magaaaa pisze:A ja poprosze info o Laleczce...
Strasznie się o nią martwię...
Laleczka jest jedną z trójki kotów które dzisiaj bardzo źle się czuły...

Marmurka pewnie też...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:A ja poprosze info o Laleczce...
Strasznie się o nią martwię...
CoolCaty pisze:Choraska niestety już za TM.
Georg-inia pisze:ja bym mimo wszystko ostrożnie bardzo informowała przytulisko o śmierci kotki. Pani Zosia ani pracownicy nie mają pojęcia o kocich chorobach, nie znają ich. Boję się, że reakcja może być podobna do tej sprzed dwóch lat: Póki kot był w schronie - był przecież "zdrowy", jak opuścił schronisko - umarł, ergo...
nika28 pisze:Georg-inia pisze:ja bym mimo wszystko ostrożnie bardzo informowała przytulisko o śmierci kotki. Pani Zosia ani pracownicy nie mają pojęcia o kocich chorobach, nie znają ich. Boję się, że reakcja może być podobna do tej sprzed dwóch lat: Póki kot był w schronie - był przecież "zdrowy", jak opuścił schronisko - umarł, ergo...
No właśnie...
Boje się strasznie reakcji kierowniczki i pracowników...
Chyba mi to przez gardło nie przejdzie...
Pani Zosia ani pracownicy nie mają pojęcia o kocich chorobach, nie znają ich
magaaaa pisze:Z ciekawości zapytam : Niko, czy wiesz może, dlaczego nie wysterylizowano tej kotki?
magaaaa pisze:A wet ją w ogole widział?
magaaaa pisze:Pani Zosia ani pracownicy nie mają pojęcia o kocich chorobach, nie znają ich
To co oni tam robią??? To własnie efekt ich pracy - martwa kotka i stado innych, chorych.
Mam wrażenie, ze to jakaś zbieracka instytucja to przytulisko.
Brak opieki jakiejkolwiek, ze że o medycznej nie wspomnę, estetyczne chodniczki i siedlisko choróbsk najróżniejszego rodzaju.
Plus niewysterylizowana ciężarna kotka.
Z ciekawości zapytam : Niko, czy wiesz może, dlaczego nie wysterylizowano tej kotki?
Mityczna Pani Zosia jest opisywana jako Anioł na www przytuliska... 10 lat pracy i nic nie wie o kocich chorobach?![]()
Przepraszam, nie chce nikomu dowalać, choć może by się przydało komuś; tyle że nie teraz, teraz już za późno...
nika28 pisze: Jutro się dowiem...
magaaaa pisze:nika28 pisze: Jutro się dowiem...
I o Laleczkę "moją", pliz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 527 gości