maleństwo ;) A Ola dziś powiedziała - zazdroszczę mu tych emocji :D Matura tylko "przed" wydaje się straszna, "po" jest zazwyczaj banalna. A swoją drogą dzięki Bogu łatwe te dzisiejsze tematy były. Trzymamy kciuki za jutro :ok:
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Śro maja 05, 2010 2:21 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

dorcia44 pisze:Bartek z innymi dyslektykami pisał na kompie ..w trakcie pracy komputery zdechły :twisted: grono pedagogiczne z uczniami spanikowało ,chaos był okropny.

Bartek pierw robił testy na arkuszu ,nic chyba nie stracił ,ale reszty się dowiem w domu ,tylko kto go rozczyta :strach:
AgaPap pisze:

Obrazek

rano ten widok mnie nie bawi :wink: ale kocham je tak bardzo :1luvu:

niezła ekipka-taka stac na wszystko!!!!! :D
Serniczek

Post » Śro maja 05, 2010 3:30 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Witam!!3mam kciuki też :ok: Mój Grzesiek wyprawiony wyjechał na początek do Paryża a co potem to się okaże.Dziś leje jak z cebra i muszę odłożyć założenie siatki.Siedzię znowu 2 tygodnie sama .Dobrze że mam zwierzaki bo nie wiem co by było.Jutro ide szukac pary dla mojej papugi (nimfa). :kotek: Dorcia trzymaj się cieplutko :cat3:

Miss Fox

Od: Nie mar 28, 2010 2:17

Post » Śro maja 05, 2010 7:18 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Witam, Miss Fox ja też mam papużki nimfy - 2 sztuki :D jedna bidulka ostatni mi się pochorowała, ale mam wrażenie że jest lepiej i oby było całkiem dobrze.
Dorciu kciuki za Bartka stale i niezmiennie :D :ok: :ok:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro maja 05, 2010 7:45 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

dzień dobry kochani :D

deszczowo i pochmurnie ,ale co tam taki dzień też może być piękny. .............chyba :roll:

Bartek miał dużo przeżyć związanych z wczorajszą maturą , było dużo zamieszania ,bieganina ,przeprosiny ,poszukiwania laptopów ,czas uciekał...ciekawa jestem kto Bartka rozczyta .
Tak po prawdzie powinni pisać ponownie ,nie było prądu ale byli gimnazjaliści którzy tak rozrabiali że szkoła się trzęsła :twisted:
dzwonki włączyły się automatycznie ..no po prostu szkoła z klasą :mrgreen:

ja spoko wodza ,to co w moim życiu się wydarzyło przewartościowało wszystko..zaraz minie rok jak Grześ nie żyje :cry:
w sierpniu minie 5 lat jak odeszła mama :cry:
w grudniu 4 jak odszedł tata. :cry:

cieszę się że mam syna ,nieraz fajny z niego chłopak ,że zdał ,będę baaaaaardzo szczęśliwa jak zda maturę ,miałam wiele obaw czy w ogóle zda po tym wszystkim co również w jego życiu się wydarzyło :cry:
widziałam jak łapał doły ,miał wszystkiego dość ,odcinał się od świata i ludzi

teraz się dzwiga i jestem z niego dumna .
bo wiecie nie ma nic gorszego jak matka słyszy od dziecka ..mamo ja nie mam po co żyć .

mam nadzieje że moje Gadziątko sobie poradzi ,a jak to też nie będzie koniec świata .

tylko wiele czerwonych pasków...na dupie :mrgreen:

Miss Fox witaj w moim wątku :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro maja 05, 2010 8:03 Re: Tytek WiecznyGilarz MAŁA RUDA SZUKANAJLEPSZEGODOMKU !

Bartek sobie poradzi!! Życie wcześnie go doświadcza, ale przez to będzie silniejszy :ok: :ok: :ok:
dziś matematyka??
To wielkie kciuki, żeby prosta była :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]