gdybys miala jakies pytania czy watpliwości to pytaj, postaramy się sie pomóc.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ozan pisze:Ja mam pokoik dla maluszka osobno - wiadomo że drzwi będa tam otwarte szczególnie w nocy.
carmella pisze:martasi pisze:Beliowen dzieki za info. A tak OT moja corka to tez Justyna![]()
:
Fajnie, ze jeszcze sie nadaje dziewczynkom imie Justysia
ozan pisze:No faktycznie Niania jest jakims rozwiązaniem jesli dziecko śpi - ale jesli sobie lezy w kołysce albo na tapczaniku a my stoimy tyłem do dziecka i cos robimy? podczas snu zgadzam się Niania jest jakims rozwiązaniem - tylko podczas gdy dziecko nie spi tylko sobie lezy na tapczaniku... mo nic - nie ma co gdybac zobaczymy - jesli kot nie będzie zainteresowany i będzie spokojny to i bac sie nie tre=zeba a jak bedzie agresywny i będzie dziwnie sie zachowywał to wtedy będę myśleć - napewno nie postawię na szali zdrowia dziecka....
Lea pisze:Cześć.Mam pytanie, czy któś z Was wychowując małe dziecko ma również kota? W czerwcu będę miec dzidzie, a w domu (mieszkaniu) mieszka z nami także półroczna kotka. I już zaczynają się :"mądre " rady różnych ludzi: "jak jest w domu małe dziecko, nie powinno być kota", "w mieszkaniu musi być sterylnie czysto, o co przy kocie trudno" itp. Nawet mój tata zaczął podpuszczać męża, ale nic to nie da, bo mąż kocha kota tak samo jak ja. Wiadoma sprawa, ze przede wszystkim będziemy musieli zobaczyć jak ułóżą się wzajemne relacje, ale kot to nie zabawka, którą można oddać, gdy pojawi się jakiś problem. Bardzo kocham zwierzęta, zawsze je miałam i denerwują mnie opinie ludzi, którzy mają jakieś uprzedzeniea w stylu "kot może zagryźć dziecko". Dlatego proszę o zdanie ludzi, którzy mają podobne doświadczenia.
Nualla pisze:A tak w ogóle, to ktoś słyszał o jakimkolwiek POTWIERDZONYM przypadku, że kot zrobił krzywdę dziecku? Nie chodzi o to że udrapał, tylko o jakąś naprawdę poważną sprawę, bo wiele osób tak się obawia, ale ja nigdy o czymś takim nie słyszałam... Nawet nie czytałam o niczym takim na różnych głupawych portalach gdzie zawsze są newsy o tym jak to wąż zjadł jamnika i inne takie sensacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 58 gości