PAKT CZAROWNIC XIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 26, 2010 12:22 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

Podpytam o to tło :wink: Mój Rosen był kastrowany dwa miesiące temu, teraz ma ok.9 m-cy. Ostatnio zdarzają mu się "dziwne" zachowania, ewidentnie seksualne :roll: Jak myślicie - o co chodzi? Hormony jeszcze mu nie opadły? Próbuje mnie zdominować? (nie wiem, czy to tak działa u kotów :? ) Przed kastracją nic takiego nie robił, a w ostatnim tygodniu, może dwóch - kilka razy :roll: Nie bardzo wiem co robić, zganiłam go, odczepiłam, postawiłam na podłodze. Czy są jakieś szanse, że mu przejdzie, albo że go tego oduczę?

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pt mar 26, 2010 12:23 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

A ja już umyłam we wtorek ;-) Przy okazji przewietrzyłam Szare Zuo.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt mar 26, 2010 12:34 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

mmk pisze:Podpytam o to tło :wink: Mój Rosen był kastrowany dwa miesiące temu, teraz ma ok.9 m-cy. Ostatnio zdarzają mu się "dziwne" zachowania, ewidentnie seksualne :roll: Jak myślicie - o co chodzi? Hormony jeszcze mu nie opadły? Próbuje mnie zdominować? (nie wiem, czy to tak działa u kotów :? ) Przed kastracją nic takiego nie robił, a w ostatnim tygodniu, może dwóch - kilka razy :roll: Nie bardzo wiem co robić, zganiłam go, odczepiłam, postawiłam na podłodze. Czy są jakieś szanse, że mu przejdzie, albo że go tego oduczę?

Jak to ciebie zdominować? 8O Znaczy co robi? Podgryza cię w kark? 8O 8O 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt mar 26, 2010 12:38 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

pomponmama pisze:Jak to ciebie zdominować? Znaczy co robi? Podgryza cię w kark?

Szukam po omacku. Naprawdę nie wieim co o tym myśleć. Nie w kark, tylko w rękę, w towarzyszeniu wiadomych ruchów :roll: Próbował też z kocykiem :?

mmk

Post » Pt mar 26, 2010 12:40 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

Niektóre kocurki po ciachnięciu nadal próbują znaczyć, może z seksem jest podobnie?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 26, 2010 12:42 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

Pompon przez jakieś pół roku po kastracji, albo nawet troszkę dłużej molestował seksualnie mopa. (oczywiście tylko jeśli mop był suchy, bo jak mokry, to fuj!) Próbował też Frędzla przelecieć, ale Frędzel nieco nerwowy i nie pozwalał. No, chyba, że dziadkowi Frędzlowi się przysnęło, wtedy Pompon mógł te swoje śmieszne ruchy przez chwile wykonywać, a dziadzio się nawet nie obudził :lol: (całkiem jak ja przed rozwodem :roll: ) Potem jeszcze próbował raz amorów z maskotką Zuzi, ale od roku już jest spokój - a przynajmniej ja nie zauważyłam.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt mar 26, 2010 12:47 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

pomponmama pisze:Próbował też Frędzla przelecieć, ale Frędzel nieco nerwowy i nie pozwalał.

8O 8O 8O

Łomatko :strach: :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 26, 2010 13:02 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

Ale jest nadzieja, że mu przejdzie i tego będę się trzymać! 8)
pomponmama - reagowałaś na to jakoś?

mmk

Post » Pt mar 26, 2010 13:06 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

A to Ci Rosenek... Wiosna do łebka uderzyła i tyle.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt mar 26, 2010 13:10 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

No mówiłam że nie wolno, ale chyba nie byłam przekonująca :twisted: Samo przeszło. Problem był tylko wtedy, gdy robił to w obecności Zuzi, bo ona potem miała 1000 pytań na temat :? Więc jak przy Zuzi próbował, to goniłam, ale jak nie to tylko mówiłam do niego i przestawał. Na chwilę... :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt mar 26, 2010 13:14 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

Chciałam coś wtrącić odnośnie herbatek, które Szanowne Siostry zamówiły. Herbatki są w drodze do Polski. Stąd moja prośba o jeszcze odrobinę cierpliwości.
Jador kochana poczekasz też? Twoje mam przyszykowane do spakowania, ale wolałabym raz iść na pocztę... Ja prawie nie wychodzę teraz z domu - tyle co do weta :oops:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt mar 26, 2010 14:25 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

Jesli chodzi o mnie to nie ma sprawy - poczekam cierpliwie ile bedzie trzeba. Nawet Ci nie wpłacałam pieniążków :oops: i juz zapomniałam ile, ale to se cofnę w pamięci. Jak już będziesz miała wysyłać to napisz PW - się rozliczymy.
W pracy mam roboty od zaje.... i nie mam czasu nawet sobie doczytać ze zrozumieniem, co się ogólnie dzieje. Widziałam tylko, że jakieś seksualne podejście któreś ma 8O

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt mar 26, 2010 14:59 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

Mam coś fajnego na bazarek... Koszty codziennych wizyt u weta zaczęły mnie przerażać... Teraz jesteśmy zaopatrzeni w leki do końca tygodnia i będziemy działać w domu. W poniedziałek wyjazd do Torunia na konsultacje do doc. z Karolem. A po południu wizyta z Maćkiem i pewnie badania...
I teraz na fali rozliczania wszystkich ze wszystkiego zastanawiam się gdzie wystawić bazarek na moje koty?? Na Kocim Bazarku czy na Pchlim Targu?
No i jak mam się rozliczyć z osobami, które kupiły ode mnie herbatę? Bo oczywistym jest, że pieniądze ze sprzedaży herbaty (całość, nie tylko "zysk") wydałam u weta...
Poradźcie mi proszę.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt mar 26, 2010 15:09 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

A co masz na bazarek? Ja bym wystawiła na bazarkach, bo na pchlim targu to mało kto chyba bywa
Ostatnio edytowano Pt mar 26, 2010 15:09 przez pomponmama, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt mar 26, 2010 15:09 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

villemo5 pisze:No i jak mam się rozliczyć z osobami, które kupiły ode mnie herbatę? Bo oczywistym jest, że pieniądze ze sprzedaży herbaty (całość, nie tylko "zysk") wydałam u weta...
Poradźcie mi proszę.

Ze mną nie musisz się rozliczać.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

[poprzednia][następna]