» Pon kwi 12, 2010 22:47
Re: Czy jest jakieś...? Już 2 koty potrzebują DT na kilka m-cy
A to prawda zabers, dlatego właśnie przekleiłam wstęp z pierwszego wątku, teraz już bym tak nie umiała napisać, zawsze staram sie pisac szczerze, ale po prostu emocje są już zupełnie inne.
To było tak niedawno, a jakby inna rzeczywistość. Nie wierzyłam, ze cokolwiek się uda, starałam się znaleźć coś sama i z mamą, ale każda kolejna sciana potwierdzała tylko, ze nie ma wyjścia.
I nie wierzyłam też, jak zakładałam ten wątek. To Kasia-kropka mnie cierpliwie namawiała, a ja cały czas mówiłam, ze to nie ma sensu. Kasia naprawde była bardzo wytrwała i to dzięki niej się przemogłam!
Uwierzyłam chyba w momencie, gdy Aleksandra59 napisała mi na pw, że weźmie kota na DT. Bo wcześniej myślałam: przecież to bezdomniaczki, nie są piękne, starałam się o nie dbać jak najlepiej mogłam, ale żaden z nich konkursów piękności wygrywać raczej nie może. No i kolory nawet zwykłe. A okazało się, ze nie tylko dla mnie są ważne.
Zabers, Twoje bazary to ogromna pomoc, wielki komfort, że koty są zabezpieczone finansowo, w razie czego pieniądze czekają.
Wiecie od tych kilku lat codziennie u nich byłam i jestem, naprawde codziennie, nigdy nie zdarzyło się, by koty nie dostały jeść. Zawsze, szczególnie zimą/jesienią wracałam od nich ze smutkiem i żalem, ze tylko tyle moge dla nich zrobić. Taki wieczny wyrzut sumienia. I nagle, te wszystkie koty, po kolei lądują u mnie w domu, widze jak leża na kocykach, śpią spokojnie, rozluźnione, wreszcie nie muszą czuwać i się bać. I nawet jak na mnie syczą, prychają, albo się rzucają (pan Czarny, który jest na wsi tak reagował), to ja i tak się uśmiecham, bo wiem, że zdążyłam. Zdążyłam dzięki Wam.
Będę stad wyjeżdżać z zupełnie inną energią, uwierzyłam, że uda mi się odbudować moje życie. I to Wam zawdzięczam, tego długu nigdy spłacić nie zdołam.
I też wyszło troche patetycznie, ale też zupełnie szczerze!

*

*

*

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!